ȘTIRIVarujan Vosganian: Colegul nostru, Mihai Furtună, a fost internat de urgență după...

Varujan Vosganian: Colegul nostru, Mihai Furtună, a fost internat de urgență după a treia doză, a intrat în comă și a murit. Cei de la Salvare au recunoscut că e de la vaccin, dar nu au avut curaj să scrie asta

Scriitorul și fostul Ministru al Economiei Varujan Vosganian afirmă că un coleg de-al său, Mihai Furtună, a decedat după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, dar că nimeni nu dorește să înregistreze vaccinul drept cauză a morții.

El a amintit și de cazul scriitoarei Mariam Bostangian, care a pățit o nenorocire asemănătoare în luna mai, anul curent.

„Evocam, într-o postare anterioară, cazul lui Mariam Bostangian, colega noastră de la Uniunea Armenilor, care a decedat imediat după vaccinare. Din păcate, avem acum un caz similar. Colegul nostru, Mihai Furtună, după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, a fost internat de urgență, a intrat în comă diabetică și inima nu a rezistat oscilațiilor de tensiune arterială.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Nici Mariam Bostangian, nici Mihai Furtună nu au fost înregistrați printre persoanele care au decedat la mai puțin de 48 de ore de la administrarea vaccinului.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Cei de la Salvare au recunoscut că e din cauza vaccinării, dar nimeni nu a avut curajul să scrie asta”, a spus Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...