vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATECazul „irlandezului beat” care a intrat în Casa Poporului: Operațiune a serviciilor...

Cazul „irlandezului beat” care a intrat în Casa Poporului: Operațiune a serviciilor secrete pentru a obține demiterea șefilor dispozitivului de pază de la Parlament, „vinovați” că nu au reprimat protestul din 21 decembrie ?

Irlandezul beat care a intrat prin efracție în Casa Poporului, motivând că a încurcat locul cu hotelul unde era cazat ridică semne de întrebare.

Conform versiunii oficiale, irlandezul ar fi sărit gardul și a spart un geam. Deși s-ar fi aflat în stare de ebrietate, acesta a reușit să găsească – în labirintul de camere din Parlament – tocmai camera de arme și muniții a Serviciului de Protecție și Pază (SPP).

Această versiune este contestată însă, de către deputatul George Badiu, de la AUR. Fost ofițer de poliție, acesta spune că în realitate, este vorba despre o operațiune a serviciilor secrete pentru a-i demite pe șefii dispozitivului de pază de la Parlament. Vina lor? Că nu au reprimat brutal protestul miilor de români de pe 21 decembrie împotriva certificatului verde.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe lângă acest motiv, Badiu spune că s-a căutat motiv și împotriva celor de la Direcția Afaceri Interne de la Parlament, care s-ar fi făcut vinovați că nu au interzis accesul personalului în clădire, în aceeași zi de 21 decembrie, așa cum li s-a ordonat.

Badiu spune că într-o țară normală, ce s-a întâmplat cu irlandezul, era caz de trădare. În România, irlandezul a fost eliberat de procurori și cercetat în stare de libertate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Tare de tot irlandezul acela!

Da, mă refer la cel care a intrat în Parlament printr-o fereastră, sărind vreo patru metri până la primul balcon, după care a mers țintit exact la încăperea în care sunt păstrate armele personalului însărcinat cu paza clădirii.

Faptul că a intrat poate să pară prea puțin alarmant, dar să ajungi la etajul trei ( echivalentul etajului 6 la un bloc obișnuit) și să găsești exact încăperea cu armament, nu este la îndemâna oricui. Cei ce au fost prin clădirea în cauză știu cât de mare este, cât de multe încăperi are pe fiecare corp în parte și pe fiecare nivel. Nu ai cum să intri în acea clădire și să ajungi exact la etajul trei și exact la camera cu armament, decât dacă ești ”de meserie” și ai datele necesare pentru a nimeri încăperea cu arme și muniții.

Ca să vă dați seama cât de mare este miza protestului din fața Parlamentului pe 21 decembrie, gândiți-vă că șefii dispozitivului de jandarmi au fost aspru criticați pentru că nu au reprimat cu brutalitate manifestanții. Mai gândiți-vă că acei șefi sunt bănuiți de pactizare cu protestatarii și se caută schimbarea lor din funcție, dar mai trebuia o ”bomboană pe colivă” pentru a se dispune mazilirea.

Ca urmare, se ia un irlandez atletic de la serviciile secrete “prietene”, este instruit, în nota obișnuită a tacticilor de diversiune ale spionilor, intră în Parlament și pune într-o lumină proastă dispozitivul de pază. În momentul prinderii se prezintă ca fiind beat și drogat. Convenabil, nu? A încurcat hotelul sau voia să meargă la un chef… Cum ar zice un amic : Prosteală pe față !

Așadar, iată cum se inventează un motiv să fie schimbați din funcție șefii de la jandarmi care nu mai dau ordin de reprimare violentă a demonstranților, dar și șefii de la Direcția Afaceri Interne din Parlament, care au nesocotit ordinul de a nu permite pe 21 decembrie accesul angajaților Parlamentului în clădire !

Da, se luase decizia de a se interzice accesul angajaților, urmând ca lipsa lor de la birouri să fie transformată în responsabilitatea AUR, care ar fi fost învinovățit de blocajul total al unei instituții a statului și, implicit, de atac la ordinea constituțională a statului român. Din fericire, oamenii din Direcția Afaceri Interne au capul pe umeri și nu au dat curs ordinului aberant, ci au dispus ca accesul personalului să se facă în mod normal.

Dureros este că serviciile secrete românești au înclinat steagul în fața unor forțe ostile. În mod normal, aveam la această oră o suită de guvernanți încătușați și anchetați pentru trădare.
În mod normal!”, a scris deputatul George Badiu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE