ACTUALITATEJunalistul Adrian Panaite, despre gestionarea pandemiei: Totul se reduce la vânătoarea oamenilor...

Junalistul Adrian Panaite, despre gestionarea pandemiei: Totul se reduce la vânătoarea oamenilor sănătoși, distrugerea economiei și răvășirea vieții copiilor. Este o devastare!

Jurnalistul Adrian Panaite realizează o excepțională radiografie a modului în care cei de la putere au gestionat pandemia, anume prin cu impunerea unor măsuri absurde, nesusținute de dovezi științifice, ce au avut drept finalitate vânătoarea oamenilor sănătoși din România și distrugerea economiei.

„Guvernanții ne mai pun încă o piatră de picior la viețile pe care le ducem agonizant de opt luni de zile. Ce nu a făcut covid reușesc să facă cei de la putere: să distrugă ce este suflare omenească în România, să inducă marasm social, să ne pună în incapacitatea de a duce un trai prin realizarea de venituri pe cont propriu.

Căutând să prindă viruși cu plase de fluturi, ne aruncă pe margine, perturbându-ne ce era activitate de zi cu zi. „Lupta anti-covid” se poartă și cu mijloace prostești, care nu au sens din punct de vedere epidemiologic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Urmăresc virusul, dar totul este haotic, fără trasabilitate, neștiințific, neunitar, în baza unor seturi de date pline de aberații statistice. Contradicțiile sar în ochi de la un caz la altul, de la o măsură la alta.

Vajnica acțiune contra noului coronavirus este din martie încoace și o vânătoare a oamenilor sănătoși din România, o distrugere cu sălbăticie de activități, de agenți economici, o împingere în afara limitelor de rezistență a tot ce era cadru social alcătuit de o memorie de secole. Într-un cuvânt, o devastare”, scrie jurnalistul Andrei Panaite pentru Profit.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Potrivit acestuia, pe câtă vreme cetățenii sunt hăituiți cu soluții medievale și întru întoarcere la comportamente din era cavernelor, revelațiile din punct de vedere epidemiologic sunt rare.

„Nu este ceva coerent, nu e nimic rațional. De fapt, nu e nimic inteligent. Prostie, acțiuni intempestive și vituperații de la cei cu zona zoster pe vârful limbii. O cameră a ecourilor mediatice amplifică suma de clișee stupide pe care o auzim de opt luni de zile: tot ce e suflare românească – e suflare de virus, tot ce este semen – poate fi „bombă biologică”, suntem tratați drept criminali în serie doar pentru că mergem pe stradă, suntem cu toții ucigași de bunici, iresponsabili cu arma biologică la purtător”, explică jurnalistul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Asta nu mai e reacție la criză medical, subliniază acesta, ci lovituri cu sălbăticie în civilizație.

„Pustiesc economia națională, răvășesc viețile copiilor, aruncă sfârșit înnegurat peste cei în vârstă, închid teatre, cinematografe, stadioane, săli de sport, totul întru revenirea la animalitate. Acțiuni fără sens. Nu! Nu le pasă de viețile noastre! Dacă le-ar păsa, atunci le-ar păsa și demnitatea vieților noastre, le-ar păsa de tratarea terțelor afecțiuni în sistemul medical românesc, le-ar păsa de calitatea vieții care include și pigmentarea ei cu ceea ce ne face uman, cu ceea ce ne bucură (…).

Guvernanții noștri execută operațiunea ca și când nu ar fi ai noștri. Distrug țara. Ne distrug pe noi… Virusul e clar că nu îl văd, nu îl găsesc și nu îl izolează. Totul se rezumă la vătămarea oamenilor sănătoși și la torturarea psihică a întregii populații. Și au trecut deja 8 luni… Tu mai suporți represiunea?”, concluzionează jurnalistul Adrian Panaite.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...