marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEViktor Orbán va vorbi alături de Donald Trump la Conferința de Acțiune...

Viktor Orbán va vorbi alături de Donald Trump la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC): Nu putem reuși în această luptă decât dacă suntem organizați și rămânem împreună. În SUA și UE avem de-a face cu aceiași oameni, birocrați fără chip, pregătiți ideologic, care stau la Washington D.C. și la Bruxelles

Premierul maghiar Viktor Orbán urmează să țină discursul de deschidere a Conferinței de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC) pe 4 august la Dallas, Texas, a declarat secretarul de presă al premierului, agenției de stat ungare MTI.

Balasz Orbán, directorul politic al premierului ungar, a postat luni pe Twitter că Orbán va vorbi alături de Donald Trump la conferința anuală emblematică a conservatorilor, care va avea loc anul acesta la hotelul Hilton Anatole, la nord de centrul orașului Dallas.

„În SUA și UE, avem de-a face cu aceiași oameni”, a spus Balasz Orbán. „Birocrați fără chip, pregătiți ideologic, care stau la Washington D.C. și la Bruxelles. Nu putem reuși în această luptă decât dacă suntem organizați și rămânem împreună.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„CPAC este mândru să-l găzduiască pe premierul Viktor Orbán”, a declarat Matt Schlapp, președintele Uniunii Conservatoare Americane (ACU), pentru Daily Caller. „Lupta împotriva socialismului este una globală”, a adăugat el.

Invitația urmează evenimentului CPAC, care a avut loc în capitala Ungariei, Budapesta, în luna mai, când prim-ministrul maghiar a susținut un ghid „deschis” în 12 puncte în discursul său principal pentru conservatorii care doresc să repete recentul succes electoral al propriului său partid.

Orbán le-a cerut conservatorilor să se organizeze și să-și reia instituțiile de la Washington și Bruxelles.

„2024 va fi decisiv”, a promis Orbán la acea vreme.

„Aveți alegeri prezidențiale și pentru Congres, avem alegeri pentru Parlamentul European. Aceste două locuri delimitează cele două fronturi în lupta pentru civilizația occidentală. Astăzi, nu conducem în niciunul din cele două locuri, dar avem nevoie de amândouă. Avem doi ani să ne pregătim. Lecția maghiară este că nu există glonț magic. Trebuie să facem treabă”, a mai spus el, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Un lucru uită lumea: și hOrganu a fost „școlit” de o fundație Soros. Doar că, din ce vedem, a schimbat tabăra.

    • Da, ce noroc că nu le-a dat în cap ălora din fundații să fabrice și opoziții controlate ca să poată juca în ambele tabere și să dea fiecăreia o supapă de refulare și amăgirea că data viitoare sigur va fi mai bine, doar să aibă încredere, încă două săptămâni, încă doi ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate