joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATESuedia | Refugiatele ucrainene se tem pentru propria siguranță și vor să...

Suedia | Refugiatele ucrainene se tem pentru propria siguranță și vor să revină în țara de origine, după ce mai mulți imigranți musulmani au încercat să pătrundă în căminul în care erau cazate: Când sunt bombardamente, știu cel puțin că pot să cobor în subsol și să mă ascund acolo

Mai multe femei ucrainene care au fugit din țara natală în Suedia, în urma izbucnirii războiului, luna trecută, au declarat presei locale că doresc să se întoarcă acasă din cauza temerilor pentru siguranța lor.

Postul de știri suedez Samnytt a vorbit cu femei ucrainene refugiate care locuiesc în orașul Örebro, după un incident de săptămâna trecută în care bărbați străini au intrat în locuințele în care erau cazate și au încercat să le atace.

„Când sunt bombardamente, știu cel puțin că pot să cobor în subsol și să mă ascund acolo”, a spus o victimă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O altă femeie pe nume Oksana a vorbit la radioul public suedez, spunând: „Au spus că Suedia este o țară sigură, dar nu am văzut acest lucru”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Femeile sosiseră în Örebro în ultimele săptămâni cu copiii lor și au fost cazate într-un cămin. Luni seara, mai mulți bărbați necunoscuți de origine străină au încercat să pătrundă în locul unde stăteau femeile ucrainene cu copiii lor.

Portalul de știri Samnytt a vorbit cu o victimă rezidentă la pensiune și cu o femeie voluntară care lucrează acolo.

Primul incident a avut loc la ora 3 dimineața, când doi bărbați somalezi au început să bată la ușa din față a hostelului. Fără a deschide ușa, ucraineana a încercat să vorbească cu bărbații care băteau la ușă.

„Arătau ca niște afro-americani, ca să mă exprim politicos”, a spus una dintre femei.

Ea le-a explicat bărbaților că în pensiune locuiesc doar femei și copii ucraineni, dar somalezii au susținut că au un prieten care locuiește acolo. După ce a întrebat cum îl cheamă pe acel prieten, femeia ucraineană și-a dat seama că nicio persoană cu acest nume nu locuia la pensiune.

Bărbații nu s-au dat bătuți și, după un timp, un al treilea somalez a apărut în fața clădirii. Femeile s-au simțit în nesiguranță și au intrat în camerele lor. Cu toate acestea, unul sau mai mulți bărbați somalezi au reușit apoi să intre în cămin.

„Au început să bată la ușa unei femei care locuiește cu cei doi copii mici, de doi și patru ani. S-au speriat foarte rău”, a spus un voluntar al reședinței.

Ulterior, un grup despre care se spune că era de origine arabă a a venit în fața aceleiași pensiuni și a încercat fără succes să intre.

Potrivit voluntarului, femeile se tem de violuri în grup, una dintre ele experimentând deja o astfel de situație tragică în Germania.

În ciuda faptului că inițial a banalizat evenimentele, conducerea hostelului a angajat acum agenți de pază, refugiații ucraineni fiind asigurați că pot contacta personalul sau autoritățile dacă simt că nu sunt în siguranță.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Voluntarul mai spune că mai multe femei sunt atât de zguduite de evenimentele nocturne încât regretă că au fugit în Suedia, unele chiar și-ar fi dorit să fi rămas în Ucraina, deși acolo e război.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Incidentul din Suedia are loc după ce doi imigranți au violat o fată ucraineană refugiată, de 18 ani, în Germania, chiar săptămâna trecută, potrivit Remix News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Iată cum musulmanii -“Biciul lui Dumnezeu” pentru pedepsirea occidentului desacralizat face minuni revelatoare printre refugiații ucrainieni. Vor acasă! Deci Putin nu mai este “agresor”…

    • 🙂 Avand in vedere ca trupele trimise in prima linie de tatucu’ Putin sunt tot musulmane (cel putin vreo 15-20000 de ceceni ce ataca strigand allah akbar), oriunde te intorci poti sa dai tot de astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate