sâmbătă, iunie 3, 2023
ACTUALITATEScene revoltătoare în SUA: Copii mici, duși într-un club LGBT să vadă...

Scene revoltătoare în SUA: Copii mici, duși într-un club LGBT să vadă cum dansează travestiți. Micuții au putut oferi bani „artiștilor” | VIDEO

Un bar pentru homosexuali din Dallas, Texas, a decis să marcheze inaugurarea cu un spectacol oferit de travestiți pentru copii, informează Breitbart.

Conform anunțului, „show”-ul oferă cea mai definitivă experiență pride, pentru familie. Mai mult, „tinerii” spectatori erau invitați să intre pe scenă cu „artiștii”.

Între timp, au ieșit la iveală detalii despre spectacolul oferit: în imagini se vede cum copii foarte mici privesc cum dansează, uneori lasciv, travestiți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei care au învățat să citească puteau citi pe pereții clubului mesaje precum: „Nu se va linge singur” sau „L-am lins, deci este al meu”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Toate acestea în Texas, considerat unul dintre cele mai conservatoare state americane.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • LGBT

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Incet incet conexiunea dintre homosexualitate, efebofilie si pedofilie iese la iveala. Nu uitati ca manifeatul homosexual di franta 68 scria ca trebuie renegociata varstq consimtamantului sexual… Au camuflat o strategic dar cand se simt puternici devin groomeri pe fata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate