ACTUALITATEPNL, prin Nelu Tătaru, a depus un amendament la legea certificatului verde...

PNL, prin Nelu Tătaru, a depus un amendament la legea certificatului verde prin care nevaccinaţii să-și plătească spitalizarea pentru Covid-19

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a propus un amendament la legea certificatului verde la locul de muncă prin care persoanele care nu s-au vaccinat, dar ajung la spital, să achite separat intervențiile medicale.

Însă, după doar 3 ore de la anunțarea acestui amendament, surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că PNL a căzut de acord cu PSD să renunțe la prevederea care îi obligă pe românii nevaccinați împotriva Covid-19 să plătească spitalizarea, dacă sunt tratați pentru noul coronavirus.

„Problema plății serviciilor medicale de către cei care nu sunt vaccinați este exclusă. Și vă spun lucrul ăsta că este exclusă și din punct de vedere medical, pentru că ar accentua şi mai mult problemele de prezentare în spital, tardivă, a celor care sunt infectaţi. Noi vrem să îi încurajăm să se prezinte cât mai repede, ori asta era în mod evident o barieră”, a declarat deputatul PSD Alexandru Rafila.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

PNL își dorește ca certificatul verde la locul de muncă să fie valabil permanent, în timp ce PSD vrea eliminarea acestui certificat când scade rata de incidență a cazurilor de Covid-19 într-o localitate.

Legea certificatului verde la locul de muncă se află în dezbaterea Camerei Deputaților.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...