luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEAu pângărit și Acropolele: grecii, revoltați, după ce niște activiști LGBT s-au...

Au pângărit și Acropolele: grecii, revoltați, după ce niște activiști LGBT s-au filmat făcând sex la locul simbol al Atenei | VIDEO

Societatea greacă s-a revoltat după ce a ieșit la iveală faptul că activiștii LGBT au filmat scene de sex la situl celebrul monument Acropole, în mijlocul turiștilor. Ministerul Culturii din Grecia a început deja o anchetă în urma lansării online a unui scurtmetraj care arată doi bărbați făcând sex la Partheon, în Atena, scrie Greekreporter.

„Situl arheologic al Acropolelului nu este potrivit pentru niciun tip de activism sau activitate care ar putea cauza ofense și ar demonstra lipsă de respect față de monument”, a precizat Ministerul în declarație.

Instituția investighează și dacă „filmarea” s-a petrecut cu cunoștința angajaților Ministerului Culturii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Activiștii spun că au făcut acest film obscen ca un mesaj de activism politic. Ei spun că nu au ales locul întâmplător. „Alegerea Parthenonul nu este accidentală. Este un simbol al naționalismului, comercializării, culturii de masă și al puritanismului”, au spus activiștii.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Spiros Bibilas, președintele Asociației actorilor greci, a spus că filmul este o „rușine”.

„Nimeni nu poate folosi piatra sacră a Acropolelui pentru așa-zise activisme și acte revoluționare, care sunt de fapt și prostești și imorale. Nu poți să faci tot ce vrei în numele activismului. De fapt, nici nu cred că ce s-a întâmplat poate fi numit activism. Ca grec, mă simt rușinat”, a explicat el la Antenna TV, citată de Greek Reporter.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate