duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATERevoltător! Noul Ministru de Interne a Germaniei, membră în cancelaria lui Olaf...

Revoltător! Noul Ministru de Interne a Germaniei, membră în cancelaria lui Olaf Scholz, a scris pentru publicația extremistă Antifa: Acesta e ADN-ul politic al partidului meu

Noul ministru de interne al Germaniei, Nancy Faeser, a scris pentru revista Antifa condusă de Federația Antifasciștilor (VVN-BdA), care este brațul filialei istorice Antifa a Partidului Comunist, datând din anii 1930.

Cu alte cuvinte, femeia care se ocupă de aparatul de securitate al națiunii a scris deschis pentru ceea ce este în esență revista de facto a organizației Antifa din Republica Germană. Antifa a fost implicată în diferite atacuri asupra poliției, terorism și alte acțiuni violențe împotriva ordinii democratice.

Anul trecut, în timp ce Faeser era liderul Partidului Social Democrat (SPD) din Hesse, ea a scris un articol intitulat „NSU 2.0 iluminat?” În articol, ea prezintă două scrisori de amenințare pe care le-a primit de la așa-numitul NSU 2.0, o ramură a grupării extremiste național-socialiste subterane de dreapta. Ea explică că „lupta împotriva fascismului și a extremismului de dreapta, împotriva rasismului și ideologiilor etnice” face parte din „ADN-ul politic al partidului meu”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trebuie să ne ridicăm „împotriva ideilor de dreapta, a amenințărilor de dreapta și a violenței de dreapta”, cere ea, adăugând că acest lucru presupune o acțiune „în fiecare zi și în orice loc”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Articolul lui Faeser conține retorica obișnuită anti-dreapta pe care o promovează extrema stângă a SPD, dar publicația în care a scris-o este de o notă specială, având în vedere că Oficiul Bavarez pentru Protecția Constituției a descris VVN-BdA în raportul său anual drept „cea mai mare organizație a națiunii influențată de extremiști de stânga în zona antifascismului”.

În plus, autoritatea certifică faptul că organizația lucrează și „cu forțe deschise de extremă stângă”. VVN-BdA reprezintă antifascismul care în cele din urmă chiar consideră democrația parlamentară ca fiind fascistă și, prin urmare, luptă împotriva ei.

În trecut, Oficiul pentru Protecția Constituției din Baden-Württemberg a subliniat în mod repetat că „itinerariul politic al VVN-BdA este determinat în mod decisiv de funcționari” care sunt „radicali de stânga sau membri ai extremismului de stânga”.

În ciuda naturii extremiste a publicației, Faeser a ales totuși să publice în ea cu doar șase luni înainte de a fi numită la conducerea Ministerului de Interne al țării. La numire, ea a evidențiat imediat extremismul de dreapta drept cea mai mare amenințare pentru țară, o declarație îndoielnică având în vedere amenințarea gravă a extremismului islamic și de stânga în Germania. Cu toate acestea, declarația a trimis, fără îndoială, un mesaj privitor la prioritățile noului ministru.

Planurile ei de a accelera migrația în masă către Germania, care are deja una dintre cele mai mari rate de imigrație din lume, au fost etichetate drept planuri care ar „aduce distrugerea Europei” chiar și de către Uniunea Creștin Democrată (CDU) de centru-stânga. Având în vedere că CDU este de fapt un partid pro-migrație care a organizat migrația în masă, în 2015, sub fosta cancelară Angela Merkel, declarațiile dure pronunțate de Faeser subliniază caracterul radical al politicii de imigrație a noului său guvern.

De asemenea, Faeser a sugerat că nu se teme să calce pe urmele regimurilor pe care Germania le-a etichetat în mod tradițional drept autoritare – cum ar fi cele din Rusia și China – prin interzicerea aplicației de mesagerie Telegram, foarte populară, care a fost punctul zero pentru organizarea cetățenilor împotriva mandatelor de vaccinare și restricțiilor de coronavirus.

Guvernul german de stânga vede aplicația ca pe o platformă a opoziției și încearcă să o elimine din Germania într-un efort de a înlătura vocile divergente cu privire la imigrația în masă și alte voci care se opun agendei progresiste a guvernului. Faeser a fost unul dintre principalii susținători ai unei astfel de interdicții, în ciuda naturii neutre a platformei, care este folosită mai ales ca serviciu de mesagerie.

Guvernul este frustrat de incapacitatea sa de a cenzura aplicația, spre deosebire de rețelele de socializare de stânga, cum ar fi Facebook și Twitter, care nu numai că se conformează cererilor de cenzură guvernamentală, dar interzic în mod activ și regulat conținutul conservator, potrivit Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

8 COMENTARII

  1. Un german emigrant (în Elveția și apoi în SUA) a scris (am aflat puțin după ’90. de la un fost profesor – de dreapta) un articol … „ciudat”, intitulat „Why Socialism ?”. Numele lui este Albert Einstein, iar articolul este pe net, de decenii.

    Noroc că nu vă cere nimeni explicații – Prostimea, mai ales.

    Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE