joi, februarie 2, 2023
ȘTIRIJurnalist de 40 de ani, mort fulgerător. Ovidiu Doka era vaccinat

Jurnalist de 40 de ani, mort fulgerător. Ovidiu Doka era vaccinat

Ovidiu Doka, un jurnalist sătmărean de 40 de ani, a murit fulgerător, anunță Realitatea.net.

Ziaristul avea un site de știri propriu (careinews.ro), iar în trecut a lucrat la Radio Transilvania. În ultimele luni, s-a implicat cu generozitate în ajutorarea refugiaților ucraineni.

„Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai plecat mult prea devreme. Ai luptat pentru fiecare cauză socială, te-ai frământat de fiecare dată când se întâmpla vreo nedreptate (stăteam zeci de minute la telefon să o dezbatem și să îi găsim o soluție). Ai pus prea multe la suflet, OM BUN! De multe ori ți-ai lăsat propria afacere și te-ai dus să îi ajuți pe alții, din bănuții tăi! Ai transmis mesaje pline de solidaritate/compasiune prin cântecele tale. Am pierdut un MARE PRIETEN, un ARTIST și un JURNALIST, iar comunitatea a pierdut un MARE OM!”, a scris unul dintre prietenii săi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ovidiu Doka era vaccinat împotriva C19. Într-o postare de pe facebook din 5 noiembrie 2021, el se plângea că un medic i-a reproșat că persoanele vaccinate împrăștie virusul.

„Adică eu care m-am vaccinat și în 3 ani mor, mi-am asumat asta, mai trebuie să vină un cadru medical și să îmi mai zică „tu și cei vaccinați sunteți responsabili de numărul mare de infectări din toată țara” ”, scria el atunci.

Doka nu este primul jurnalist vaccinat care moare subit. Ziaristul sportiv Alexandru Tămășescu a murit subit, anul trecut, la vârsta de 46 de ani. El era triplu vaccinat.

Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit.O listă a acestor persoane este aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

 1. Nu era nimeni ucis cu pietre. Poate în orașele mari se manifestau altfel cetățenii.
  Am avut acces și la magazinele de cartier, și la Lidl, și la Profi, și la primărie (doar că trebuia stat afară la coadă, pentru că intrau doar 2-3 oameni), și la spital, și la locul de muncă.
  Singurul lucru neplăcut era faptul că pentru anumite proceduri medicale minim invazive (colonoscopie, gastroscopie, bronhosopie), care nu sunt deloc ieftine, se mai cerea test PCR, ceea ce mărea cu 300 ron prețul investigației.

 2. Dacă tot o dați ca a murit de la vaccin, nu voi erați aia care ați promovat agresiv vaccinarea? De ce nu va asumați? Ăștia care nu s au vaccinat erau paria, uciși cu pietre…

  • Ba murea și înainte, dar nu erau atât de frecvente cazurile de infarct / AVC la persoane sub 40 de ani.
   Nici eu nu am luat în seamă treaba asta, pentru că nu sunt vaccinat, doar am trecut prin boală / infectare.
   Dar m-au pus pe gânduri o serie de decese subite: un vecin în vârstă de 40 ani (găsit mort în casă), coleg de facultate în vârstă de 30 de ani (infarct în drum spre lucru), cunoștință în vârstă de 24 de ani (decedat în somn). Toți 3 aveau în comun două doze de Pfizer.

 3. Orice deces are o cauza care se depistează in urma unei autopsii.
  Expresia asta cu “moarte subită” e o vrăjeală.
  Nu există aşa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate