vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEPlata cu cardul | Mircea Badea: Nu mai plec de acasă fără...

Plata cu cardul | Mircea Badea: Nu mai plec de acasă fără bani cash. Spălarea pe creier a oamenilor de pe planetă este îngrozitoare, dar oamenii merită!

Mircea Badea a spus că nu mai pleacă de acasă fără bani cash și că nu își dorește să fie spălat pe creier de autorități. Acesta susține că plata cu cardul reprezintă o propagandă pentru controlul populației, iar cine o practică face o mare greșeală, conform EVZ.

„Amazon a introdus o nouă „șmechereală”, care se numește plătește cu palma. Cum? Plătește cu palma? Băi, oamenii sunt nebuni? Adică da, oamenii sunt nebuni. Nu era o întrebare, era o afirmație! Ce cred eu despre asta? Că este o cretinătate! Că este o cretinătate absolută! Înțelegeți!

Vedem într-un filmuleț că pur și simplu pui mâna pe dispozitiv la magazin, fără card sau cash. Și cum faci? Te duci la ”chioșcu’ lu Pește”, pui cardul, pui mâna, pui și telefonul mobil, după aia ești de acord cu termenii de folosire, și după aia la casă, plătești cu palma. Băi, oamenii sunt nebuni? Adică da, oamenii sunt nebuni. Nu era o întrebare, era o afirmație.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să plec fără bani cash la mine. Nu înțeleg de ce nu pot să plătesc cu bani. Orice cumpăr… Care e treaba? Cum să nu am cash la mine? Spălarea pe creier a oamenilor de pe planetă este îngrozitoare, dar oamenii merită!

Toată propaganda asta în care cardul este prezentat ca fiind comod și mijlocul modern de plată… Normal, vor să controleze orice vrei să faci, toate cheltuielile! Cine să știe? Autoritățile să știe! Deci toată propaganda asta este pentru control!” a spus Mircea Badea în emisiunea În gura presei.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

 1. a mai fost:
  -in weekend de plandemie cica casele de marcat se inchideau la ora 20:00
  numai ca venise “ora de vara”
  si le-au inchis prin sattelit la 19:00

  -MULTE SHMECHERII!

 2. cash- necash:

  in timp de pandemie-ragalie
  (se dadea stingerea la ora 22)
  se nimerisera periculosii la 12:00 intr-o benzinarie,
  era full: se inchidea “ziua fiscala”
  casele de marcat(si tatuat,pe antebratz,cur sau frunte)
  erau blocate de System.

 3. In Suedia cam a disparut plata cash. Si intr-adevar totul e controlat. Sa nu spun de taxe si pe aerul respirat si asigurare de cum pui picioarul afara din casa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate