vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEPolonia | Activist din zona Soros, arestat împreună cu alți 12 colaboratori...

Polonia | Activist din zona Soros, arestat împreună cu alți 12 colaboratori pentru că au distrus un gard care bloca migranții

Printre cele 13 persoane reținute pentru distrugerea gardului de frontieră al Poloniei cu Belarus se numără Bartosz Kramek, un cunoscut activist al fundației „Open Dialogue”, care are legături cu George Soros.

Incidentul, despre care poliția spune că a implicat activiști care au rupt gardul de sârmă ghimpată la granița polono-bielorusă, a fost descris de Garda de Frontieră pe rețelele de socializare.

„Ofițerii polițiștilor de frontieră împreună cu soldații polonezi au reținut un grup de 13 persoane (12 polonezi și 1 cetățean olandez) care distrugeau blocade tehnice la granița cu Belarus. Printre deținuți se numără Bartosz K. Există un proces în curs de a aduce acuzații împotriva celor implicați ”, a scris Garda de Frontieră Poloneză.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Bartosz K. este Bartosz Kramek, un activist al fundației „Open Dialogue”, care este cofinanțat de George Soros. Recent, în presa de știri poloneză Gazeta Wyborcza, Kramek a îndemnat oamenii să distrugă fortificațiile de la frontiera poloneză.

„Vom protesta în spiritul insubordonării civice”, a scris el. Kramek a subliniat că migranților nu li se poate permite să putrezească pur și simplu la graniță.

„Să mergem acolo și să rupem simbolic aceste sârme. Ar trebui să protestăm, activ și decisiv. Barierele sunt doar în capul nostru.”, a mai precizat activistul.

Locotenentul Anna Michalska de la Garda de Frontieră Poloneză a declarat agenției poloneze de presă că au fost găsite și două vehicule menite să rupă gardul de la frontieră.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Gardul trebuia să fie atașat vehiculelor și apoi să fie rupt”, a explicat ea, adăugând că poliția va întreprinde acum alte acțiuni legale împotriva celor care au fost reținuți.

Ministrul de Interne, Mariusz Kamiński, a declarat pentru Twiiter că făptașii vor fi trași la răspundere.

„Situația care a avut loc la granița noastră este absolut inacceptabilă. Făptașii care au rupt gardul au fost reținuți de Garda de Frontieră și vor suferi toate consecințele legale corespunzătoare pentru acțiunile lor. Vom răspunde la acte similare cu aceeași fermitate.”, a precizat ministrul.

Alți comentatori au subliniat că făptașii erau bine conștienți de consecințele acțiunilor lor, iar sentințele lor vor fi doar un mijloc pentru un scop pentru ei. Mai multe videoclipuri din incident au fost postate și online, potrivit RemixNews.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Idioții utili ai lui Putin și Lukașenko. Acum sunt la graniță.”, a scris un polonez pe Twitter.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. e clar că activiștii vor atenție, scandal și schimbarea percepției publice asupra frontierei. Ei au deja bani și pot fugi să se refugieze in Germania după ce și-au indeplinit misiunea.

    Totuși dacă o ardem cu statul de drept, frontiera nu e doar in cap ci e in lege și cei care fac infracțiuni trebuie să ajungă in inchisoare – la fel ca cei ce trec ilegal granița deși văd că e gardul acolo.

    Dacă renunțăm la frontiere invităm haosul in societate. O să intre contrabandpn droguri, infractori , violatori, rețele de trafic de persoane, furt de copiii. Politia nu va mai putea exista, drepturile cetățenești vor fi abolite.

    Idioții soroșiști vin cu idealisme pe banii altora, să aduci 5 milioane de afgani in Europa, dar efectul va fi opus, va fi degrongoladă , criminalitate și sfarșitul vieții pe stil european și afganistanizarea Europei. Așa de idioți sunt stângiștii emotionali dar lipsiti de creier.

    Trebuie să rezistăm, oamenii ăștia vor distruge minima bunăstare și calitatea vieții in România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE