luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Televiziunile din Germania produc tot mai multă ideologie de gen...

VIDEO | Televiziunile din Germania produc tot mai multă ideologie de gen pentru copii. Tinerii cu vârste sub 16 ani pot discuta în direct cu persoane transgender cărora le pot cere sfaturi și informații, contrar avertismentelor medicilor

Rețelele de televiziune și mass-media finanțate de stat ale Germaniei produc o gamă completă de conținut pro-transgender, iar principalul lor public țintă se întâmplă să fie copiii mici. Televiziunile prezintă în mod obișnuit persoanele transgender ca niște figuri curajoase care ar trebui nu numai admirate, ci și imitate, fără a se discuta despre dezavantajele sau efectele secundare care le modifică viața ca urmare a terapiei hormonale și e intervențiilor chirurgicale.

Unul dintre cei mai mari promotori ai conținutului pro-transgender este gigantul pentru copii KiKA, care primește o sumă masivă de bani de la contribuabili, de la rețelele publice de televiziune ARD și ZDF, ambele rețele acuzate de o părtinire de extremă stângă. KiKA a prezentat de multă vreme schimbarea de gen, blocanții hormonali și chiar operația de tranziție ca obiective pozitive și sănătoase pentru tineri, în ciuda unui număr tot mai mare de medici și chiar autorități medicale, inclusiv Consiliul Național Suedez de Sănătate și Bunăstare, care se poziționează împotriva administrării de blocanți hormonali din cauza costurilor medicale si efectelor adverse.

În 2016, KiKA a produs o emisiune intitulată „Când crezi că ești o fată, ești o fată”, care a prezentat un copil de 10 ani care și-a schimbat sexul. Gazda emisiunii nu a oferit sfaturi nuanțate sau nepărtinitoare copiilor care se confruntă cu întrebări similare cu privire la sexul sau sexualitatea lor, ci a susținut cauza:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Imaginați-vă că ești o fată, dar ceva din interiorul tău îți spune că ai prefera să fii băiat – sau invers: ai trupul unui băiat, dar te simți ca o fată. Acesta este ceva care te poate face să suferi mult. Copiii care sunt așa sunt adesea foarte nefericiți, până când își schimbă sexul. La fel a fost și cu „Sam” din Suedia, care până de curând era încă fata Iris pentru toată lumea”, a spus gazda emisiunii.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

KiKA a creat și emisiuni care le permit copiilor și adolescenților să interacționeze direct cu persoanele transgender. „Nick”, care s-a născut ca fată, dar care a vrut să devină băiat, a fost prezentat recent într-un „chat” KiKA, în care copiii de până la 16 ani îi puteau pune întrebări despre subiecte transgender.

„Hei, sunt un bărbat trans și răspund astăzi la câteva întrebări pentru copiii care ar putea fi într-o situație similară sau doar interesați de subiect”, a spus acesta într-o emisiune.

Cu toate acestea, emisiunea nu spune că un corp feminin rămâne întotdeauna un corp feminin, indiferent de hormoni și intervenții chirurgicale și, de asemenea, nu reușește să abordeze consecințele și efectele secundare ireversibile pe tot parcursul vieții pe care le implică întregul proces. Tatăl lui Nick chiar subliniază că preocupările sale inițiale s-au dovedit a fi nefondate cu cât a abordat mai mult subiectul.

Recent, mai multe studii medicale au indicat faptul că tratamentele cu hormoni pentru tineri nu au o bază științifică și că riscurile depășesc beneficiile, inclusiv un raport major al Agenției Suedeze pentru Evaluare Medicală și Socială. Agenția a indicat că nu este clar, după tratarea a sute de pacienți de-a lungul anilor, dacă tratamentele sunt eficiente sau sigure.

Raportul a arătat cum 13 minori tratați cu hormoni au suferit reacții adverse severe, iar o clinică de la Spitalul Karolinska din Solna, Suedia, a decis să limiteze tratamentele hormonale din cauza efectelor secundare grave pe care le observa, inclusiv boli cardiovasculare, infertilitate, boli trombotice și cancer, potrivit publicației de știri Dagen.

„Nu putem exclude efectele negative și nu știm dacă tratamentul este util”, a declarat șeful Consiliului de Sănătate al Suediei, Thomas Lindén, agenției de presă suedeză SVT.

Cu toate acestea, povestea lui Nick de la KiKA nu oferă nicio nuanță și nu oferă nicio precauție. Este conceput să fie o „poveste personală și puternică” pentru a aduna simpatie menită să-i încurajeze pe alții.

Desigur, cei responsabili de aducerea poveștilor lui Nick la televiziunea pentru copii știu că tot mai multe fete tinere empatizează cu hype-ul transgender. Medicii avertizează cu privire la o creștere exponențială recentă a autodiagnosticării transgender de către fetele tinere.

Acestea sunt fete nesigure mintal, adesea instabile din punct de vedere emoțional, care asaltează clinicile de gen pentru că sunt nefericite. Mii de fete care sunt pe cale să fie copleșite de pubertatea lor simpatizează cu ideea de a deveni bărbați.

Creșterea numărului de tineri care doresc să facă tranziție s-a derulat în paralel cu tot mai multe instituții media și culturale care promovează o astfel de procedură. Comunitatea online din Germania este foarte conștientă de multe dintre tendințele liberale de stânga îmbrățișate în lumea anglo-saxonă, unde hashtag-urile care promovează problemele transgender, filmele, publicații precum New York Times și platforme de social media precum Twitter au etichetat critica la adresa ideologiei transgender ca o formă a discursului de ură.

Oamenii credincioși au găsit o platformă puternică pentru a-și răspândi mesajul prin intermediul giganților media din Germania finanțați de contribuabili, iar această tendință este de așteptat să crească. Chiar și figurile care au fost odată eroi ai stângii liberale nu au reușit să facă nimic pentru a-i descuraja pe cei care au considerat problemele transgender drept un element cheie în sistemul lor de credințe. J.K. Rowling, de exemplu, a scris că fetele tinere au experimentat disforie de gen după câțiva. Ea s-a confruntat ulterior cu amenințări cu moartea pentru că a subliniat că ce această tendință ar putea avea consecințe grave.

Cu toate acestea, rapoartele despre efecte secundare, infertilitate și chiar cancer nu au putut descuraja acoperirea persoanelor transgender în mass-media publică germană, conform Remix News.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate