sâmbătă, aprilie 13, 2024
ȘTIRIZlatan Ibrahimovici îi ține partea lui Novak Djokovici: Nu ar trebui să...

Zlatan Ibrahimovici îi ține partea lui Novak Djokovici: Nu ar trebui să fii nevoit să te vaccinezi ca să poți să te duci la muncă

Super star-ul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, i-a luat apărarea lui Novak Djokovici, după ce sârbul a fost expulzat din Australia, pe motiv că excepția medicală de la vaccinare a sârbului nu a mai fost recunoscută de autorități.

Într-un interviu acordat televiziunii suedeze SVT, Ibrahimovici a spus că este o diferență între vaccinarea pentru sănătate și vaccinarea drept condiție de a munci.

„Persoana care se vaccinează o face pentru că el crede că este eficientă împotriva bolii. Eu m-am vaccinat pentru că cred că mă protejează, nu ca să joc fotbal. Sunt două lucruri diferite. Nu ar trebui să fii forțat să te vaccinezi ca să poți merge la muncă”, a spus fotbalistul de 40 de ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„A te vaccina din motive de sănătate nu este același lucru cu a te vaccina pentru un turneu de tenis”, a completat suedezul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Zlatan Ibrahimovici este unul dintre cei mai influenți fotbaliști din istoria recentă, evoluând la cele mai mari cluburi din lume.

În trecut, Zlatan nu s-a ferit să-l critice pe baschetbalistul american LeBron James pentru felul în care „divizează” societatea americană, prin luările sale de poziție pro stângiste.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE