joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATERaed Arafat și miniștrii Sănătății continuă să sfideze comisia de anchetă privind...

Raed Arafat și miniștrii Sănătății continuă să sfideze comisia de anchetă privind achizițiile din pandemie. George Simion (AUR): Motivele invocate au fot hilare

Alianța pentru Unirea Românilor transmite că persoanele chemate la Comisia de anchetă privind achizițiile din pandemie nu s-au prezentat nici săptămâna aceasta la audierile din Parlament.

Primele 7 puncte de pe ordinea de zi a comisiei au fost:

1) audierea domnului Alexandru Rafila, ministrul sănătății,

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

2) audierea domnului Victor Costache, ministru al sănătății în perioada 16 ianuarie 2020 – 26 martie 2020,

3) audierea domnului Nelu Tătaru, ministru al sănătății în perioada 26 martie 2020 – 23 decembrie 2020,

4) audierea doamnei Ioana Mihăilă, ministru al sănătății în perioada 21 aprilie 2021 – 8 septembrie 2021,

5) audierea domnului Attila-Zoltán Cseke, ministru interimar al sănătății în perioada 8 septembrie 2021 – 25 noiembrie 2021,

6) audierea domnului Vlad Voiculescu, ministru al sănătății în perioada 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021,

7) audierea domnului Raed Arafat, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență.

„Din această ordine de zi, singurul lucru dezbătut a fost punctul 8 – diverse, pentru că niciunul din miniștri și comandantul operațiunii, Raed Arafat, nu s-au prezentat în fața Comisiei de anchetă.

În cazul unora motivele au fost hilare, președintele comisiei transmițând că nu au putut să îi contacteze și că nu există date de contact pentru Victor Costache și pentru doamna Ioana Mihăilă, deși domnul Costache și doamna Mihăilă au fost miniștri ai statului român”, a spus George Simion, președintele AUR.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat miniștrilor sănătății să se prezinte în fața comisiei de anchetă, atrăgând atenția asupra faptului că în cazul domnului Raed Arafat este deja a treia oară când nu vine în față acestei comisii de anchetă sub diferite pretexte.

În urmă cu 2 săptămâni, Raed Arafat a refuzat să se prezinte în fața Comisiei, motivând că parlamentarii nu au dreptul să-l invite.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate