joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATENemții încep să culeagă roadele Angelei Merkel. Străinii sunt responsabili pentru un...

Nemții încep să culeagă roadele Angelei Merkel. Străinii sunt responsabili pentru un procent tot mai ridicat al crimelor, violurilor și spargerilor din Germania, în timp ce actualul ministru de Interne pare să nu vadă aceste probleme

În Germania, numărul infracțiunilor înregistrate a scăzut cu 4,9% în 2021 față de 2020, dar proporția suspecților non-germani a continuat să crească, potrivit datelor publicate săptămâna aceasta de Oficiul Federal de Poliție Criminală (BKA).

În ceea ce privește infracțiunile cu violență, au fost înregistrate 164.646 de cazuri, reprezentând o scădere cu 6,8%. Cu toate acestea, din acest număr total, 37,7% dintre suspecți erau cetățeni străini.

Infracțiunile de furt au scăzut cu 11,8% (1.483.566 de cazuri), 37,6% dintre suspecți fiind cetățeni străini.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trebuie remarcat faptul că mulți dintre cei care provin din imigrație nu sunt incluși în categoria „străini”. De exemplu, un descendent al migranților turci care are un pașaport german este considerat german. Nu există o statistică rasial-ancestrală în registrele germane privind criminalitatea, așa cum a fost anterior în SUA, înainte să fie eliminată treptat sub administrația Obama.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În Germania, peste 20 de milioane de oameni provin din „medii de imigranți”. Dintre acești oameni, aproximativ 51% erau cetățeni germani și 49% erau cetățeni străini, conform datelor din 2017.

Crimele sexuale sunt pe primul loc

Cetățenii străini au avut, de asemenea, un rol nefast și în alte tipuri de infracțiuni, inclusiv în distribuția, achiziția, deținerea și producerea de pornografie infantilă. Astfel, au fost 39.171 de cazuri anul trecut, ceea ce reprezintă o creștere de 108,8%, cu 23,5% cetățeni străini.

Mai mult, autoritățile au înregistrat 223.838 de infracțiuni contra libertății personale, inclusiv căsătorii forțate, constrângere și amenințări, ceea ce a reprezentat o creștere de 10,6%. Din numărul total, 27,2% dintre suspecți erau cetățeni străini.

În ceea ce privește abuzul sexual asupra copiilor, s-au înregistrat 15.507 cazuri (o creștere de 6,3%), iar 16,6% dintre acești suspecți erau cetățeni străini.

După cum a raportat anterior Remix News, cetățenii străini joacă un rol îngrijorător și în cazul violurilor și agresiunilor sexuale din Germania, 42% din toate violurile fiind comise de cetățeni străini. Aceeași tendință a fost observată în Italia, Suedia, Danemarca și Franța.

În cazurile care implică violuri în grup în Germania, aproximativ jumătate din toate aceste cazuri implică cetățeni străini.

După cum se poate observa din statisticile poliției privind criminalitatea, a existat o scădere deosebită a rănilor fizice minore (cu 10%), a spargerilor (cu 27,7%), a crimelor și uciderii din culpă (cu 12%) și a infracțiunilor împotriva zădărnicirii combaterii bolilor (cu 82,7%).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, majoritatea experților atribuie scăderea criminalității de reglementările privind coronavirusul, care au ținut oamenii în case, determinând în special scăderea mare a furturilor, dar și a atacurilor, violurilor și a altor infracțiuni.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ministrul german de interne Nancy Faeser a lăudat scăderea criminalității. Ministrul, cunoscut pentru că a condus o cruciadă împotriva „extremismului de dreapta”, inclusiv cu programe controversate care încep de la grădiniță și până la măsuri de interzicere a aplicației Telegram, nu a menționat nimic despre procentul tot mai mare al străinilor implicați în aceste acte ilegale, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Pentru o mai bună imagine de ansamblu merita menționat și că acel procent constant de 30%, deși poate nu pare mare în sine, reprezintă o corelare importantă având în vedere faptul că străinii reprezintă doar vreo 10% din totalul populației. S-ar potrivi întrucâtva și cu situația din State, unde, deși sunt doar 15% din populație, negrii tind să fie responsabili de aproape 50% din infracțiuni.

    Oricum, pesemne chiar avea dreptate Ministrul de Interne German când spunea că extrema dreaptă reprezintă cel mai mare pericol. Evident, pentru situația actuală precară și viitoare dezastruoasă, adică, pusă la cale chiar de ei, de stânga și întreținută de centriști și neoconservatori anemici, capabili doar de compromisuri. Bine că măcar au tot bătut câmpii cu pașaportul nazist când a fost cu vaccinarea obligatorie și acum nici n-o să mai aibă vreodată date rasial ancestrale, sau cu atât mai puțin odioasa posibilitate de nu a avea în funcții publice alogeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE