joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEAnglia revine la normalitate! | Școlile nu vor mai avea dreptul să...

Anglia revine la normalitate! | Școlile nu vor mai avea dreptul să le predea copiilor sub 9 ani educație sexuală și teorii despre așa-numita „identitate de gen”, după ce s-a constatat că cei mici au fost îndoctrinați cu teorii radicale de către organizațiile LGBT

Școlile din Anglia vor primi o interdicație de a-i învăța pe copiii sub nouă ani despre teoriile progresiste cu privire la așa-numita „identitate de gen” și educația sexuală, potrviti Breitbart.

Dacă li se solicită, școlile ar trebui să le ofere copiilor doar informații „biologice” despre sex. Acestea vor fi obligate să-i informeze pe cei mici că își pot schimba legal sexul decât după 18 ani. Profesorilor li se recomandă, totodată, să se abțină de la a se angaja în conversații „explicite” despre sex până la vârsta de 13 ani, relatează The Times.

Profesorii vor trebui să le spună copiilor, dacă vor fi întrebați, că „ideologia de gen” este un subiect controversat.

Copiii din școlile din Anglia, supuși unei îndoctrinări acerbe

Anul trecut think tank-ul New Social Covenant Unit, înființat de deputata conservatoare Miriam Cates, a elaborat un raport. Acesta a constatat că elevii au fost îndoctrinați cu teorii radicale, cum ar fi „fluiditatea genului”. Acestora li s-au predat lecții inspirate de organizații LGBT controversate. De asemenea, potrivit raportului, cei mici au fost învățați despre părțile așa-zis pozitive ale sexului „dur” și despre cum să se masturbeze.

Între timp, un studiu Policy Exchange a constatat că unele școli îi învățau pe copii că există până la 16 „identități sexuale și de gen”. Printre acestea se numărau „demisexual”, „genderqueer”, „homoromantic”, „pansexual” și „însoțitor de genderfluid”.

Materialele folostie de școli erau furnizate de organizații de trezire precum „The Proud Trust” și „Rainbow Flag Award”.

Un sondaj separat al think tank-ului Policy Exchange a constatat că patru din zece școli secundare din Anglia le permiteau copiilor să-și schimbe sexul fără a-și informa părinții. Acest lucru a determinat guvernul să emită îndrumări luna trecută. Școlilor li s-a cerut să informeze părinții dacă copilul lor prezintă semne de transgenderism.

Noile îndrumări au iscat rumoare în rândul profesorilor progresiști și organizațiilor LGBTQ+.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE