duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEAfiș obscen în centrul Timișoarei

Afiș obscen în centrul Timișoarei

Zilele acestea, în centrul Timișoarei, are loc o expoziție a Asociației Culturale Contrasens. Unul dintre aceste afișe reprezintă un joc de cuvinte obscene, fiind amplasat chiar în fața unei școli, informează Cotidianul.

Amplasarea acestui afiș în Piața Unirii din Timișoara a stârnit reacții publice. Între cei care s-au arătat deranjați de această situație se numără fostul primar Nicolae Robu precum și subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu. Acesta din urmă a menționat faptul că inclusiv Codul Penal prevede pedepsa de la 3 luni la 2 ani sau amendă pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Sper ca arta stradală să nu evolueze prea tare şi să ajungem, de ex., la palme date trecătorilor de către un ”artist” care iarăşi ne va spune apoi că nu înţelegem arta. În legătură cu aşa-zisa operă de artă stradală din centrul Timişoarei, atenție mai mare la ce se expune în spațiul public ”, a scris pe Facebook Ovidiu Drăgănescu.

Asociația Culturală Contrasens, cea care a organizat această expoziție cu numele „On Her Side/De partea ei” s-a scuzat într-o postare pe Facebook menționând faptul că expoziția „are o miză socială şi dezbate subiectul violenţei de gen şi a ciclului de abuz asupra femeilor”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. explicații idioate ale asociației, niște puțoi de pseudoartiști abonați la banul public.

    cu ce ajutați măi femeia bătută de soțul bețiv sau drogat că scrieți muie pe un afiș, băi idioți de artiști profitori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE