ACTUALITATEVlad Voiculescu își dorește să fie iar ministru al Sănătății: Nu văd...

Vlad Voiculescu își dorește să fie iar ministru al Sănătății: Nu văd de ce nu

Vineri seară, Vlad Voiculescu a oferit un interviu la postul de televiziune Digi24. Fostul membru al Guvernului Cîțu a fost întrebat dacă și-ar dori să revină în funcția de ministru al Sănătății și dacă USRPLUS îl va propune tot pe el, în condițiile în care actualul premier va fi dat jos:

„Dacă colegii dumneavoastră de partid merg mai departe și funcționăm pe ipoteza în care domnul Cîțu nu va mai fi premier și ar veni un alt prim-ministru, v-ar propune din nou colegii la Ministerul Sănătății?”, a fost întrebarea pe care jurnalistul Claudiu Pândaru i-a adresat-o fostului ministru.

Nu văd niciun motiv pentru care nu…”, a răspuns Vlad Voiculescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Și ați merge din nou la Ministerul Sănătății?”, a insistat jurnalistul.

Nu văd de ce nu. Dar asta nu înseamnă că sunt singura opțiune.„, a replicat fostul ministru.

Vlad Voiculescu a fost demis miercuri de premierul Florin Cîțu. Decizia premierului a venit după ce secretarul de stat Andreea Moldovan a semnat un Ordin de ministru al Sănătății care introducea noi criterii pentru carantinarea localităților, respectiv nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI. Ulterior, Ordinul a fost revocat de premier.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Cum să ne lipsim noi de prezența,, binefăcătoare”a geniului Carpaților vv?păi bă Pandare tu ai mai multă minte cum poți să-l autopropui pe acest nimeni in drum pe un post de unde a fost dat afară în șuturi?el trebuie să facă pârnaie pe viață ,pentru sabotarea sistemului medical din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...