luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEDr. Victor Costache spune că sportivii mor subit din cauza unei boli...

Dr. Victor Costache spune că sportivii mor subit din cauza unei boli „din naștere“ și că „defectele cardiace nu sunt diagnosticate sau evaluate corect“

În ultimii doi ani au existat numeroase cazuri de sportivi prăbușiți pur și simplu pe teren, dar și de oameni simpli care și-au pierdut cunoștința sau au murit în condiții cel puțin suspecte. O listă a acestor cazuri găsiți aici. Deși este clar că în multe cazuri persoanele respective erau vaccinate, autoritățile refuză să discute măcar despre o legătură între vaccinurile ARN mesager și decese.

Doctorul Victor Costache, fost ministru al Sănătății admite că există sportivi care se prăbușesc pe teren, dar cauzele ar fi, potrivit acestuia, reprezentate de valvulopatii:

„Mai sunt unii pacienți care, din naștere, au o valvă aortică formată din două cuspe. Aceste valve sunt sunt hemodinamic mai puțin eficiente, mai instabile. Este greu de prezis durata de viață a unei valve bicuspe. Unii pacienți trebuie tratați în primii ani de viață, alții în adolescență, altora le îmbătrânește valva la 30-40 ani.

Am tratat pacienți cu valve bicuspe care au rezistat până la vârsta de 70 de ani. În orice context, aceste valve pot fi tratate eficient. Este foarte important ca aceste valvulopatii să fie tratate de o echipă de chirurgi cardiovasculari cu experiență.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În general, valvulopatiile nu dor. Sunt pacienți asimptomatici, așadar importanța unei ecografii cât mai precoce este necesară. Oricine ar trebui să aibă o ecografie cardiacă.

Aduceți-vă aminte de toți sportivii care se prăbușesc pe teren. Mulți au defecte cardiace care nu au fost diagnosticate sau nu au fost evaluate corect. Toate aceste boli cardiovasculare pot fi tratate cu succes”, a spus fostul ministru al Sănătății.

Medicul mai spune că afecțiunile pot fi tratate:

„Este important de știut, dacă ne gândim la patologia cardiovasculară pediatrică, că acești copii, dacă sunt operați corect și din timp, vor avea aceeași durată de viață ca un copil de aceeași vârstă absolut sănătos.

În cazul valvulopatiilor, stenoza aortică este o boală care se dobândește printr-un proces de calcificare, de îmbătrânire a valvei. Vorbim de stenoza aortică senilă care survine pe o valvă aparent tricuspidă, în general la adultul după vârsta de 60 – 70 de ani și poate fi tratată cu succes minim invaziv

Un cardiolog face ecografie cardiacă și vede imediat stenoza aortică. Nu trebuie să fii expert în ecografia cardiacă pentru că se vede imediat valva care este îngroșată și nu se mai deschide bine.

Am văzut pacienți cu stenoză aortică strânsă, care erau mari sportivi și care erau complet asimptomatici, deși toți am sărit când vedeam ecografia, pacientul era complet asimptomatic. Dar majoritatea sunt simptomatici, obosesc.

În forma cea mai severă de stenoză aortică, când orificiul a scăzut mult sub 1 cm pătrat, pacienții pot prezenta pierderi de cunoștință, adică sincope, care reprezintă un semnal de alarmă.

Dacă nu este tratat la timp, acest pacient se va pierde în câteva săptămâni“, a adăugat Victor Costache la dcnews.

Chiar dacă medicul Victor Costache are dreptate atunci când vorbește de valvulopatii, a pune decesele subite doar pe seama acestor afecțiuni, mai ales când există numeroase dovezi că vaccinurile anti-SARS-CoV-2 provoacă probleme la inimă, reprezintă doar o formă de a masca efectele vaccinării împotriva coronavirus din ultimii doi ani.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. Victor Costache trebuie judecat si condamnat pentru crime impotriva umanitatii,alaturi de Arafat,Gheorghita,Citu si ceilalti vaccinisti.

 2. Adica echipele care in ultimii ani au cumparat fotbalisti pe sume cu multe zerouri, i-au platit cu sume cu multe zerouri si probabil i-au si asigurat pe sume cu multe zerouri nu isi permit un cardiolog care sa diagnosticheze o boala vizibila din avion. Daca inghiti asta esti ca in bancul cu militianul operat pe creier. Cand l-a operat chirurgul a gasit doar o sfoara iar dupa ce a taiat-o i-au cazut urechile pacientului.

 3. din cauza unei boli „din naștere“

  -nu stim daca prostia e mostenita sau dobandita,
  “spalare pe creier”.
  (daca se transmite prin “social/media”
  incepe Paranghelia,
  “m-ai prostit cu contu tau de panarama!”

 4. I-auzi dom’le…
  S-au vorbit toti astia bolnavi din nastere sa moara in acelasi an, din solidaritate unul cu altul.
  Explicatia asta ipocrita si nesimtita e ca aia a militantilor pro-avort: “dom’le dar in cazul unui viol?”
  De parca am avea o tara de violati si numai acolo sunt avorturi…

 5. D-nă Ivan,

  Ieri am găsit (și pentru dvs.) doi politicieni de Stânga destul de „extremi” (mult mai extremi decât cei indicați de dvs. în mod repetat!), de fapt doi dintre cei mai extremi care au câlcat în parlamentul Germaniei: Oskar Lafontaine și Sahra Wagenknecht (nu dintotdeauna căsătoriți unul cu celălalt!):

  https://www.youtube.com/watch?v=hiluM2SpjcE

  La 12:10 îl auziți pe O.L. spunându-și poziția despre emigrație (cu decenii în urmă!), urmat imediat de un comentariu al d-nei S. Wagenknecht. Ascultați cu atenție, poate detectați similaritatea cu pozițiile unor politicieni de … Dreapta (în această chestiune)!

  Dacă vă cred că sunteți absolventă de istorie, nu pot să cred că nu știți cum arată „Stânga extremă” (adică … cea veritabilă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate