sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATEPNL, prin Nelu Tătaru, a depus un amendament la legea certificatului verde...

PNL, prin Nelu Tătaru, a depus un amendament la legea certificatului verde prin care nevaccinaţii să-și plătească spitalizarea pentru Covid-19

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a propus un amendament la legea certificatului verde la locul de muncă prin care persoanele care nu s-au vaccinat, dar ajung la spital, să achite separat intervențiile medicale.

Însă, după doar 3 ore de la anunțarea acestui amendament, surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că PNL a căzut de acord cu PSD să renunțe la prevederea care îi obligă pe românii nevaccinați împotriva Covid-19 să plătească spitalizarea, dacă sunt tratați pentru noul coronavirus.

„Problema plății serviciilor medicale de către cei care nu sunt vaccinați este exclusă. Și vă spun lucrul ăsta că este exclusă și din punct de vedere medical, pentru că ar accentua şi mai mult problemele de prezentare în spital, tardivă, a celor care sunt infectaţi. Noi vrem să îi încurajăm să se prezinte cât mai repede, ori asta era în mod evident o barieră”, a declarat deputatul PSD Alexandru Rafila.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

PNL își dorește ca certificatul verde la locul de muncă să fie valabil permanent, în timp ce PSD vrea eliminarea acestui certificat când scade rata de incidență a cazurilor de Covid-19 într-o localitate.

Legea certificatului verde la locul de muncă se află în dezbaterea Camerei Deputaților.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate