sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Analist olandez: Chiar mai mult decât sănătatea, cred că controlul...

VIDEO | Analist olandez: Chiar mai mult decât sănătatea, cred că controlul aprovizionării cu alimente este probabil cel mai bun mod de a controla oamenii

Analistul politic Eva Vlaardingerbroek a spus, în cadrul unei emisiuni de la GB News, că cel mai bun mod de a controla oamenii este prin a controla aprovizionarea cu mâncare.

Vlaardingerbroek, care are un master în filosofia dreptului, a comentat astfel protestele fermierilor olandezi. Ea sugerează că discuțiile despre „criza alimentară” sunt artificiale și în spatele lor stă altceva.

Ea cred că vor fi destul de mulți oameni dispuși să accepte pierderea oricărui drept, sub un pretext destul de bine ambalat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Chiar mai mult decât sănătatea, cred că controlul aprovizionării cu alimente este probabil cel mai bun mod de a controla oamenii.

Dacă aveți penurie de alimente primul lucru care-mi vine în minte e că vor fi revolte. Presupun că statul va veni apoi și va spune, trebuie să prevenim aceste situații, deci avem nevoie de o distribuție egală a alimentelor.

Și ei nu vor da niciodată vina pe ei înșiși, deși ei reduc numărul de animale și le ia pământurile fermierilor noștri. În schimb, vor spune că Putin este cel care ne face astea, schimbările climatice fac să se strice recoltele și apropo, tu, om obișnuit, trebuie să plătești pentru asta și trebuie trebuie să renunți la drepturile tale și să mănânci greieri de-acum încolo.

Și trebuie să rămâi în camera ta și să taci și să spui doar ceea ce vrem noi să spui.

Nu prea am încredere în oamenii obișnuiți, toți au renunțat la drepturile lor într-o secundă, sub pretextul pandemiei. Ei bine, desigur, există pretexte frumoase care pot fi gândite pentru toate drepturile pe care le pierdem acum. Dacă ți se spune că este absolut necesar pentru climă, cum fac cu fermierii, vedem că mulți oameni o cred. Dar din fericire, fermierii noștri olandezi nu o fac, ei știu că nu sunt problema și sunt luați la țintă din cauza unui alt motiv”, a spus Eva Vlaardingerbroek.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate