miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEPărintele american Josiah Trenham: Promotorii acestei epoci seculare agresive, precum Schwab, Bill...

Părintele american Josiah Trenham: Promotorii acestei epoci seculare agresive, precum Schwab, Bill Gates și restul, vor dispărea. Ceea ce nu va trece niciodată va fi Biserica lui Hristos

Unul dintre cei mai cunoscuți preoți ortodocși americani, părintele Josiah Trenham, a venit la București pentru lansarea volumului „Ortodoxia și Marea Resetare”, ce a apărut la Editura Contra Mundum, informează mihailneamtu.eu.

Cu acest prilej, părintele Trenhham a oferit  a vorbit despre misiunea ortodocșilor de a boteza și a aduce la credință toate neamurile, iar în acest sens, românii trebuie să aibă un cuvânt de spus.

„Ne dorim ca fiecare om să fie botezat, ca fiecare om să devină vas al Duhului Sfânt, al Lui Dumnezeu însuși, ca fiecare persoană să fie dăruită cu har și fiecare persoană să primească sfânta împărtășanie.

Asta este pentru toți oamenii. Nu doar pentru un anumit popor, precum românii. Slavă Domnului că țara voastră este așa de ortodoxă. Dar misiunea voastră este să colaborați cu întreaga Biserică pentru a converti întreaga lume. Astea sunt „ordinele” noastre, date de Hristos”, a spus pr. Josiah.

Părintele american s-a arătat încântat de București și de România, încât a glumit că ar trebui ca el și fiul său Luke să depună actele pentru cetățenie.

„Am fost aici, pentru 24 de ore, poate mai puțin. Dar vă spun, când am deschis fereastra hotelului meu, am văzut la o distanță nu mai mare decât aceea la care poți arunca o minge, că erau patru biserici, patru biserici ortodoxe superbe.

Și mi-am spus: sunt un american așa de amărât și cu atâtea lipsuri.

Așa că la finalul primei mele zile, la finalul celor 24 de ore, eu și fiul meu Luke ne-am gândit că trebuie să aplicăm pentru cetățenie. Mai ales dacă i-am putea găsi lui Luke o soție cât suntem aici”, spus pr. Josiah.

Sfinția sa i-a îndemnat pe români să nu se teamă de puternicii zilei, precum Klaus Schwab sau Bill Gates. Părintele i-a numit „elitele diavolului”.

„Dragii mei, dificultățile pe care le trăim acum în această epocă agresiv seculară vor veni și vor trece. Și toți promotorii ei, precum Klaus Schwabii lumii, Bill Gates, vor veni și vor pleca. Dar ceea ce nu va dispărea va fi Tatăl și singurul său Fiu, Domnul nostru Iisus Hristos.

Ceea ce nu va trece niciodată va fi Biserica lui Dumnezeu cel Viu, care este familia lui Dumnezeu, suportul și stâlpul adevărului.

Nu greșiți, liderii seculari ai timpurilor noastre, elitele diavolului, sunt foarte panicate. Și arogante. Atât aroganța cât și panica se nasc din necredință și n-au niciun viitor”, a spus părintele Josiah.

Cartea „Ortodoxia și Marea Resetare” poate fi achiziționată de aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. “misiunea ortodocșilor de a boteza …toate neamurile” -de fapt trebuie botez si ras-botez,
    e un proces ce dureaza generatii intregi,la unele neamuri banuim ca scopul nu poate fi atins:
    or fi fost alesi sa se duca direct in Iad!

    (maxtor nu supporta ideea botezului la gramada,cu “neamurile”; in privinta “botezului cu foc” e altceva)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE