luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEFocare intense de variola maimuței aflate în barurile homosexuale, în saune sau...

Focare intense de variola maimuței aflate în barurile homosexuale, în saune sau prin intermediul aplicațiilor de întâlniri LGBT. OMS încurajează paradele „Pride”

În Marea Britanie, cazurile de îmbolnăvire cu variola maimuței (monkeypox) cresc vertiginos, ajungându-se la 207 de cazuri confirmate. Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA) a reiterat că majoritatea cazurilor au fost la bărbați homosexuali și bisexuali, conform Rost.

Oamenii de știință nu sunt încă siguri de ce anume apare explozia de cazuri, înregistrată în peste 20 de țări, având în vedere că virusul este în mod normal limitat la persoanele care se întorc din Africa.

Un raport al UKHSA dezvăluie faptul că focarele din Marea Britanie au legătură cu barurile LGBT, saunele și aplicațiile mobile de întâlniri pentru homosexuali. Peste 60% dintre infecțiile domestice au fost în rândul bărbaților gay și bisexuali, cu peste 86% dintre aceștia în Londra. Doar două cazuri au fost femei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cele mai multe dintre infecțiile din Regatul Unit, 87%, au fost în rândul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20 și 49 de ani, iar despre 111 dintre cazuri se știe că sunt bărbați care fac sex cu bărbați. Majoritatea pacienților din Marea Britanie au luat virusul în Marea Britanie, mai degrabă decât în ​​străinătate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În total, există în prezent 617 cazuri confirmate de variolă a maimuței pe tot globul. Ca număr de infecții confirmate, după Marea Britanie urmează Spania (156), Portugalia (138) și Canada (54).

Focarele au fost legate de mai multe evenimente LGBT recente, inclusiv un festival de acest gen care s-a desfășurat în insula spaniolă Gran Canaria în perioada 5-15 mai, un festival fetiș din Belgia desfășurat în perioada 5-8 mai și o saună din Spania.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ciuda acestor evidențe, ONU critică „homofobia” celor care raportează astfel de incidente: „Stigmatul și aruncarea vinii pot submina încrederea și capacitatea de a răspunde eficient în timpul epidemiilor precum aceasta”, a spus directorul executiv al UNAIDS (agenția pentru SIDA a ONU), Matthew Kavanagh.

Inclusiv Ministerul Sănătății din România recunoaște, într-un comunicat de presă, că printre cei mai expuși riscului infectării sunt: „personalul medico-sanitar care pot intra în contact cu pacienți infectați, lucrătorii sexuali și bărbații care întrețin relații sexuale cu bărbați, având în vedere recentul grup de cazuri în rândul celor care se autoidentifică ca atare”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Totodată, Organizația Mondială a Sănătății îndeamnă lumea să nu-și facă probleme și să participe la paradele „Pride” și neagă faptul că ar exista vreo legătură între homosexualitate și variola maimuței. „Este important ca oamenii care doresc să iasă și să sărbătorească mândria gay, mândria LGBTQ+, să continue să facă acest lucru. Nu există nicio rută de transmisie specifică pentru care trebuie să ne îngrijorăm.

Este într-adevăr legat de faptul că au avut loc câteva evenimente care probabil au amplificat focarul actual”, a declarat Andy Seale, consilier de strategii în cadrul Departamentului OMS de Programe Globale pentru HIV, Hepatită și Infecții cu transmitere sexuală, potrivit Rost.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE