marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEScene revoltătoare în SUA: Copii mici, duși într-un club LGBT să vadă...

Scene revoltătoare în SUA: Copii mici, duși într-un club LGBT să vadă cum dansează travestiți. Micuții au putut oferi bani „artiștilor” | VIDEO

Un bar pentru homosexuali din Dallas, Texas, a decis să marcheze inaugurarea cu un spectacol oferit de travestiți pentru copii, informează Breitbart.

Conform anunțului, „show”-ul oferă cea mai definitivă experiență pride, pentru familie. Mai mult, „tinerii” spectatori erau invitați să intre pe scenă cu „artiștii”.

Între timp, au ieșit la iveală detalii despre spectacolul oferit: în imagini se vede cum copii foarte mici privesc cum dansează, uneori lasciv, travestiți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei care au învățat să citească puteau citi pe pereții clubului mesaje precum: „Nu se va linge singur” sau „L-am lins, deci este al meu”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Toate acestea în Texas, considerat unul dintre cele mai conservatoare state americane.

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • LGBT

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Incet incet conexiunea dintre homosexualitate, efebofilie si pedofilie iese la iveala. Nu uitati ca manifeatul homosexual di franta 68 scria ca trebuie renegociata varstq consimtamantului sexual… Au camuflat o strategic dar cand se simt puternici devin groomeri pe fata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE