luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Presa din Germania ascunde rolul musulmanilor în revoltele violente de...

VIDEO | Presa din Germania ascunde rolul musulmanilor în revoltele violente de Paști din Suedia și dă vina pe „extremismul de dreapta“

După ce mai multe grupuri de musulmani s-au dezlănțuit în orașele suedeze, au incendiat vehicule de poliție, au aruncat cu pietre în polițiști și au rănit 26 de ofițeri în weekendul de Paștele Catolic, giganții media germani ARD și ZDF au subliniat „problema cu extremismul de dreapta” a Suediei.

Pe Twitter, ZDF le-a scris adepților săi că au avut loc „revolte la manifestațiile de dreapta” în orașul Malmö.

Articolul ZDF atașat postărilor de pe Twitter spune:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„După aprobarea mitingurilor de dreapta, au avut loc din nou revolte în Suedia în timpul nopții”. Ulterior, în articol cititorii sunt informați că au existat „confruntări” între „contra-demonstranți” și poliție, fără a menționa că acești „contraprotestatari” ar fi tineri musulman-arabi, mulți dintre ei strigând „Allahu Akbar”, în timp ce dădeau foc vehiculelor de poliție.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Astfel, pentru un cititor neinformat, revoltele au implicat de fapt extremiști de dreapta care atacau poliția.

Articolul pare să fie o încercare a ZDF de a minimiza rolul musulmanilor într-o altă tulburare publică în cartierele de imigranți deja foarte tulburate din orașele suedeze.

În Germania, toți rezidenții sunt obligați să plătească taxe de licență către ARD și ZDF, care sunt ambele rețele cunoscute pentru părtinirea lor extremă de stânga.

În timp ce grupul danez de extremă dreapta Stram Kurs, extrem de mic, a amenințat că va arde Coranul în mod public în Suedia, poliția spune că musulmanii implicați în revolte au folosit arderile doar ca pretext pentru scopul lor real, care a fost atacarea poliției și revolte.

„Tagesschau” al ARD urmează aceeași linie ca și ZDF, scriind:

„În Suedia au avut loc proteste violente în mai multe orașe sâmbătă seara și duminică seara, după ce unui partid de extremă dreaptă i s-a permis să organizeze mitinguri”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă violența a avut loc la „mitingurile” de dreapta sau la contra-protestele de acolo, rămâne o întrebare deschisă pentru cititorii articolului. Tagesschau se referă la protestatarii musulmani – care țipă „Allahu Akbar” – ca fiind „tineri”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Niciun articol nu a făcut referire la cantitatea mare de videoclipuri cu atacurile care au fost postate pe rețelele de socializare și care sunt disponibile prin Associated Press.

Singurul indiciu că tinerii arabo-islamici au avut vreo legătură cu tulburările din Suedia este un citat de la sfârșitul articolului Taggesschau, în care ministrul de externe al Malaeziei, Saifuddin Abdullah, a vorbit și a criticat arderea Coranului înainte de a cere „coexistență pașnică”.

Alte posturi în limba germană au avut un conținut și mai flagrant despre revolte. De exemplu, portalul austriac OE24 a dat următorul titlu: „Revolte în Malmö: extremiștii de dreapta au incendiat un autobuz”. Aceasta este o minciună totală. Extremiștii de dreapta nu au fost implicați în niciunul dintre protestele sau atacurile din weekend, conform Remix News.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate