miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEJoe Biden a făcut o nouă gafă, în discursul despre Starea Națiunii....

Joe Biden a făcut o nouă gafă, în discursul despre Starea Națiunii. A greșit de două ori numele studentei Laken Riley, ucisă de un migrant

Joe Biden i-a uimit din nou pe americani. În discursul despre Starea Națiunii, el a vorbit despre uciderea studentei din Georgia, Laken Riley, luna trecută, de către un imigrant ilegal. Președintele SUA a greșit de două ori numelea acesteia, spunând „Lincoln”, potrivit NYPost.

Biden și-a început discursul criticându-l pe Donald Trump pentru probleme precum avortul, NATO și revolta de la Capitoliu. Fiind deranjat de vociferările persistente ale republicanilor, a adus în discuție uciderea studentei Laken Riley.

„Lincoln – Lincoln Riley, o tânără nevinovată care a fost ucisă de un (migrant) ilegal”, a spus Biden. În plus el a folosit un termen considerat incorect din punct de vedere politic de majoritatea funcționarilor democrați.

Președintele nu s-a corectat după ce a greșit numele lui Riley. Apoi a adăugat: „Pentru părinții ei, inima mea este alături de boi. Eu însumi am pierdut copii, înțeleg.”

Autoritățile spun că Riley a fost ucisă de migrantul venezuelean Jose Antonio Ibarra, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost eliberat lângă El Paso în septembrie 2022, în conformitate cu politicile administrației Biden.

Republicanii îl acuză pe Biden că a declanșat criza la graniță prin încheierea politicii „Rămâi în Mexic” a fostului președinte Donald Trump. Aceasta impunea majorității solicitanților de azil să aștepte deciziile cu privire la cererea lor în timp ce rămân la sud de graniță.

Nu este pentru prima dată când lierul de la Casa Albă are un astfel de moment. Joe Biden a fost protagonistul a numeroase incidente care au pus la îndoială sănătatea sa mintală. În plus, Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. @edy,”datorita vaccinului aprobat de el am scapat de covid si acum vndeca si cancere.. ”

  -terapia genica va face victime in continuare,
  oricum exista ANTERIOR vaxxinul anti-hpv,
  pt. ca exista destui dobitoci dornici sa se arunce-n ac!
  (sau sa-si intzepe copiii cu “stiintza”)

  The current HPV vaccines are based on virus-like particles (VLPs) that are formed by HPV surface components,
  https://www.cancer.gov/about-cancer/causes-prevention/risk/infectious-agents/hpv-vaccine-fact-sheet

  ca sa spunem asa:
  cancerul e gratis,
  e subventionat de la Buget, din bani publici
  bani adunati prin acciza la tutun sub terroarea…cancerului,
  cercul vicios ESTE COMPLET,
  ce e de haram de haram se duce!

 2. mai bine biden senil decat trunp care tocmai a spus ca datorita vaccinului aprobat de el am scapat de covid si acum vndeca si cancere.. trump e un adevarat psihopat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE