duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEGermania | Țara în care au loc două violuri în grup pe...

Germania | Țara în care au loc două violuri în grup pe zi și cazurile s-au dublat în doar trei ani. Fiecare al doilea suspect nu are cetățenie germană, chiar dacă proporția străinilor este de doar 13%

Nu numai că sunt în creștere într-un ritm șocant de mare cazurile de viol în grup în Germania, dar noi date arată că aproape fiecare al doilea suspect de viol în grup nu are cetățenia germană.

Informația a ieșit la iveală după ce membrul parlamentului Alternativă pentru Germania (AfD), Stephan Brandner, a cerut guvernului german să publice statistici privind violurile în grup. Acesta arată că în 2021 au avut loc 677 de violuri în grup, iar suspecții au fost identificați în 462 de cazuri.

În 2018, au existat aproximativ 300 de astfel de violuri în grup, ceea ce înseamnă că a existat o creștere de peste 120% în doar trei ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ce se află în spatele creșterii masive a violurilor în grup?

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Este vorba despre „crimă și criminali importați”, a spus Brandner într-o declarație.

„La urma urmei, proporția suspecților non-germani este de 47%, iar proporția de străini în Germania este de aproximativ 13%”, a mai zis acesta.

Ca și în cazul altor infracțiuni grave, deși străinii fără cetățenie germană reprezintă o mică parte din populație, aceștia sunt suprareprezentați, inclusiv în agresiuni sexuale, violuri, jafuri și crime.

Nici statisticile nu spun toată povestea, deoarece datele sunt defalcate doar între germani și străini. Etnia sau orice altă posibilă cetățenie străină a suspecților nu este luată în considerare. Ca urmare, nu este clar câți dintre suspecții de viol sunt etnici germani și câți dintre ei sunt străini care au obținut cetățenia germană sau germani cu origini străine care au obținut cetățenia de-a lungul generațiilor.

O tendință este clară: violurile în grup s-au accelerat rapid în urma crizei migranților din 2015. Numărul violurilor în grup din Germania a crescut vertiginos din 2015, la fel ca și proporția infractorilor străini. Aceste informații au apărut deja dintr-o solicitare anterioară a grupului parlamentar AfD la sfârșitul anului 2019. Violurile în grup nu sunt adesea așa-zise acte relaționale în care făptuitorul cunoștea victima personal. Aceasta explică parțial de ce rata de prindere a suspecților este relativ scăzută.

Criticii au vorbit în trecut despre rolul migranților în problema tot mai mare a violurilor în grup din Germania.

Necla Kelek, o feministă germană de origine turcă și activistă pentru drepturile femeilor, a cerut guvernului german să abordeze în cele din urmă problema și rolul pe care migrația îl joacă în cazul violurilor din Germania.

„Cercetarea migrației trebuie să se întrebe cum o fată tânără poate deveni o victimă a bărbaților care provin dintr-o altă zonă culturală”, a spus Kelek.

Violul în grup este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unei femei. Dacă societatea le părăsește, sufletul le este aproape șters”, a mai zis ea.

Brandner, care este și consilier juridic al grupului parlamentar AfD, spune că guvernul german trebuie să acorde prioritate problemei.

„Ministrul federal de Interne [Nancy] Faeser ar trebui să abordeze în sfârșit această problemă și să lupte cu hotărâre pentru a se asigura că astfel de condiții nu mai există în Germania”, subliniază Brandner.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Nancy Faeser este cunoscută pentru că a scris în revista Antifa și a folosit statistici denaturate pentru a susține că cea mai mare amenințare a Germaniei este extremismul de dreapta. Ea a rămas în mare parte tăcută în privința violenței de stânga, a cifrelor șocante ale criminalității migranților și a extremismului islamic.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Unele dintre cele mai importante cazuri de viol în grup din ultimii ani au implicat grupuri mari de bărbați migranți, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Daca tot a ieșit că un tranny e “real women” sau, mă rog, frau, feminismul manifest care dăi și luptă și luptă și dăi, de câteva decenii alături de poponauți, lezbinine și alte arătări și-a pierdut orice brumă de credibilitate.My body, my choice, persoane născătoare și menstruatoare și masculul alb cis gender și patriarh rasist sunt năzbâtii care au băgat feminismul de tot în budă.Acum patru-cinci ani se trăgeau pe dosuri pe la manifestații despre dreptul femeii de a-și pune nestingheritâ sacul islamic(niqab) în cap, libertatea pe care i-o aduce hijabul unei femei feministe, pornite în descoperirea superiorității islamului în fața creștinismului opresiv.Acum culeg roadelele mișcărilor tip “vagina”, a galopistelor printre statui, a beștelirii bărbaților singuri ieșiți seara la un pahar în club și a admirației știuletelui african, și a celui, așa zis “cu aparență asiatică” în scriptele poliției. Primirea cetățeniei unui stat nu este echivalentă cu decolorarea instant a năravurilor anterioare așa că statistica este irelevantă, la fel ca motivația oficială a autorităților de import masiv a orientului destabilizat anterior tocmai în acest scop. Așa zișii lideri germani sunt, ca și ai noștrii defapt, doar niște trădători, avizi de putere și bani iar consecințele le trage cea mai fragilă și importantă parte a viitorului unei națiuni: femeile tinere. Aviz Caracal, Vaslui, Neamț și, în general, toate regiunile de unde se răpesc femei și copii pentru trafic. Poliția doarme-n cizme iar Justiția devine, cu fiecare zi ce trece, un lux inutil și greu de suportat. Ca și politica, dealtfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE