ACTUALITATEFOTO Imaginea zilei: Sute de oameni, în genunchi, în zăpadă, la...

FOTO Imaginea zilei: Sute de oameni, în genunchi, în zăpadă, la slujba de Sf. Andrei

Între toate discuțiile despre cine ar trebui și cine nu ar trebui să fie prezent la slujbele religioase și dacă cetățenii ar trebui să fie liberi să participe la pelerinaje, indiferent de locul în care domiciliază, majoritatea „a uitat” să sublinieze frumusețea credinței nemărginite.

O astfel de imagine a frumuseții credinței a oferit slujba de Sfântul Andrei de la Mănăstirea Peșterea Sf. Andrei, din județul Constanța.

Acolo, pe o ninsoare abundentă și pe un frig pătrunzător, sute de persoane au participat la liturghia oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Imaginea este cu atât mai semnificativă, cu cât o parte dintre persoanele respective au venit de la mare distanță pentru a participa, în aceste condiții grele, la cinstirea Sfântului Andrei, Ocrotitorul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite