ACTUALITATEMartiriu creștin în Israel: Un fiu și-a ucis mama pentru că s-a...

Martiriu creștin în Israel: Un fiu și-a ucis mama pentru că s-a convertit de la islam la ortodoxie

O femeie din nordul Israelului a fost sugrumată până la moarte de propriul său fiu luna trecută pentru că s-a convertit de la credința islamică la creștinismul ortodox, informează Times of Israel, citat de Orthodox Christianity.

Potrivit anchetatorilor, asasinarea lui Rasha Muklasha, în vârstă de 46 de ani, de către fiul ei, Muad Hib, în ​​vârstă de 27 de ani, a fost premeditată, Hib organizând o întâlnire cu ea lângă Nazaret, pe 5 august, cu intenția de a o ucide și de a o elimina, relatează sursa citată.

Trei fii și o altă rudă au fost arestați preventiv și, în cele din urmă, s-au adunat suficiente dovezi pentru a-l identifica pe fratele mijlociu drept principalul vinovat, iar ceilalți au fost eliberați, informează Jerusalem Post.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După ce și-a dus mama în mașină, Hib „a strangulat-o cu o frânghie sau cu mâinile, singur sau cu alții, cu intenția de a-i provoca moartea”, se arată în documentele instanței.

Apoi a fugit spre râul Iordan, unde a săpat o groapă și a îngropat trupul mamei sale. Mai târziu în acea zi, el a fost oprit de poliție și a fost arestat după o scurtă investigare.

Rămășițele martirizate ale lui Muklasha au fost găsite aproximativ o zi mai târziu în apropierea unei secțiuni a râului Iordan din nordul Israelului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Ca sa fie clar: islamul nu a iesit inca din perioada evului mediu, asa cum spunea parintele Arsenie Papacioc. Si tot parintele spunea ca islamul nu este o religie ci este “cultura iataganului”.

  2. Musulmanul n-are onoarea la purtător ci o lasă acasă în grija femeilor.Islam is for a man what rabbies is for a dog(W Churchill).Ce vitejie de legendă pe plodul ăla “cu probleme psihice” cam cum le spune Minciunel cu șapcă și baston prin Eurabia.Deh, după secole de incest se duce naibii gena.Dumnezeu s-o fericească pe biata femeie care a legănat șerpii ăștia și i-a alăptat la sânul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...