sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATECompania suedeză IKEA continuă să promoveze ideologia LGBT în România. Steagul „Pride”...

Compania suedeză IKEA continuă să promoveze ideologia LGBT în România. Steagul „Pride” a fost arborat în fața magazinelor

Compania suedeză IKEA a anunțat că și în acest an marchează „Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei”, ridicând steagul curcubeu („Pride”), simbolul ideologiei LGBT, în fața magazinelor IKEA din România, potrivit Rost.

„Și în acest an, de Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei, ridicăm steagul curcubeului.

Susținem crearea unui mediu în care toată lumea este acceptată, apreciată și binevenită. Indiferent că sunt în propria lor casă, a familiei lor, a prietenilor lor sau în a noastră – magazinul IKEA”, a anunțat IKEA, pe pagina de Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

IKEA a sărbătorit și anul trecut această zi ridicând steagul LGBT în fața magazinelor din România și iscând controverse în rândul societății românești. Totodată, „Open for bussines”, o coaliție formată din 31 de corporații globale, susținea în urmă cu un an, în mod stupefiant, că românii au plecat din țară din cauză că „persoanele LGBT nu ar avea mai multe drepturi”. Între acele companii, se numără și IKEA.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Recent, în Polonia, un om a fost concediat de la IKEA pentru că s-a împotrivit politicii companiei de promovare a ideologiei de gen (LGBT), folosind un citat din Biblie ca argument. Cazul nu este încă soluționat, întrucât procurorii caută să îi facă dreptate omului, după ce instanțele inițiale au oferit câștig de cauză corporației suedeze.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE