sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Italia e devastată de cetățeni de origine africană. Aceștia sunt...

VIDEO | Italia e devastată de cetățeni de origine africană. Aceștia sunt acuzați că „au dezlănțuit iadul” pe malul Lacului Garda, cu revolte și agresiuni sexuale

După ce săptămâna trecută a avut loc un haos larg răspândit la petreceri în orașele italiene de pe malul lacului Garda, care au implicat până la 2.000 de migranți, parchetul italian și Parlamentul italian au deschis o serie de investigații, inclusiv într-un caz în care 30 de bărbați ar fi agresat sexual șase adolescente într-un tren spre Milano.

Ancheta se referă și la incidente violente comise de unii participanți la un eveniment anterior din orașul Peschiera, o destinație turistică populară. Parlamentul italian va investiga, de asemenea, cazul și va dezbate incidentul care a stârnit titlurile naționale în Italia.

Pe 2 iunie, aproximativ 2.000 de tineri au participat la o petrecere masivă pe plaja din Peschiera. Primarul din Castelnuovo, Giovanni Del Cero, a fost prezent la revoltă și a spus:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Am încercat să-i înțeleg, dar au strigat fraze absurde, fluturând steaguri ale diferitelor țări africane”, a relatat ziarul Corriere Della Sera. Martorii au mai spus pentru ziarul italian Il Giornale că mulțimea era „în cea mai mare parte nord-africană”.

„Au distrus totul”, a spus un afacerist pentru Corriere Della Sera. „Au spart vitrinele magazinelor, au luat cu asalt trenul turistic și au blocat trecătorii pe jos sau cu mopedul”, a adăugat el.

Când poliția a încercat să intervină, grupul de adolescenți a început să arunce cu pietre.

„Nu știu dacă erau imigranți de prima sau a doua generație”, a spus Orietta Gaiulli, primarul orașului Peschiera. „Sunt criminali care au lăsat o rană adâncă în comunitatea mea. Am trăit o zi de război”, a mai spus el.

Una dintre fotografiile de pe rețelele de socializare arată cum grupul a atacat un motociclist într-un ambuteiaj provocat de o mulțime de participanți la petrecere și a încercat să rupă poșeta altui pasager.

Un utilizator de Twitter care a postat un videoclip cu incidentul a scris:

„Mii de imigranți dezlănțuie iadul în Peschiera del Garda. Vandalism, lupte, ciocniri cu poliția, înjunghieri, familii jefuite, turiști îngroziți și forțați să fugă. Procesul de integrare a migranților în Italia a eșuat în mod clar.”

Poliția investighează, de asemenea, incidente din tren în care cinci din șase adolescente au declarat că au fost agresate sexual, într-un interviu acordat presei italiene. Au spus că erau 30 de migranți care le șicanau și le făceau remarci sexuale, iar unul dintre făptuitori le-a spus celor șase fete: „Femeile albe nu merg aici”.

Corriere Della Sera l-a citat și pe unul dintre părinții a cărui fiică a avut probleme să coboare din trenul aglomerat. El a criticat căile ferate pentru securitatea insuficientă. Potrivit ziarului Il Messaggero, poliția a reținut 30 de persoane din cauza diferitelor incidente din tren, iar un total de 10 fete ar fi fost agresate sexual în diferite vagoane ale trenului.

Agresiunile sexuale au loc la doar câteva luni după ce un număr de femei au fost filmate fiind agresate sexual la Milano în ajunul Anului Nou de către un grup de bărbați imigranți.

Ministrul italian de Interne Luciana Lamorgese, care a fost criticată pentru abordarea sa blândă în privința criminalității, a discutat și cu autoritățile regionale despre cazuri, pe care unele mass-media locale le numesc evenimente de „gașcă de copii”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Trebuie să acordăm o atenție deosebită acestui lucru și să ne asigurăm că incidente similare nu se mai repetă”, a declarat ministrul pentru Il Messaggero.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cu toate acestea, politicienii conservatori spun că tocmai politicile promovate de guvernul tehnocrat de stânga al Italiei alimentează această creștere a criminalității, care este absentă din națiuni precum Ungaria și Polonia, care au adoptat o abordare strictă atât a migrației, cât și a criminalității.

Având în vedere rolul exagerat al străinilor în eveniment și prezența steagurilor africane, cum ar fi steagul Marocului, politicienii conservatori ai Italiei au indicat incidentul ca dovadă că sunt necesare controale mai stricte asupra imigrației, conform Remix News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate