ACTUALITATEFOTO Imaginea zilei: Sute de oameni, în genunchi, în zăpadă, la...

FOTO Imaginea zilei: Sute de oameni, în genunchi, în zăpadă, la slujba de Sf. Andrei

Între toate discuțiile despre cine ar trebui și cine nu ar trebui să fie prezent la slujbele religioase și dacă cetățenii ar trebui să fie liberi să participe la pelerinaje, indiferent de locul în care domiciliază, majoritatea „a uitat” să sublinieze frumusețea credinței nemărginite.

O astfel de imagine a frumuseții credinței a oferit slujba de Sfântul Andrei de la Mănăstirea Peșterea Sf. Andrei, din județul Constanța.

Acolo, pe o ninsoare abundentă și pe un frig pătrunzător, sute de persoane au participat la liturghia oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Imaginea este cu atât mai semnificativă, cu cât o parte dintre persoanele respective au venit de la mare distanță pentru a participa, în aceste condiții grele, la cinstirea Sfântului Andrei, Ocrotitorul României.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...