vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEParlamentul din Georgia a finalizat revizuirea publică a proiectului de lege care...

Parlamentul din Georgia a finalizat revizuirea publică a proiectului de lege care va stopa propaganda LGBT și va „proteja valorile familiei și minorii”

Președintele Parlamentului din Georgia, Shalva Papuashvili, a fost cel care a anunțat acest lucru. Cultele religioase susțin pe deplin proiectul de lege privind „valorile familiale și protecția minorilor”, conform Georgia Today.

„Astăzi, am avut o întâlnire cu reprezentanții diferitelor religii, printre care Biserica Ortodoxă Georgiană, Biserica Armenească, comunitatea evreiască, Yezidi, catolicii, comunitatea musulmană, Biserica Baptistă și reprezentanții tuturor religiilor importante. Este vorba de protecție. Am discutat problemele în detaliu. Există sprijin deplin din partea cultelor religioase cu privire la acest proiect.

Cu acest sprijin, vom finaliza în sfârșit lucrările Comisiei Publice de Revizuire. Vom înainta Parlamentului opiniile comune care s-au format în urma a 11 ședințe. De asemenea, vom înainta poziția societății cu privire la această lege. Există sprijin deplin, prin urmare, este important ca Parlamentul să continue dezbaterea acestui proiect de lege constituțională în format parlamentar”, a spus Papuashvili.

Pe 25 martie, Georgian Dream a depus un proiect de lege privind modificările constituționale „pentru a proteja valorile familiei și minorii” de „propaganda pseudo-liberală”. Schimbările vizează drepturile reprezentanților comunității LGBTQ+.

Pe 25 martie, partidul de guvernământ a înregistrat modificări constituționale în Parlament.

În cadrul prezentării, secretarul executiv al „Georgian Dream” Mamuka Mdinaradze a întărit faptul că sarcina Dream este de a proteja valorile familiei și minorii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. După cum a încput ca la ordin, precum covideala-n toată lumea, la fel se termină tot ca la ordin; și-n Marea Britanie opresc măgăria în clasele mici. Iar voi din media ați percutat și numai prin faptul c-ați ținut leghebeteala vie. Care-i următorul ordin?

  2. observam ca nu au cazut in capcana ideologica, nu au dat-o cu valorile familiei “traditionale”!

    -am aflat data trecuta ce inseamna “vaccin SIGUR SI EFFICIENT”,
    ne intrebam deci ce inseamna “vaccin”!

    (poate ati inteles politica pasilor marunti de destructurare: unul inainte si 2 inapoi)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE