luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump în Statele Unite...

VIDEO | Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump în Statele Unite ale Americii: Puțini oameni știu atât de multe despre ce se întâmplă astăzi în lume. Am sărbătorit și marea sa victorie electorală

Premierul ungar Viktor Orbán a avut marți o întrevedere cu fostul președinte american Donald Trump, a informat Bertalan Havasi, șeful de presă al premierului, pentru MTI.

Întâlnirea a avut loc la proprietatea fostului președinte din Bedminster, New Jersey; ministrul Afacerilor Externe și Comerțului Péter Szijjártó, Balázs Orbán, directorul politic al prim-ministrului, Zsolt Németh, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului, și Susie Wiles, directorul Salvați America, consultantul Brian Jack și Taylor Budowich, director de comunicații ale Salvați America, au luat parte la întâlnire, potrivit mariustrucă.ro.

„Amândoi suntem angajați să luptăm împotriva migrației ilegale, amândoi suntem angajați să micșorăm taxele și, cel mai important, suntem amândoi angajați pentru pace.”, a spus Orbán.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prim-ministrul a adăugat că singurul antidot împotriva inflației de război și crizei economice generate de război este pacea.

„Dar pacea poate fi creată doar de lideri puternici, așa că este în interesul nostru, aflați în vecinătatea Ucrainei, ca Statele Unite să fie puternice”, a explicat el.

Viktor Orbán a subliniat că Donald Trump respectă și valorile ungurilor. „Cooperarea noastră a fost bună în trecut și putem spera că va fi bună în viitor. Îi doresc mult noroc”, a adăugat el.

La rândul său, Donald Trump a scris pe platforma sa de socializare, Truth Social:

„Mă simt minunat alături de prietenul meu Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei. Am discutat multe subiecte interesante – puțini oameni știu atât de multe despre ce se întâmplă astăzi în lume. Am sărbătorit și marea sa victorie electorală din aprilie”, a scris Trump, conform HungaryToday.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Relațiile politice maghiaro-americane erau la apogeu când Donald Trump era președintele Statelor Unite.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Sper ca relația noastră să fie la aceeași înălțime!“, a scris ministrul de Externe de la Budapesta, Szijjártó Péter.

Premierul ungar va participa la participa la Conferința de vară a Uniunii Conservatoare Americane (ACU) și la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC).

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate