luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion: Statul român se confruntă cu o criză majoră la nivel...

George Simion: Statul român se confruntă cu o criză majoră la nivel de reprezentare externă

Președintele AUR, George Simion, a spus că România se confruntă cu o criză majoră la nivel de reprezentare externă. Acesta a subliniat că statul român nu a primit nici până acum din partea Ucrainei acordul pentru a inspecta Canalul Bâstroe. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

„Până în acest moment, deși se promisese, nu s-a primit acordul scris al omologilor ucraineni pentru a inspecta Canalul Bâstroe și pentru a vedea dacă s-a săpat pe respectivul canal la 6,5 metri, la 10 metri sau la 12 metri. Nu știm decât din declarațiile unor oficiali din statul ucrainean”, a spus George Simion.

Potrivit președintelui AUR, există o problemă în privința ministrului de externe al României care îl acuză pe șeful delegației PNL în Parlamentul European că ar fi putinist, că ar face propaganda tipică Sputnik. Totodată, George Simion a atras atenția și cu privire la funcționarea democratică a României.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Conform lui Rareș Bogdan, ministrul de externe nu a fost nominalizat de către PNL, ci a fost nominalizat de către „stat”. Noi nu știm cine este această entitate numită „stat”. Este statul paralel pe care îl invoca fostul președinte al PSD? Este cumva o elită care ne conduce din umbră? Am vrea lămuriri din partea lui Rareș Bogdan cu privire la cine este acest „stat” și de când PNL sau o parte din PNL nu se mai înțelege cu „statul”. Are acțiuni anti-statale Rareș Bogdan? Că așa am înțelege din ce a declarat ministrul de externe, că europarlamentarul Rareș Bogdan face propaganda Moscovei”, a declarat președintele AUR.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate