duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEFOTO | Imagine stupefiantă: Joe Biden primește o foaie cu instrucțiuni cu...

FOTO | Imagine stupefiantă: Joe Biden primește o foaie cu instrucțiuni cu ce trebuie să facă la conferințele de presă. Președintelui SUA i se spune și când trebuie să se așeze și unde

Joi, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

Pe hârtia surprinsă de cei de la Getty Images se poate vedea cu președintelui Biden i se spune, în mod incredibil, că trebuie să stea jos.

Mai mult, i se subliniază că este vorba despre el, ca și când președintele ar putea fi confuz că de fapt instrucțiunile se adresează altcuiva.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„TU te așezi pe scaunul TĂU” sau „TU oferi comentarii scurte (2 minute)” sau „TU mulțumești participanților” sunt câteva dintre instrucțiunile oferite președintelui celui mai puternic stat de pe planetă.

Această listă nu face decât să alimenteze suspiciunile conform cărora președintele Biden se află într-o stare degradată din punct de vedere mental.

Recent, Biden a căzut de pe o bicicletă care staționa, fără niciun factor extern.

Desele sale gafe de exprimare i-au determinat pe treizeci și opt de parlamentari republicani să-i scrie o scrisoare în februarie lui Biden, cerându-i să facă un test cognitiv de teamă că ar putea avea boala Alzheimer.

Remarcând „schimbările de dispoziție și personalitate” și „uitare” ale lui Biden, parlamentarii au spus că capacitatea cognitivă a lui Biden a scăzut și „nu este doar o tendință recentă”, ci a devenit mai evidentă „în ultimii doi ani”.

Nu se știe dacă Biden a fost supus unor teste cognitive.

Cincizeci și opt la sută dintre americani cred că Biden ar trebui să primească un test cognitiv. Mai puțin de 25% dintre alegători cred cu tărie că Biden este apt mental, sănătos și stabil.

Cincizeci și patru la sută dintre adulți cred că Biden nu este suficient de sănătos din punct de vedere mental pentru a servi ca președinte. Doar 29% dintre americani cred că președintele Joe Biden va urma un al doilea mandat în 2024.

VIDEO | Joe Biden a avut un nou moment de confuzie. Președintele american a rămas cu mâna în aer pentru a doua oară în decurs de 10 zile. Donald Trump îl ironizează: Avem un președinte nedumerit care nu știe ce se întâmplă și dă mâna cu aerul

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. (dobitocii oricum nu pot fi stupefiati)
    Washington was aware that sanctions against Russia would have consequences for the US,
    causing a spike in energy prices,
    President Joe Biden said on Wednesday.
    -joe ramolitu a uitat ca el a semnat pe sanctziunile-represalii ANTI-AMERICANE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE