ȘTIRIVarujan Vosganian: Colegul nostru, Mihai Furtună, a fost internat de urgență după...

Varujan Vosganian: Colegul nostru, Mihai Furtună, a fost internat de urgență după a treia doză, a intrat în comă și a murit. Cei de la Salvare au recunoscut că e de la vaccin, dar nu au avut curaj să scrie asta

Scriitorul și fostul Ministru al Economiei Varujan Vosganian afirmă că un coleg de-al său, Mihai Furtună, a decedat după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, dar că nimeni nu dorește să înregistreze vaccinul drept cauză a morții.

El a amintit și de cazul scriitoarei Mariam Bostangian, care a pățit o nenorocire asemănătoare în luna mai, anul curent.

„Evocam, într-o postare anterioară, cazul lui Mariam Bostangian, colega noastră de la Uniunea Armenilor, care a decedat imediat după vaccinare. Din păcate, avem acum un caz similar. Colegul nostru, Mihai Furtună, după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, a fost internat de urgență, a intrat în comă diabetică și inima nu a rezistat oscilațiilor de tensiune arterială.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Nici Mariam Bostangian, nici Mihai Furtună nu au fost înregistrați printre persoanele care au decedat la mai puțin de 48 de ore de la administrarea vaccinului.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Cei de la Salvare au recunoscut că e din cauza vaccinării, dar nimeni nu a avut curajul să scrie asta”, a spus Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...