joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEGermania | „Bărbați de origine sudică” au atacat participanții la parada mândriei...

Germania | „Bărbați de origine sudică” au atacat participanții la parada mândriei și au dat foc steagului LGBTQ+. Victimele au suferit răni grave, inclusiv contuzii și oase rupte

Aproximativ 30 de bărbați au fost implicați în atacul unei parade a mândriei gay din orașul german Karlsurhe, potrivit poliției. Bărbații, care sunt descriși ca un „grup de tineri de origine sudică”, au bătut un număr de participanți și au dat foc unui steag al mândriei gay.

Poliția criminalistă din Karlsruhe a început o anchetă asupra incidentului. Descrierea „originea sudică”, așa cum este indicată în raportul de poliției, se referă de obicei la nord-africani sau la cei din Orientul Mijlociu, dar bărbații nu au fost încă identificați.

Situația a escaladat sâmbătă seara, când bărbații au furat un steagul LGBT de la paradă și i-au dat foc. Aceștia l-au înconjurat, insultat și bătut pe bărbatul care purta steagul, a informat postul de știri german Queer.de. Cei care au venit în ajutorul victimei au fost și ei agresați, victima inițială ajungând la spital.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O postare de pe Twitter a unui martor ocular descrie modul în care victimele au suferit o serie de răni grave, inclusiv contuzii și oase rupte.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Participanții la procesiune au făcut acuzații și împotriva polițiștilor locali.

„Ofițerii de poliție au reacționat extrem de nepotrivit la situație”, a spus un martor. „În ciuda prezenței poliției cu cel puțin 10 dube, doar nouă ofițeri de poliție au coborât și au avut grijă de cei afectați”, a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar SPD din parlamentul statului Baden-Württemberg, Florian Wahl, și-a exprimat șocul printr-o declarație. Acuzațiile aduse poliției vor fi investigate, potrivit lui Wahl.

„Indiferent dacă acesta a fost cazul, trebuie să ne instruim ofițerii de poliție să se ocupe de crimele motivate de ură în general și de atacurile anti-queer în special”, a spus politicianul.

După cum relatează asociația CSD Karlsruhe, atacuri separate împotriva participanților la paradă ar fi avut loc și în alte locuri din oraș, în weekend.

„Suntem în contact cu cei afectați și cu politicienii”, a declarat asociația.

„Primarul orașului nostru, Frank Mentrup, se ocupă personal de chestiune și va lucra cu noi pentru a clarifica crimele și comportamentul poliției”, mai precizează aceasta.

Țările din Orientul Mijlociu și Africa de Nord sunt cunoscute pentru legile lor extreme anti-LGBT și pentru represiunea incredibilă a comunității LGBT. Diferențele culturale dintre musulmani și alte grupuri naționale străine non-europene duc uneori la tensiuni sociale și violență totală în națiunile europene multiculturale care adoptă o abordare liberală a sexualității, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

    • Spereăm ca fetița/nepoata ta să se bucure de atenția unui „diferit” care „iubește” fetițele de 8-10-12 ani. EȘTI DE ACORD?

    • ia du-te in tarile astea civilizate zi-le ca esti crestin sa vezi ce draguti sunt cu ‘cei diferiti’. Atunci o baga pe aia cu ‘taci din gura, nu cumva sa lezam minoritatile’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE