ACTUALITATEFOTO | În AFI Cotroceni a început segregarea pe bază de certificat...

FOTO | În AFI Cotroceni a început segregarea pe bază de certificat înainte de termen. Cum sunt separați oamenii

Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, iar asta înseamnă că, de sâmbătă 25 septembrie, de la ora 00:00, certificatul verde va deveni obligatoriu pentru accesul în localuri, săli de spectacole, evenimente private, săli de sport sau restaurantele din mall-uri.

Măsurile vor intra în vigoare în urma deciziei luate vineri de către Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență (CMSU), la capătul unei ședințe care a durat mai bine de 6 ore. Vineri, rata de infectare în București a ajuns la 3,77 la mie.

Cu toate că măsura trebuie să intre în vigoare abia peste câteva ore, responsabilii de la mall-ul AFI Cotroceni au dat dovadă de exces de zel, instaurând spațiile speciale pentru vaccinați încă din cursul zilei de azi, în timp ce ședința CMSU era încă în desfășurare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În imaginile primite la redacție se poate vedea cu restaurantele sunt înconjurate cu bandă, iar oamenii de ordine verifică să vadă dacă doritorii posedă certificatul verde.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

41 COMENTARII

 1. Sunt multe informații pe care le avem azi. În primul și-n primul rând episodul exploziv al celor de la Project Veritas. Să-l vezi pe un greu al J&J spunând „It’s a kid, it’s a fucking kid – you know? Kids shouldn have to get a fucking vaccine, they’re kid”. În același timp, în aceeași țară, ramolitul de Biden spune cu subiect și predicat că trebuie vacinat minim un procent de 97-98% din populație pentru ca economia să poată reporni.

  Nu știu dacă ați remarcat, dar noua mantră a cretinilor vacciniști este repornirea economiei. Cică de-aia nu se poate reporni economia, din cauză că sunt unii nevaccinați. Nu, dragii moșului, nu vaccinând până și copiii o să reporniți economia. Realitatea este că așa o frânați întrucât, la ce nenorociri de reacții adverse dau vaccinurile lu’ Pește, la fiecare patru vaccinați unul are nevoie de CM. Cel puțin la mine așa s-a văzut.

  Să trecem mai departe. La noi se dă atacul asupra cadrelor medicale și urmează, într-o perioadă previzibilă, atacul asupra profesorilor. Același lucru se întâmplă și în SUA, însă la un nivel mult mai grav: cadrele medicale care refuza vaccinarea își pierd locul de muncă și nici nu beneficiază de ajutoare sociale. În ciuda acestei demențe – care încalcă orice în materie nu de drept, ci și de bun simț – cadrele medicale părăsesc domeniul, riscând să provoace cea mai mare criză medicală din istoria SUA. Se pare că și cretinii de la butoane au înțeles asta deoarece au prelungit ultimatumul până pe 7 octombrie. După această dată, cel mai probabil, va urma o criză teribilă în sănătate.

  La noi situația e similară, doar că procentul de cadre medicale nevaccinate e mult mai mare(nu uitați ceea ce a semnat Plăvanul la New York!). Idiotul util Cîțu a vânturat prin fața presei un proiect de lege. Sper să nu-l dea deoarece efectiv va paraliza întreaga țară. Nu cred că un medic nevaccinat își va schimba brusc opinia în fața lui Cîțu. E posibil ca aici să se facă românește, adică printr-o înțepătură falsă. Deh, avantajul de a fi în branșă. Oricum, chiar și așa, vor exista destui care nu vor face nici măcar acest compromis.

  Urmează apoi teroarea asupra profesorilor pentru ca, în final, să dea lupta împotriva copiilor. Deja Gheorghiță anunța triumfător că Pfizer va obține autorizarea pentru vaccinarea copiilor începând cu … 5 ani! Știa el, Gheorghiță, că se va obține autorizarea în decembrie! Asta ca să vă dați seama ce a ajuns autorizarea. De altfel, încă din episodul 1 al dezvăluirilor făcute de cei de la Project Veritas s-a putut vedea limpede ce devianți lucrează la FDA.

  Dar și la noi avem reacții deosebit de intense. Medicul Răzvan Constantinescu are parte de abuzuri inimaginabile pentru că se opune fățiș dictaturii imbecililor. Acest om este un erou întrucât încă de la primele manifestări ale dictaturii a sesizat că totul e o imensă ticăloșie. Și a avut de suferit de pe urma opiniilor sale. Și doctorul Lucian Duță a ieșit de mai multe ori în evidență, opunându-se nebuniei instituite. Cea mai recentă postare a sa de pe facebook este un manifest deschis împotriva nebuniei absolute care constă în vaccinarea copiilor. O citez mai jos aproape în integralitate deoarece nu are absolut nicio fisură logică(sublinierile îmi aparțin):

  „Lăsați propaganda.M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare.Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte.O spun clar și răspicat:NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID.Asta e convingerea mea și asa voi face.Și am argumente :

  1.Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală.Fals:cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați .Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați .Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați !

  2.NU există efecte secundare ale vaccinului.Fals:ba da,există.Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ).Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute !

  3.Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise.Fals:boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați iar simptomele pot varia de la om la om!

  4.Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală.Fals:Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine.Cu ce efecte?Nimeni nu știe !!!

  5.Există tratament pentru cei care fac boala dar ni se ascunde acest lucru.Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )!Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!

  6.Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.

  7.Nu mai mințiți .Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră .Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri .Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți.Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

  8.Suntem datori să ne apărăm copiii.Altfel ,am trăit degeaba!”

  Sunt absolut de acord cu fiecare rând al acestei postări. Și vă rog să vă gândiți bine la un lucru: sunt doar câteva jigodii la vârf care controlează o masă amorfă de alte jigodii și idioți utili. Vestea bună e că în România toate otrepele acestea n-au reușit ceea ce au reușit jigodiile din Occident, adică să vaccineze majoritatea covârșitoare a populației. Este un os reacționar în noi. Auzeam pe la radio un imbecil care se plângea că „românii, nevaccinându-se arată cât de înapoiați sunt”. Idiotule, i-aș fi răspuns, iată motivul pentru care sunt mândru că sunt român! Oamenii ăștia care, natural, fără niciun impuls extern, și-au dat seama că e ceva în neregulă, că riscă să le fie afectată sămânța lor națională, toți acești oameni pe care tu, un corcit, îi faci înapoiați, sunt în realitate măreți! Și mai e un lucru: nimic din golăniile care acum se fac cu atâta ușurință în Vest n-au putut fi făcute în Est decât într-o mică măsură.

  Iată de ce vă spun: vaccinați sau nevaccinați, gândiți-vă bine că următoarea țintă sunt copiii voștri. Poate că e momentul să judecați din nou drept, să vă recunoașteți față de voi greșeala pe care ați făcut-o și să reveniți din nou în sânul nostru, al oamenilor normali. E timpul împărțirii apelor!

  Dacă vă întrebați de ce am dat un titlu atât de dur articolului de azi, v-o spun pe șleau: pentru că așa e! Vaccinul nu te face nemuritor. Indiferent dacă ești sau nu vaccinat, tot vei muri. Există însă o diferență: dacă te vaccinezi fără motiv, vei muri ceva mai devreme, încă din timpul vieții deoarece ai ales să te conformezi în ciuda evidențelor și logicii. Astfel, mori din statutul tău de om și continui să trăiești ca un animal. Despre asta e vorba!

  Demisia cadrelor medicale nevaccinate nu va reprezenta o criză medicală sau cel mult una ușoară, Bideu plănuiește să îi înlocuiască cu membrii Gărzii Naționale. Pe același model, Arahat vrea să angajeze soldați în sistemul medical.

  2. „The Testimonies Project” (Proiectul „Mărturii”) este un proiect israelian creat pentru a le oferi o platformă tuturor celor care au fost afectați de vaccinurile împotriva Covid-19, precum și pentru a le face vocile auzite, deoarece presa din Israel, aservită intereselor vaccinării, nu acoperă poveștile lor de viață.

  Platforma de mărturii este împărțită pe 7 secțiuni, în funcție de reacțiile adverse întîmpinate după injectarea cu serurile experimentale Covid: afecțiuni cardiace, afecțiuni neurologice, sângerări vaginale și avorturi, cheaguri de sânge, inflamații, afecțiuni dermatologice, declanșarea bolii (Covid-19).

  În filmul de mai jos, aveți ocazia să urmăriți relatările despre vaccinare a numeroase persoane vătămate de serurile experimentale împotriva Covid-19. VIDEO:

  3. O SCRISOARE deschisă a unui agent de rang înalt, polițist de la Coffs / Clarence Highway Patrol din New South Wales, și semnată de colegi, a expus narațiunea COVID-19 pentru înșelăciunea sa și răul pe care îl cauzează poliției și relațiilor lor cu publicul.
  Scrisoarea, datată 26 octombrie, se adresează comisarului de poliție din New South Wales, Michael Fuller (în imagine) și este una dintre cele mai bune respingeri ale narațiunii despre frică și control a COVID scrisă vreodată undeva, menționând false predicții despre severitatea covid, statistici false și înșelătoare, defecte în testare și întrebări serioase legate de virus în sine.
  Scrisoarea subliniază punctul foarte puternic că, în același mod, nu pot utiliza un dispozitiv de detectare a vitezei inexacte la șoferi, același lucru trebuie solicitat testului RT PCR și, ca atare, „poliția nu ar trebui în niciun fel” să ceară probe pentru COVID- 19 sau să aibă încredere în rezultate.

  Pentru ca poliția să ridice acest lucru în propriile rânduri, poate fi descris ca fiind controversat, dar acțiunea este în concordanță cu aplicarea legii comune, de ex. investigarea, expunerea și urmărirea penală a unei infracțiuni de înșelăciune comisă împotriva publicului.

  Semnatarii scrisorii îi îndeamnă pe ceilalți colegi de poliție din toată țara să scrie o scrisoare similară comisarilor lor de poliție sau să semneze formula

  Scrisoarea spune:
  RE: Scrisoare deschisă privind aplicarea de către poliție a restricțiilor în curs ale COVID-19
  Vă scriem pentru a vă expune îngrijorările noastre cu privire la utilizarea poliției pentru a impune restricțiile în curs impuse cetățenilor noștri referitoare la COVID-19, care a erodat grav încrederea comunității în marea noastră forță de poliție. De când Procurorul General a declarat o stare de urgență pentru noul coronavirus, guvernele noastre au acționat în baza anumitor puteri pentru a impune restricții cetățenilor săi, folosind poliția pentru a-și aplica regulile. Datorită naturii noi a virusului SARS-CoV-2, majoritatea oamenilor au fost de acord că ar trebui respectate anumite restricții, până când s-au aflat mai multe despre virus.

  Cu modelul inițial al Imperial College din Marea Britanie [1] și de la Peter Doherty Institute aici, în Australia, indicând un număr catastrofal de cazuri care ar împovăra grav sistemul nostru spitalicesc și ar putea duce la până la 150.000 de decese australiene [2], este ușor de înțeles de ce guvernele noastre ar răspunde așa cum au făcut-o și de ce mare parte din populație s-ar supune.

  Cu aceste proiecții înspăimântătoare a devenit evident că trebuie să găsim o modalitate de a diagnostica rapid boala. Cu toate acestea, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA afirmă că „în prezent nu sunt disponibile izolari cuantificate ale virusului 2019-nCoV”. [3] Deci, inclusiv fără ca virusul să fie izolat, testul RT PCR a fost ales pentru a deveni standardul de aur pentru testare.

  Observăm că mai târziu s-a descoperit ca modelul avea erori grave de calcul, astfel încât experții care au revizat mai târziu au spus că „niciun om de știință serios nu îi dă (nu) nicio validitate”. [4, 5] Și acum s-a dovedit ca testul RT PCR nu este fiabil în cel mai bun caz, inventatorul declarând că „nu ar trebui niciodată folosit pentru a diagnostica boli infecțioase”, deoarece nu poate spune dacă ceea ce a detectat este viu sau mort. [6, 7, 8] Se continuă având încredere în acest test pentru luarea deciziilor critice în interesul sănătății și siguranței publice.

  În același mod cum nu putem folosi un dispozitiv de detectare a vitezei inexacte pentru a superviza viteza unui civil, același lucru trebuie cerut unui test RT PCR defect și, ca atare, poliția nu ar trebui în niciun fel să pretindă testarea pentru covid-19 nici să depindă de nicio probă. Acum, că avem aproape 12 luni de date statistice în care se poate avea încredere, în locul modelelor informatice defectuoase, aceste statistici arată o realitate care este departe de proiecțiile modelului, în care s-a bazat Cabinetul National în răspunsul său. Aici sunt câteva statistici care reflectă această realitate: De exemplu, acum știm că aproximativ 45% dintre persoanele care contractează virusul sunt asimptomatice [9], iar transmiterea asimptomatică este între 0-2,2% [10]. Știm, de asemenea, că 80% dintre persoanele care contractează virusul vor avea doar simptome ușoare [11] și persoanele în vârstă și imuno-compromise sunt expuse riscului de simptome severe care ar putea duce la deces. [12] În momentul redactarii acestui articol, rata de supraviețuire la nivel mondial pentru covid-19 este de 97,3%. [13] Gripa obișnuită este de 99,9%. [14] În plus, statisticile arată în mod clar că, deși cazurile confirmate pot crește, procentul deceselor este în scădere. Suedia și Taiwanul nu au impus blocarea cetățenilor săi, așa cum a făcut o mare parte a lumii. Deși Suedia nu a nu a luat măsuri de precauție pentru a proteja vârstnicii în primele etape, rata mortalității lor este comparabilă, iar cea din Taiwan este remarcabilă. Statisticile arată că există o rată ridicată de infecție pe tot globul, dar foarte puține decese; indiferent dacă au existat blocaje forțate sau nu. Ceea ce putem deduce din această analiză este că aceste două moduri clar diferite au condus la același rezultat.

  Observăm din recentul buget federal, datorii uriașe și șomaj, că blocajele noastre au creat o serie de probleme care par acum să depășească amenințarea pe care o reprezintă acest virus. În linia noastră de muncă, știm că problemele socioeconomice create aici se vor transforma într-o amenințare mai mare în viitor, pe măsură ce persoanele luptă să facă față daunelor colaterale pe care toate astea le cauzează. Ni s-a spus că sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății sunt un aspect cheie pentru răspunsul Cabinetului Național, totuși Dr. David Nabarro de la OMS a declarat recent „Noi, în Organizația Mondială a Sănătății, nu susținem blocarea ca mijloc principal de control al acestui virus, ”[15] Așadar, în ciuda faptelor, așa cum sunt în prezent, se pare că Cabinetul Național a rămas în capacitatea sa de a se adapta la realitatea situației și acest lucru îi determină să nu își îndeplinească datoria de a răspunde proporțional cu riscul. Riscul este copleșitor cu vârstnicii și imunocompromiși. [16, 17, 18]

  Ceea ce este și mai îngrijorător este interzicerea prescrierii hidroxiclorochinei pentru COVID-19 [19], când peste 121 studii științifice revizuite de colegi au demonstrat că este eficientă în tratarea și prevenirea bolii [20, 21, 22]. În schimb, guvernul federal a încheiat un acord de vaccinare cu AstraZeneca [23], iar australienii au spus că nu ne putem aștepta să revenim la normaitate până nu va sosi un vaccin.

  AstraZeneca a fost declarat vinovat de infracțiuni legate de promovarea fără etichetă sau neaprobată a produselor medicale, făcând reclamații false, recompense și luare de mită, încălcarea protecției consumatorilor, infracțiuni în domeniul sănătății, încălcări ale contractelor guvernamentale și multe altele. Din anul 2000, au fost amendați cu peste 1,1 miliarde de dolari SUA pentru aceste infracțiuni și încălcări. [24] Totuși, li s-a acordat protecție împotriva viitoarelor reclamații de răspundere pentru produsele legate de vaccinul COVID-19 [25].

  În mod alarmant, prim-ministrul Scott Morrison a declarat că vor face ca vaccinul sa fie „atât de obligatoriu pe cât va fi posibil” [26], în ciuda antecedentelor penale ale producătorului său, scutirea lor de la reclamațiile de răspundere, faptul că avem deja cel puțin două medicamente aprobate și extrem de sigure în Ivermectină [27] și hidroxiclorochină; s-a demonstrat că sunt tratamente eficiente și ca în realitate virusul nu reprezintă o amenințare gravă pentru sănătate. Se pare că aceste decizii sunt interese corporative, nu în interesul sănătății publice și al bunăstării, așa cum se susține.

  Toate acestea indică faptul că restricțiile în curs asupra populației sănătoase reprezintă un răspuns disproporționat, înca se așteaptă ca poliția să continue să aplice aceste măsuri și riscă să fie forțată să vaccineze împotriva unei boli care se dovedește a nu fi virulentă, cu un vaccin care nu a avut studii de siguranță pe termen lung și apoi a fost impus populației. Dovezile ar sugerează că resursele sunt mai bine direcționate pentru a proteja vulnerabilii.

  Ne preocupă legitimitatea acțiunilor pe care ni se spune să le luăm împotriva cetățenilor din Australia. Statele și teritoriile nu se pot ridica deasupra constituției Commonwealth-ului, precum și a tratatelor internaționale la care suntem semnatari, totuși acest lucru se întâmplă. Sub starea de urgență, cerințele de urgență sunt calificate și restricționate pentru faptul semnificativ că cerințele și instrucțiunile de urgență nu pot solicita ca o persoană să fie izolată, reținută, testată, vaccinată, tratată medical sau percheziționată în absența unui ordin de control al biosecurității emis individual.

  Aceste măsuri sunt denumite măsuri de biosecuritate și sunt adunate în conformitate cu Subdiviziunea B a Diviziei 3 a Părții 3 a Capitolului 2 din Legea privind Biosecuritatea din 2015. [28] (Puterile de urgență și sănătate publică din state și teritorii nu oferă carte blanche pentru a încălca drepturile omului ale unei persoane izolând-o sau reținând-o sau testându-o fără notificările cerute și evaluările de risc mai întâi).

  Există un acord interguvernamental [29] care plasează Commonwealth-ul la conducere, precum și Planul de Răspuns de Urgență al Sectorului de Sănătate Australian [30]. Acest lucru asigură ca Statele și Teritoriile să acționeze pentru a completa Cadrul Legislativ Federal. Articolul 7 din Convenția Internațională a Drepturilor Civile și Politice prevede „nimeni nu va fi supus torturii nici tratamentelor sau pedepselor crude, inumane sau degradante: în special, nimeni nu va fi supus fără liberul său consimțământ experimentării medicale sau științifice.” [31]

  Articolul 27 din convenția de la Viena privind legea tratatelor „O parte nu va putea invoca dispozițiile dreptului său intern ca justificare a neîndeplinirii unui tratat”. [32] Articolul 7 din Legea Comisiei pentru Drepturile Omului din Australia din 1986 prevede că „nimeni nu ar trebui să fie supus torturii sau tratamentelor sau pedepselor crude, inumane sau degradante, în special, nimeni nu va fi supus fără liberul său consimțământ la servicii medicale sau științifice experimentale. [33]

  Secțiunea 109 din constituția Commonwealth-ului Australiei prevede „când o lege a unui stat este incompatibilă cu o lege a Commonwealth-ului, aceasta din urmă va prevala, iar prima va fi în măsura în care incompatibilitatea este valabilă”. [34] În cazul încălcării legislației federale și internaționale, se va considera că suntem complici și consensuali în angajarea lor față de poporul australian, ceea ce potențial ne face responsabili penal în temeiul Legii criminalității din 1914 [35], precum și a Legii Codului Penal 1995 [36].

  Mulți membri ai forței sunt sătui de abordarea aplicării regulilor opresive impuse populației în numele COVID-19 și de vaccinările obligatorii care se apropie. Simțim o reală chemare să facem partea noastră pentru a opri această opresiune, așa că vă scriem pentru a ridica următoarele probleme:

  Angajații forțelor de poliție au „de ales” dacă vor primi sau nu vaccinuri;
  Poliția este de părere că toți membrii comunității pot alege, de asemenea, să primească vaccinuri;
  Poliția nu participă în niciun fel la impunerea vaccinurilor asupra populației;
  Că Asociația Poliției începe să se pregătească pentru apărarea angajaților Poliției care aleg să nu fie vaccinați
  Pentru a da alarma că există o dictatură globală și că Poliția este utilizată ca instrument pentru a împinge aceste agende globale și corporative asupra populației; și
  Să avertizeze Forța de Poliție să nu accepte pur și simplu aceste cereri, reguli și legi și să acționeze în interesul populației sale, nu al tiraniei guvernului.
  Recent au fost scrise scrisori către liderii noștri din fraternitatea legală, inclusiv judecători de înaltă calitate și QC [37], Institutul Australian pentru Progres redactat de 30 intelectuali publici, inclusiv 15 profesori de discipline relevante, dintre care unul este consilier în domeniul sănătății și sănătății – fiind economie pentru guvernul britanic [38], scrisoarea deschisă a Advocate Me către toți liderii care doresc să revizuiască răspunsul disproporționat la SAR-CoV-2 [39], precum și sute de medici din frăția medicală [40]. În ciuda faptului că guvernul a continuat să repete că urmează sfatul „experților”, toate aceste cereri au fost ignorate, iar poliția a fost utilizata ca executor a acestor reguli fără sens. Vă rugăm să luați în considerare informațiile furnizate aici și declarația de valori a Forțelor de Poliție NSW: –

  Fiecare membru al forței de poliție trebuie să acționeze într-un mod care:

  Pune integritatea mai presus de toate;
  Susține statul de drept;
  Păstrează drepturile și libertățile indivizilor;
  Încearcă să îmbunătățească calitatea vieții prin implicarea în comunitate a poliției;
  Luptă pentru satisfacția personală a cetțenilor și a poliției;
  Valorifică bogăția resurselor umane; Utilizează eficient și economic resursele publice; și
  Se asigură că autoritatea este exercitată în mod responsabil.
  Mulți dintre noi credem că eliminăm propriile noastre drepturi și libertăți prin aplicarea acestor reguli asupra comunității, inclusiv a familiei și a prietenilor noștri. Și comunitatea este confundată prin intensificarea de forțele de ordine ale poliției în jurul protestelor pașnice pentru libertate și cât de inconsecventă a fost aceasta în comparație cu protestele legate de Black Lives Matter. Această contradicție distruge și mai mult încrederea publicului.

  Ne adresăm tuturor colegilor noștri ofițeri de poliție din toată țara, pentru a scrie o scrisoare similară comisarilor de poliție respectivi sau pentru a semna formularul nostru la https://advocateme.wixsite.com/copsforcovidtruth pentru a vă arăta sprijinul pentru această poziție, pe care am numit-o Polițiști pentru Adevărul Covid/ Cops for Covid Truth. Cu toată încrederea în forța noastră de poliție, acum serios erodată, vă rugăm să luați în considerare acum contestarea necesității restricțiilor în curs perntru a restabili încrederea comunității, fiind o parte integrantă a readucerii statului și țării noastre la normalitate.

  Salutari
  Alexander Cooney Senior Constable Coffs / Clarence Highway Patrol
  Forța de poliție NSW Secția de poliție Grafton
  5 Duke Street Grafton NSW 246

  3. Slovenia a suspendat miercuri utilizarea vaccinurilor anti-COVID de la Johnson & Johnson, după moartea unei tinere, a declarat ministrul sănătății, Janez Poklukar, citat de agenția națională de presă STA.
  Decizia se datorează suspiciunii de complicații în urma vaccinării, a precizat ministrul, citat de agenție.

  „Pacienta a avut cheaguri de sânge și hemoragie în creier în același timp, iar îngrijirea intensivă nu a avut succes”, a declarat Igor Rigler, neurolog la spitalul central din Ljubljana, potrivit STA.

  Angajații firmei Johnson&Johnson, producătoare de vaccinuri Covid, nu încurajează injectarea copiilor cu un ser ale cărui repercusiuni viitoare sunt incerte. Project Veritas face lumină cu camera ascunsă

 2. @ Derian

  Sunt multe informații pe care le avem azi. În primul și-n primul rând episodul exploziv al celor de la Project Veritas. Să-l vezi pe un greu al J&J spunând „It’s a kid, it’s a fucking kid – you know? Kids shouldn have to get a fucking vaccine, they’re kid”. În același timp, în aceeași țară, ramolitul de Biden spune cu subiect și predicat că trebuie vacinat minim un procent de 97-98% din populație pentru ca economia să poată reporni.

  Nu știu dacă ați remarcat, dar noua mantră a cretinilor vacciniști este repornirea economiei. Cică de-aia nu se poate reporni economia, din cauză că sunt unii nevaccinați. Nu, dragii moșului, nu vaccinând până și copiii o să reporniți economia. Realitatea este că așa o frânați întrucât, la ce nenorociri de reacții adverse dau vaccinurile lu’ Pește, la fiecare patru vaccinați unul are nevoie de CM. Cel puțin la mine așa s-a văzut.

  Să trecem mai departe. La noi se dă atacul asupra cadrelor medicale și urmează, într-o perioadă previzibilă, atacul asupra profesorilor. Același lucru se întâmplă și în SUA, însă la un nivel mult mai grav: cadrele medicale care refuza vaccinarea își pierd locul de muncă și nici nu beneficiază de ajutoare sociale. În ciuda acestei demențe – care încalcă orice în materie nu de drept, ci și de bun simț – cadrele medicale părăsesc domeniul, riscând să provoace cea mai mare criză medicală din istoria SUA. Se pare că și cretinii de la butoane au înțeles asta deoarece au prelungit ultimatumul până pe 7 octombrie. După această dată, cel mai probabil, va urma o criză teribilă în sănătate.

  La noi situația e similară, doar că procentul de cadre medicale nevaccinate e mult mai mare(nu uitați ceea ce a semnat Plăvanul la New York!). Idiotul util Cîțu a vânturat prin fața presei un proiect de lege. Sper să nu-l dea deoarece efectiv va paraliza întreaga țară. Nu cred că un medic nevaccinat își va schimba brusc opinia în fața lui Cîțu. E posibil ca aici să se facă românește, adică printr-o înțepătură falsă. Deh, avantajul de a fi în branșă. Oricum, chiar și așa, vor exista destui care nu vor face nici măcar acest compromis.

  Urmează apoi teroarea asupra profesorilor pentru ca, în final, să dea lupta împotriva copiilor. Deja Gheorghiță anunța triumfător că Pfizer va obține autorizarea pentru vaccinarea copiilor începând cu … 5 ani! Știa el, Gheorghiță, că se va obține autorizarea în decembrie! Asta ca să vă dați seama ce a ajuns autorizarea. De altfel, încă din episodul 1 al dezvăluirilor făcute de cei de la Project Veritas s-a putut vedea limpede ce devianți lucrează la FDA.

  Dar și la noi avem reacții deosebit de intense. Medicul Răzvan Constantinescu are parte de abuzuri inimaginabile pentru că se opune fățiș dictaturii imbecililor. Acest om este un erou întrucât încă de la primele manifestări ale dictaturii a sesizat că totul e o imensă ticăloșie. Și a avut de suferit de pe urma opiniilor sale. Și doctorul Lucian Duță a ieșit de mai multe ori în evidență, opunându-se nebuniei instituite. Cea mai recentă postare a sa de pe facebook este un manifest deschis împotriva nebuniei absolute care constă în vaccinarea copiilor. O citez mai jos aproape în integralitate deoarece nu are absolut nicio fisură logică(sublinierile îmi aparțin):

  „Lăsați propaganda.M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare.Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte.O spun clar și răspicat:NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID.Asta e convingerea mea și asa voi face.Și am argumente :

  1.Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală.Fals:cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați .Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați .Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați !

  2.NU există efecte secundare ale vaccinului.Fals:ba da,există.Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ).Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute !

  3.Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise.Fals:boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați iar simptomele pot varia de la om la om!

  4.Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală.Fals:Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine.Cu ce efecte?Nimeni nu știe !!!

  5.Există tratament pentru cei care fac boala dar ni se ascunde acest lucru.Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )!Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!

  6.Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.

  7.Nu mai mințiți .Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră .Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri .Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți.Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

  8.Suntem datori să ne apărăm copiii.Altfel ,am trăit degeaba!”

  Sunt absolut de acord cu fiecare rând al acestei postări. Și vă rog să vă gândiți bine la un lucru: sunt doar câteva jigodii la vârf care controlează o masă amorfă de alte jigodii și idioți utili. Vestea bună e că în România toate otrepele acestea n-au reușit ceea ce au reușit jigodiile din Occident, adică să vaccineze majoritatea covârșitoare a populației. Este un os reacționar în noi. Auzeam pe la radio un imbecil care se plângea că „românii, nevaccinându-se arată cât de înapoiați sunt”. Idiotule, i-aș fi răspuns, iată motivul pentru care sunt mândru că sunt român! Oamenii ăștia care, natural, fără niciun impuls extern, și-au dat seama că e ceva în neregulă, că riscă să le fie afectată sămânța lor națională, toți acești oameni pe care tu, un corcit, îi faci înapoiați, sunt în realitate măreți! Și mai e un lucru: nimic din golăniile care acum se fac cu atâta ușurință în Vest n-au putut fi făcute în Est decât într-o mică măsură.

  Iată de ce vă spun: vaccinați sau nevaccinați, gândiți-vă bine că următoarea țintă sunt copiii voștri. Poate că e momentul să judecați din nou drept, să vă recunoașteți față de voi greșeala pe care ați făcut-o și să reveniți din nou în sânul nostru, al oamenilor normali. E timpul împărțirii apelor!

  Dacă vă întrebați de ce am dat un titlu atât de dur articolului de azi, v-o spun pe șleau: pentru că așa e! Vaccinul nu te face nemuritor. Indiferent dacă ești sau nu vaccinat, tot vei muri. Există însă o diferență: dacă te vaccinezi fără motiv, vei muri ceva mai devreme, încă din timpul vieții deoarece ai ales să te conformezi în ciuda evidențelor și logicii. Astfel, mori din statutul tău de om și continui să trăiești ca un animal. Despre asta e vorba!

  Demisia cadrelor medicale nevaccinate nu va reprezenta o criză medicală sau cel mult una ușoară, Bideu plănuiește să îi înlocuiască cu membrii Gărzii Naționale. Pe același model, Arahat vrea să angajeze soldați în sistemul medical.

  2. „The Testimonies Project” (Proiectul „Mărturii”) este un proiect israelian creat pentru a le oferi o platformă tuturor celor care au fost afectați de vaccinurile împotriva Covid-19, precum și pentru a le face vocile auzite, deoarece presa din Israel, aservită intereselor vaccinării, nu acoperă poveștile lor de viață.

  Platforma de mărturii este împărțită pe 7 secțiuni, în funcție de reacțiile adverse întîmpinate după injectarea cu serurile experimentale Covid: afecțiuni cardiace, afecțiuni neurologice, sângerări vaginale și avorturi, cheaguri de sânge, inflamații, afecțiuni dermatologice, declanșarea bolii (Covid-19).

  În filmul de mai jos, aveți ocazia să urmăriți relatările despre vaccinare a numeroase persoane vătămate de serurile experimentale împotriva Covid-19. VIDEO:

  3. O SCRISOARE deschisă a unui agent de rang înalt, polițist de la Coffs / Clarence Highway Patrol din New South Wales, și semnată de colegi, a expus narațiunea COVID-19 pentru înșelăciunea sa și răul pe care îl cauzează poliției și relațiilor lor cu publicul.
  Scrisoarea, datată 26 octombrie, se adresează comisarului de poliție din New South Wales, Michael Fuller (în imagine) și este una dintre cele mai bune respingeri ale narațiunii despre frică și control a COVID scrisă vreodată undeva, menționând false predicții despre severitatea covid, statistici false și înșelătoare, defecte în testare și întrebări serioase legate de virus în sine.
  Scrisoarea subliniază punctul foarte puternic că, în același mod, nu pot utiliza un dispozitiv de detectare a vitezei inexacte la șoferi, același lucru trebuie solicitat testului RT PCR și, ca atare, „poliția nu ar trebui în niciun fel” să ceară probe pentru COVID- 19 sau să aibă încredere în rezultate.

  Pentru ca poliția să ridice acest lucru în propriile rânduri, poate fi descris ca fiind controversat, dar acțiunea este în concordanță cu aplicarea legii comune, de ex. investigarea, expunerea și urmărirea penală a unei infracțiuni de înșelăciune comisă împotriva publicului.

  Semnatarii scrisorii îi îndeamnă pe ceilalți colegi de poliție din toată țara să scrie o scrisoare similară comisarilor lor de poliție sau să semneze formularul la acest link. https://advocateme.wixsite.com/copsforcovidtruth

  Scrisoarea spune:
  RE: Scrisoare deschisă privind aplicarea de către poliție a restricțiilor în curs ale COVID-19
  Vă scriem pentru a vă expune îngrijorările noastre cu privire la utilizarea poliției pentru a impune restricțiile în curs impuse cetățenilor noștri referitoare la COVID-19, care a erodat grav încrederea comunității în marea noastră forță de poliție. De când Procurorul General a declarat o stare de urgență pentru noul coronavirus, guvernele noastre au acționat în baza anumitor puteri pentru a impune restricții cetățenilor săi, folosind poliția pentru a-și aplica regulile. Datorită naturii noi a virusului SARS-CoV-2, majoritatea oamenilor au fost de acord că ar trebui respectate anumite restricții, până când s-au aflat mai multe despre virus.

  Cu modelul inițial al Imperial College din Marea Britanie [1] și de la Peter Doherty Institute aici, în Australia, indicând un număr catastrofal de cazuri care ar împovăra grav sistemul nostru spitalicesc și ar putea duce la până la 150.000 de decese australiene [2], este ușor de înțeles de ce guvernele noastre ar răspunde așa cum au făcut-o și de ce mare parte din populație s-ar supune.

  Cu aceste proiecții înspăimântătoare a devenit evident că trebuie să găsim o modalitate de a diagnostica rapid boala. Cu toate acestea, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA afirmă că „în prezent nu sunt disponibile izolari cuantificate ale virusului 2019-nCoV”. [3] Deci, inclusiv fără ca virusul să fie izolat, testul RT PCR a fost ales pentru a deveni standardul de aur pentru testare.

  Observăm că mai târziu s-a descoperit ca modelul avea erori grave de calcul, astfel încât experții care au revizat mai târziu au spus că „niciun om de știință serios nu îi dă (nu) nicio validitate”. [4, 5] Și acum s-a dovedit ca testul RT PCR nu este fiabil în cel mai bun caz, inventatorul declarând că „nu ar trebui niciodată folosit pentru a diagnostica boli infecțioase”, deoarece nu poate spune dacă ceea ce a detectat este viu sau mort. [6, 7, 8] Se continuă având încredere în acest test pentru luarea deciziilor critice în interesul sănătății și siguranței publice.

  În același mod cum nu putem folosi un dispozitiv de detectare a vitezei inexacte pentru a superviza viteza unui civil, același lucru trebuie cerut unui test RT PCR defect și, ca atare, poliția nu ar trebui în niciun fel să pretindă testarea pentru covid-19 nici să depindă de nicio probă. Acum, că avem aproape 12 luni de date statistice în care se poate avea încredere, în locul modelelor informatice defectuoase, aceste statistici arată o realitate care este departe de proiecțiile modelului, în care s-a bazat Cabinetul National în răspunsul său. Aici sunt câteva statistici care reflectă această realitate: De exemplu, acum știm că aproximativ 45% dintre persoanele care contractează virusul sunt asimptomatice [9], iar transmiterea asimptomatică este între 0-2,2% [10]. Știm, de asemenea, că 80% dintre persoanele care contractează virusul vor avea doar simptome ușoare [11] și persoanele în vârstă și imuno-compromise sunt expuse riscului de simptome severe care ar putea duce la deces. [12] În momentul redactarii acestui articol, rata de supraviețuire la nivel mondial pentru covid-19 este de 97,3%. [13] Gripa obișnuită este de 99,9%. [14] În plus, statisticile arată în mod clar că, deși cazurile confirmate pot crește, procentul deceselor este în scădere. Suedia și Taiwanul nu au impus blocarea cetățenilor săi, așa cum a făcut o mare parte a lumii. Deși Suedia nu a nu a luat măsuri de precauție pentru a proteja vârstnicii în primele etape, rata mortalității lor este comparabilă, iar cea din Taiwan este remarcabilă. Statisticile arată că există o rată ridicată de infecție pe tot globul, dar foarte puține decese; indiferent dacă au existat blocaje forțate sau nu. Ceea ce putem deduce din această analiză este că aceste două moduri clar diferite au condus la același rezultat.

  Observăm din recentul buget federal, datorii uriașe și șomaj, că blocajele noastre au creat o serie de probleme care par acum să depășească amenințarea pe care o reprezintă acest virus. În linia noastră de muncă, știm că problemele socioeconomice create aici se vor transforma într-o amenințare mai mare în viitor, pe măsură ce persoanele luptă să facă față daunelor colaterale pe care toate astea le cauzează. Ni s-a spus că sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății sunt un aspect cheie pentru răspunsul Cabinetului Național, totuși Dr. David Nabarro de la OMS a declarat recent „Noi, în Organizația Mondială a Sănătății, nu susținem blocarea ca mijloc principal de control al acestui virus, ”[15] Așadar, în ciuda faptelor, așa cum sunt în prezent, se pare că Cabinetul Național a rămas în capacitatea sa de a se adapta la realitatea situației și acest lucru îi determină să nu își îndeplinească datoria de a răspunde proporțional cu riscul. Riscul este copleșitor cu vârstnicii și imunocompromiși. [16, 17, 18]

  Ceea ce este și mai îngrijorător este interzicerea prescrierii hidroxiclorochinei pentru COVID-19 [19], când peste 121 studii științifice revizuite de colegi au demonstrat că este eficientă în tratarea și prevenirea bolii [20, 21, 22]. În schimb, guvernul federal a încheiat un acord de vaccinare cu AstraZeneca [23], iar australienii au spus că nu ne putem aștepta să revenim la normaitate până nu va sosi un vaccin.

  AstraZeneca a fost declarat vinovat de infracțiuni legate de promovarea fără etichetă sau neaprobată a produselor medicale, făcând reclamații false, recompense și luare de mită, încălcarea protecției consumatorilor, infracțiuni în domeniul sănătății, încălcări ale contractelor guvernamentale și multe altele. Din anul 2000, au fost amendați cu peste 1,1 miliarde de dolari SUA pentru aceste infracțiuni și încălcări. [24] Totuși, li s-a acordat protecție împotriva viitoarelor reclamații de răspundere pentru produsele legate de vaccinul COVID-19 [25].

  În mod alarmant, prim-ministrul Scott Morrison a declarat că vor face ca vaccinul sa fie „atât de obligatoriu pe cât va fi posibil” [26], în ciuda antecedentelor penale ale producătorului său, scutirea lor de la reclamațiile de răspundere, faptul că avem deja cel puțin două medicamente aprobate și extrem de sigure în Ivermectină [27] și hidroxiclorochină; s-a demonstrat că sunt tratamente eficiente și ca în realitate virusul nu reprezintă o amenințare gravă pentru sănătate. Se pare că aceste decizii sunt interese corporative, nu în interesul sănătății publice și al bunăstării, așa cum se susține.

  Toate acestea indică faptul că restricțiile în curs asupra populației sănătoase reprezintă un răspuns disproporționat, înca se așteaptă ca poliția să continue să aplice aceste măsuri și riscă să fie forțată să vaccineze împotriva unei boli care se dovedește a nu fi virulentă, cu un vaccin care nu a avut studii de siguranță pe termen lung și apoi a fost impus populației. Dovezile ar sugerează că resursele sunt mai bine direcționate pentru a proteja vulnerabilii.

  Ne preocupă legitimitatea acțiunilor pe care ni se spune să le luăm împotriva cetățenilor din Australia. Statele și teritoriile nu se pot ridica deasupra constituției Commonwealth-ului, precum și a tratatelor internaționale la care suntem semnatari, totuși acest lucru se întâmplă. Sub starea de urgență, cerințele de urgență sunt calificate și restricționate pentru faptul semnificativ că cerințele și instrucțiunile de urgență nu pot solicita ca o persoană să fie izolată, reținută, testată, vaccinată, tratată medical sau percheziționată în absența unui ordin de control al biosecurității emis individual.

  Aceste măsuri sunt denumite măsuri de biosecuritate și sunt adunate în conformitate cu Subdiviziunea B a Diviziei 3 a Părții 3 a Capitolului 2 din Legea privind Biosecuritatea din 2015. [28] (Puterile de urgență și sănătate publică din state și teritorii nu oferă carte blanche pentru a încălca drepturile omului ale unei persoane izolând-o sau reținând-o sau testându-o fără notificările cerute și evaluările de risc mai întâi).

  Există un acord interguvernamental [29] care plasează Commonwealth-ul la conducere, precum și Planul de Răspuns de Urgență al Sectorului de Sănătate Australian [30]. Acest lucru asigură ca Statele și Teritoriile să acționeze pentru a completa Cadrul Legislativ Federal. Articolul 7 din Convenția Internațională a Drepturilor Civile și Politice prevede „nimeni nu va fi supus torturii nici tratamentelor sau pedepselor crude, inumane sau degradante: în special, nimeni nu va fi supus fără liberul său consimțământ experimentării medicale sau științifice.” [31]

  Articolul 27 din convenția de la Viena privind legea tratatelor „O parte nu va putea invoca dispozițiile dreptului său intern ca justificare a neîndeplinirii unui tratat”. [32] Articolul 7 din Legea Comisiei pentru Drepturile Omului din Australia din 1986 prevede că „nimeni nu ar trebui să fie supus torturii sau tratamentelor sau pedepselor crude, inumane sau degradante, în special, nimeni nu va fi supus fără liberul său consimțământ la servicii medicale sau științifice experimentale. [33]

  Secțiunea 109 din constituția Commonwealth-ului Australiei prevede „când o lege a unui stat este incompatibilă cu o lege a Commonwealth-ului, aceasta din urmă va prevala, iar prima va fi în măsura în care incompatibilitatea este valabilă”. [34] În cazul încălcării legislației federale și internaționale, se va considera că suntem complici și consensuali în angajarea lor față de poporul australian, ceea ce potențial ne face responsabili penal în temeiul Legii criminalității din 1914 [35], precum și a Legii Codului Penal 1995 [36].

  Mulți membri ai forței sunt sătui de abordarea aplicării regulilor opresive impuse populației în numele COVID-19 și de vaccinările obligatorii care se apropie. Simțim o reală chemare să facem partea noastră pentru a opri această opresiune, așa că vă scriem pentru a ridica următoarele probleme:

  Angajații forțelor de poliție au „de ales” dacă vor primi sau nu vaccinuri;
  Poliția este de părere că toți membrii comunității pot alege, de asemenea, să primească vaccinuri;
  Poliția nu participă în niciun fel la impunerea vaccinurilor asupra populației;
  Că Asociația Poliției începe să se pregătească pentru apărarea angajaților Poliției care aleg să nu fie vaccinați
  Pentru a da alarma că există o dictatură globală și că Poliția este utilizată ca instrument pentru a împinge aceste agende globale și corporative asupra populației; și
  Să avertizeze Forța de Poliție să nu accepte pur și simplu aceste cereri, reguli și legi și să acționeze în interesul populației sale, nu al tiraniei guvernului.
  Recent au fost scrise scrisori către liderii noștri din fraternitatea legală, inclusiv judecători de înaltă calitate și QC [37], Institutul Australian pentru Progres redactat de 30 intelectuali publici, inclusiv 15 profesori de discipline relevante, dintre care unul este consilier în domeniul sănătății și sănătății – fiind economie pentru guvernul britanic [38], scrisoarea deschisă a Advocate Me către toți liderii care doresc să revizuiască răspunsul disproporționat la SAR-CoV-2 [39], precum și sute de medici din frăția medicală [40]. În ciuda faptului că guvernul a continuat să repete că urmează sfatul „experților”, toate aceste cereri au fost ignorate, iar poliția a fost utilizata ca executor a acestor reguli fără sens. Vă rugăm să luați în considerare informațiile furnizate aici și declarația de valori a Forțelor de Poliție NSW: –

  Fiecare membru al forței de poliție trebuie să acționeze într-un mod care:

  Pune integritatea mai presus de toate;
  Susține statul de drept;
  Păstrează drepturile și libertățile indivizilor;
  Încearcă să îmbunătățească calitatea vieții prin implicarea în comunitate a poliției;
  Luptă pentru satisfacția personală a cetțenilor și a poliției;
  Valorifică bogăția resurselor umane; Utilizează eficient și economic resursele publice; și
  Se asigură că autoritatea este exercitată în mod responsabil.
  Mulți dintre noi credem că eliminăm propriile noastre drepturi și libertăți prin aplicarea acestor reguli asupra comunității, inclusiv a familiei și a prietenilor noștri. Și comunitatea este confundată prin intensificarea de forțele de ordine ale poliției în jurul protestelor pașnice pentru libertate și cât de inconsecventă a fost aceasta în comparație cu protestele legate de Black Lives Matter. Această contradicție distruge și mai mult încrederea publicului.

  Ne adresăm tuturor colegilor noștri ofițeri de poliție din toată țara, pentru a scrie o scrisoare similară comisarilor de poliție respectivi sau pentru a semna formularul nostru la https://advocateme.wixsite.com/copsforcovidtruth pentru a vă arăta sprijinul pentru această poziție, pe care am numit-o Polițiști pentru Adevărul Covid/ Cops for Covid Truth. Cu toată încrederea în forța noastră de poliție, acum serios erodată, vă rugăm să luați în considerare acum contestarea necesității restricțiilor în curs perntru a restabili încrederea comunității, fiind o parte integrantă a readucerii statului și țării noastre la normalitate.

  Salutari
  Alexander Cooney Senior Constable Coffs / Clarence Highway Patrol
  Forța de poliție NSW Secția de poliție Grafton
  5 Duke Street Grafton NSW 246

  3. Slovenia a suspendat miercuri utilizarea vaccinurilor anti-COVID de la Johnson & Johnson, după moartea unei tinere, a declarat ministrul sănătății, Janez Poklukar, citat de agenția națională de presă STA.
  Decizia se datorează suspiciunii de complicații în urma vaccinării, a precizat ministrul, citat de agenție.

  “Pacienta a avut cheaguri de sânge și hemoragie în creier în același timp, iar îngrijirea intensivă nu a avut succes”, a declarat Igor Rigler, neurolog la spitalul central din Ljubljana, potrivit STA.

  Angajații firmei Johnson&Johnson, producătoare de vaccinuri Covid, nu încurajează injectarea copiilor cu un ser ale cărui repercusiuni viitoare sunt incerte. Project Veritas face lumină cu camera ascunsă

  • @Stelian
   Project Veris nu sunt aia care pretindeau ca a fost frauda la vot in State folosit date false? Un mic sfat, fa un fact check pe siteurile de profil care aduna informatii relevante pe un subiect.

   Ce treaba are constitutia din 80 a Australiei? Sau somajul din SUA, blm si amenzile din 2000?
   Tu ai citit macar la ce delir ai dat copypaste?

   Ivermectina este deparazitant de oi, nicidecum tratament anti covid, nu s-a demonstrat ca asta si hidroxiclorochina sunt eficiente impotriva covid si ce aberatii mai sunt acolo.

   Date concrete, cifre cum ti-am aratat eu pe studii dupa metode stiintifice care sa demostreze ce calamitate e vaccinul exista?
   La cat de rau e trebuie sa fie foarte simplu sa se studieze asta, cel putin pentru medicii aia semnatari ai declaratiei de la summit.

   Cu vorbarie pe langa subiect nu se demonstreaza nimic.

   • Studiati va rog graficul de la:

    https://covid19.geo-spatial.org/statistici/teste-efectuate

    Sunt 73 382 teste in 28 septembrie 2021 fata de 6 162 teste in 28 septembrie 2020.

    Ca atare avem 11 049 pozitive in 28 septembrie 2021 fata de 1 271 pozitive in 28 septembrie 2020.

    La inceputul anului, cand se vaccinau peste 70 000 de oameni, erau cozi la centrele de vaccinare. A vazut cineva cozi la testare?

    Sa presupunem insa ca numarul testelor este pe bune si nu din pix. Putem presupune ca daca anul trecut, pe vremea asta, s-ar fi facut mai multe teste, ar fi rezultat mai multe pozitive decat anul acesta? Eu cred ca da, pentru ca toamna e sezonul racelilor de tot felul, care, evident, nu dispar asa cum ne mint oficialii:

    Cat de analfabet functional sa fii s-o crezi pe Beatrice Mahler-Boca (managerul Institului Marius Nasta) cand spune ca anul trecut au fost foarte putine cazuri de gripa deoarece oamenii au purtat masca?

    Ci sunt trecute la Covid, deoarece testele sunt o aiureala:

    Stire de importanta covarsitoare: CDC al SUA renunta la metoda de diagnosticare prin testele RT-PCR incepand cu decembrie 2021

    Asadar, a avut dreptate omul asta:

    Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

    2. Închideți școlile, că învață copiii aritmetică și râd de voi!

    Bucureștiul se mândrește după congresul PNL cu 45% din „cazurile” de covid raportate pe țară.

    (Nu discutăm cum se fac raportările și ce mare brânză înseamnă un caz fără simptome sau nas înfundat. Mergem pe cifrele lor.)

    Tot Bucureștiul are peste 50% din populație vaccinată. Aproape dublu decât media pe țară, de 27%. În restul țării, rămâne o rată a vaccinării binișor sub medie, când scădem Capitala, care trage media în sus.

    Ca populație, în București ar fi 15% din țară. Să explice Nicușor, că-i matematician, cum e cu „eficiența de 95%” și „valul nevaccinaților”. Eu explic băbește: dacă vaccinul era apă de ploaie, nu făcea nici rău nici bine, Bucureștiul trebuia să dea 15% din „infectați”. Așa, cu de două ori mai multe imunizări decît în restul țării, dă de 3 ori mai multe „infecții”.

    Iar situația se repetă și pe restul podiumului, ocupat de Timiș și Cluj (locul 3 la infectări, locul 2 la vaccinări). De unde te-ai fi așteptat să găsești pe lista zonelor „calamitate” Giurgiu, Suceava, Teleorman, Mehedinți, ceva din zonele mai puțin vaccinate.

    Imaginea la nivel național o repetă pe cea la nivel mondial, atunci când comparăm țările cele mai vaccinate cu cele mai nevaccinate. O surpriză similară ca atunci când am comparat rata de infectare din statele americane care au impus masca și cele care au preferat libertatea.

    3. O mare parte din America este deja distrusă fără speranță. Aceste informații sunt pentru cei care nu au fost vaccinați și care mai au o șansă, și sunt documentate 100% în documente oficiale ale guvernului. De la bun început au făcut parte din sistemul de armament, iar acum avem dovada. Aici este, și cum am obținut dovada:
    Practic, tot ceea ce se referă la conținutul injecției și la modul în care este făcută este redactat cu codul (b)(4), care este un cod de redactare specific pentru „3.3 (b) (4) Dezvăluirea de informații care ar putea afecta aplicarea tehnologiei de ultimă oră în cadrul unui sistem de armament al SUA”

    Acest lucru nu este inventat, documentul care prezintă fabricarea și conținutul vax-ului care este puternic redactat cu codul (b)(4) este AICI, iar documentul guvernamental separat care explică ce este codul (b)(4), este AICI. (Notă. Documentele nu pot fi reproduse din lipsa cunoştinţelor tehnice)

    Cei care cred că documentele sunt falsificate să deschidă cele două site-uri oficiale și să le studieze. Da, așa e. Este pe bune. Vaccinul Pfizer numit Comirnaty este într-adevăr un „sistem de armament american de ultimă generație clasificat”.

    Sursa Jim Stone, Freelance Journalist

    Ce face exact această armă (în afară de a-i ucide pe unii și a declanșa boli ucigătoare în timp la alții) numai cei care au proiectat-o știu. Chiar și fără acestă dovadă tot nu m-aș fi vaccinat niciodată. Din păcate doi dintre fiii mei și alte persoane dragi din familie au făcut-o, în ciuda faptului că i-am avertizat. Doar cei care gândesc și sunt în aceeași situație ca mine pot înțelege care sunt gândurile și supărările mele zilnice.

    Din ziua când copiii mei s-au vaccinat nu mai am absolut nimic de pierdut, așa că întreaga mea energie și viață mi-am concentrat-o în lupta împotriva acestui sistem diabolic universal. Nu mă tem el și n-o să-i dau satisfacție niciodată, indiferent de consecințe.

 3. Pentru că arma teribilă folosită de sataniști împotriva omenirii este mass-media mondială mincinoasă și criminală omenirea va câștiga razboiul când audiența știrilor se va apropia de zero. Toate îndemnurile guvernanților sunt criminale, de aceea trebuie făcut exact invers. Nu uitați că puterea este la noi dacă suntem uniți.

 4. @ Derian
  te citez: “Faptul ca unii bolnavi nu se pot trata de bolile lor e in seama nevaccinatilor care umplu spitalele prin refuzul lor satanic de a ajuta la stingerea pandemiei” – gresit. ti-am spus, spitalele au fost blocate intentionat, la ATI situatia nu era deloc asa cum se prezenta prapastios pe tv, am surse in interiorul sistemului sanitar, e o uriasa minciuna, guvernul a pornit genocidul contra propriilor cetateni, este doar un razboi propagandistic si nimic mai mult…si ma bucur ca peste 70 la suta din romani si-au dat seama de manipularea odioasa si nu s-au vaccinat…pana la urma, romanul are, asa cum se zice, mintea cea de pe urma…daca vrei sa crezi bine, daca nu, e treaba ta…eu imi iau informatiile din mai multe surse, nu doar din propaganda oficiala…sa spaguiesti televiziunile ca sa-ti sustina propaganda apocaliptica este exact ca pe timpul comunismului. iar incet-incet adevarul va iesi la iveala.

  • Este sursa ta din interior cu o afirmatie neverificabila. Cum ziceam mai sus si eu stiu personal cadre medicale care confirma ca este o situatie critica. Dar cum iti explici nr de internari din toata lumea? Sunt toti vorbiti sa faca acelasi lucru? Si chinezii si rusii si americanii si indienii?

   Ma indoiesc ca este vorba de mintea de pe urma a poporului. Dintre compatriotii nostri fac parte 40-45% analfabeti functionali. Ce fel de opinie isi pot ei forma? In niciun caz una informata.

   Genocid impotriva poporului? Si toate guvernele sa faca asta? E mai mult decat absurd. Ce logica are sa elimini oameni care lucreaza si mentin sistemul in miscare? E un nonsens. Revenind la o cifra de mai sus, sunt pe glob peste 3,3 miliarde de vaccinati, vii si sanatosi. Cand ar trebui sa se intample ceva genocidar cu ei?

   Realizezi ca asta nu este nici pe departe o situatie nemaiintalnita. Umanitatea a trecut prin zeci de epidemii cunoscute de cand exista izvoare istorice scrise. Si in istoria recenta avem exemple de boli eradicate prin vaccinare.

   Nu este nevoie “sa cred” pt ca asta inseamna necunoastere. “Crezi” atunci cand nu poti determina rational si recurgi la o convingere personala iar in cazul asta exista informatii si poti afla tot ce e necesar. E o ignoranta sa crezi ce vrei cand poti stii ce este adevarat.

   Statul nu face o treaba prea buna in a comunica, asta e valabil in toate planurile dar nu schimba cu nimic ca o boala cauzata de un virus se previne prin vaccinare.

   • @ derian

    …pai nu o zic eu, ai zis-o tu deja, este vorba despre presa spaguita…deci absolut nimic adevarat, minciuni si iar minciuni, este exact pe dos, spitalele se vor umple de vaccinati, vor fi tot mai multi si mai multi, si o gramada vor muri pe masura ce-si vor face si dozele urmatoare 3, 4, 5, 6 etc, ba ii vor infecta si pe nevaccinati, vaccinatii vor fi adevarate bombe biologice ambulante…nici medicii, multi dintre ei, nu accepta sa-si faca vaccinul , deci stiu ei ce stiu…dar bineinteles ca nu ni se va spune adevarul, o vor tine matzu-gaia cu nevaccinatii ca asa-i ordinul pe unitate…

    • Nu ai citit tot ce am scris.
     “Daca vrei sa zici ca e presa platita vezi si cifrele din studii.” Cu studiile cum e?
     Vezi si fact checkul sa intelegi de unde s-a rostgolit fakenewsul ala.

     Oricum o intorci, da rateuri logica cu “toti sunt implicati”. Daca ar fi toata presa mituita, adica toata din Alaska pana in Dubai, cine da banii? Sunt deja bani pt presa sa zica de spitale, bani pt corpul medical sa zica ca sunt pline spitalele, bani pt agentiile de statistica si de stat si independente, bani pt cercetatori si tot personalul din laboratoare, studenti si profesori de la medicina care ar putea sa ii contrazica cu dovezi, bani pt toti bolnavii care au trecut prin boala si famiile lor sa pretinda la fel… efectiv e un nonsens. Ar fi mai multi implicati in conspiratie decat “victime ” ale ei. La fel ca in cazul flateartherilor.
     La un un nr asa de mare al partasilor la conspiratie este imposibil sa nu iasa niste dovezi concrete la suprafata. Si tot efortul asta ca sa o faca pe Geta din Berceni sa poarte o masca in autobuz si sa se vaccineze la fel ca in cazul a alte zeci de boli.

     Cum iti explici ca poti sa iti dai tu seama de un plan atat de bine pus la punct in care sunt toate fortele planetei atente si varsa bani grei?

     Nu au cum sa fie vaccinatii bombe ecologice, nu asa functioneaza imunizarea. Vezi ce opinie profesionala au epidemiologii, virusologii si toti cei care au stat in facultati de profil si formare in rezidentiat 10+ ani.
     Realizezi ca e absurd sa crezi ca poti sa contrazici pe cineva (cu atat mai mult un corp intreg de sute de mii de oameni care rationeaza la fel datele independent) pe un subiect pe care studiaza si profeseaza de zeci de ani cand tu ai vazut niste videouri dubioase pe youtube.

     Medicii aia de care zici sunt de formare relevanta pt pandemie? Am vazut si eu scrisori deschise antivacciniste semnate de medici doar ca medicii aia erau dentisti, generalisti si esteticieni…
     Nu ‘stiu ei ce stiu’ pt ca nu e un trend. Indiferent ce motive au unii sa afirme asta (doar afirma, isi exprima o opinie fara sa ofere dovezi stiintifice de orice fel) sunt cativa indivizi care spun pareri in timp ce zeci poate sute de mii care se bazeaza pe observatii stiintifice si se vaccineaza si recomanda mai departe vaccinul. Nu poti sa te uiti la un exemplu si de acolo sa extrapolezi pt tot mapamondul.

     Nevaccinatii pt care te temi ca vor fi misterios victime ale vaccinatilor in prezent mor de covid din propria prostie sau stau la ATI cu tuburi pe gat in timp ce alti bolnavi nu se pot trata. Asta face ignoranta.

     • “Date guvernamentale americane dovedesc decesul a 48.465 de persoane din sistemul Medicare (bătrâni și persoane cu dizabilități) în intervalul a 14 zile de la vaccinarea anti-COVID.
      Documentele, furnizate de persoane din interiorul sistemului, au ajuns în posesia lui Thomas Renz, avocat specializat în drepturile libertății medicale.
      Într-o prezentare organizată sâmbătă, 25 septembrie, Renz și-a exprimat aprecierea pentru cei care au făcut posibil ca informații ținute secret de Centers for Medicare & Medicaid (CDS) să devină publice.
      Avocatul a declarat că baza de date a CMS este cea mai relevantă pentru a studia tendințele COVID-19, deoarece ea conține informații despre circa 59,4 milioane de beneficiari ai Medicare.
      Un diapozitiv prezentat de Renz arată că numărul „persoanelor decedate în cele 14 zile următoare vaccinării anti-COVID-19” era de 19.400 persoane cu vârsta sub 81 de ani și de 28.065 cu vârsta peste 81 de ani, ceea ce înseamnă un total de 48.465 de decese.
      „Acestea sunt date brute”, a explicat Thomas Renz. „Nu s-a făcut o analiză.”
      Și avocatul a subliniat că aceste cifre provin de la un segment de 20% din totalul populației Statelor Unite.
      „Vreți să știți de ce intervalul de 14 zile de la vaccinare este atât de important?”, a întrebat Renz. „Pentru că persoanele care mor în intervalul de 14 zile de la vaccinare nu sunt contabilizate ca Vaccinate.”
      În conformitate cu indicațiile Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), o persoană nu este considerată „vaccinată” decât după 14 zile de la încheierea regimului de injectare.
      Acest lucru ridică semne de întrebare serioase despre modul în care autoritățile au clasificat aceste decese și ce alte cauze decât vaccinarea le-au atribuit.
      Renz a prezentat capturi de pe ecran cu „date brute din serverele Medicare”, numindu-le un „cadou pentru «verificatorii de fapte» ticăloși care nu încetează să mintă”.
      În luna iulie, o sursă care lucrează ca programator în cadrul sistemului de analiză a datelor din Sănătate a declarat sub prestare de jurământ că datele CMS dezvăluie că „cel puțin 45.000” de decese sunt legate de vaccinurile experimentale.
      USA Today și alte publicații au „verificat faptele” și au dat verdictul că este vorba de o dezinformare.
      De la începutul vaccinării anti-COVID, în decembrie trecut, în Statele Unite, mai mulți experți au declarat că numărul efectelor adverse – inclusiv decese – este considerabil mai mare decât cel raportat de Vaccine Adverse Events Reporting System gestionat de CDC.
      Cele mai recente informații din sistemul VAERS, dezvăluite vineri, 24 septembrie, arată că au fost raportate 726.965 de reacții adverse în Statele Unite, în urma vaccinării, din care 15.386 de decese și 99.410 de efecte adverse grave, în perioada 14 decembrie 2020 și 17 septembrie 2021.
      Cu toate acestea, prezumția unor cifre mult mai mari este susținută de un studiu realizat încă din 2010 de Harvard Pilgrim, care demonstrează că „mai puțin de 1% din efectele negative ale vaccinurilor” sunt raportate la VAERS.
      Chiar producătorii de vaccinuri au estimat o „rată a declarării de 50 de ori mai mică” pe VAERS față de realitate.
      Și, atenție! Înainte de apariția COVID, vaccinații nu erau supuși uriașei presiuni mediatice de astăzi.
      Mai mult, o dezvăluire recentă a Project Veritas arată că personalul medical din spitalele federale confirmă prezența a numeroși pacienți care suferă de pe urma efectelor adverse ale vaccinurilor COVID, însă „nimeni nu le semnalează” la VAERS.
      Thomas Renz a prezentat și dovezi care demonstrează că Administrația Hranei și Medicamentului (FDA) folosește aceleași date cu CMS pentru a monitoriza diferitele tipuri de reacții adverse la vaccinurile anti-COVID „aproape în timp real”, deși agențiile guvernamentale continuă să susțină că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”.
      Informațiile Medicare numai din statul New York dezvăluie existența a mii de accidente cardiovasculare, cazuri de infectare cu COVID-19 și decese în cadrul unui număr de 16 tipuri de efecte adverse monitorizate.
      „Nu uitați, acestea sunt efecte adverse despre care guvernul, presa și rețelele sociale continuă să spună publicului că nu există”, a subliniat Renz. „Mint. Nu este nici o îndoială, mint.”
      „Mantra «sigur și eficient» trebuie să înceteze după informațiile de astăzi”, a conchis avocatul.”

     • Un raport întocmit de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, publicat luna aceasta, cu titlul „Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele aflate sub investigație în Anglia”, are câteva constatări care s-ar putea să-i deranjeze pe susținătorii vaccinului, relatează National File.

      Cifrele arată că persoanele vaccinate au contractat și au murit din cauza așa-numitei variante “Delta” a Coronavirusului la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021.

      În perioada de timp în cauză, persoanele nevaccinate ar fi reprezentat 257.357 de cazuri Delta din totalul de 593.572 de cazuri Delta (aproximativ 43%) și 722 din 2.542 de decese Delta (aproximativ 28%) “în termen de 28 de zile de la data specimenului pozitiv”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că marea majoritate a deceselor Delta în Anglia în această perioadă au avut loc în rândul persoanelor vaccinate, NU în rândul persoanelor nevaccinate.

      2. Un grup internațional, format din medici și oameni de știință, a semnat o declarație prin care acuză modul de gestionare al pandemiei, prin faptul că, la nivel politic, s-a împiedicat utilizarea tratamentelor care puteau salva pacienți și îi acuză de crime împotriva umanității pe cei care au luat astfel de decizii, scrie The Defender.

      Până luni dimineață, Declarația medicilor a strâns peste 5.000 de semnături. Semnatarii au acuzat factorii de decizie politică că forțează o strategie de tratament “unică pentru toți”, ceea ce duce la “boli și morți inutile”, în loc să “susțină conceptele fundamentale ale individualizării”.

      Potrivit Global COVID Summit, declarația a fost creată de medici și oameni de știință în timpul Summitului COVID de la Roma.

      Semnatarii sunt profesioniști, dintre care mulți se află în prima linie a tratamentului pacienților COVID.

      Global COVID Summit a raportat:

      “Deși semnatarii declarației sunt diverși în specialitățile lor, în filozofiile de tratament și în opiniile lor medicale, aceștia s-au ridicat pentru a lua o poziție colectivă împotriva măsurilor autoritare luate de corporații, asociații medicale și guverne și agențiile lor respective”.

      În declarație se afirmă:

      “Declarația medicilor a fost citită pentru prima dată la Summit-ul COVID de la Roma, catalizând o explozie de sprijin activ din partea oamenilor de știință și a medicilor din întreaga lume. Acești profesioniști nu se așteptau la amenințări la adresa carierei, la asasinarea caracterului, la cenzurarea lucrărilor și cercetărilor, la blocarea conturilor sociale, la manipularea rezultatelor căutărilor, la interzicerea studiilor clinice și a observațiilor pacienților, precum și la modificarea sau omiterea istoriei lor profesionale și a realizărilor lor în mediile academice și în presa mainstream.

      Mii de oameni au murit din cauza COVID ca urmare a faptului că li s-a refuzat un tratament timpuriu care le-ar fi salvat viața. Declarația este un strigăt de luptă al medicilor care luptă zilnic pentru dreptul de a-și trata pacienții și pentru dreptul pacienților de a primi aceste tratamente – fără teama de interferențe, represalii sau cenzură din partea guvernului, a farmaciilor, a corporațiilor farmaceutice și a marilor companii de tehnologie.”

      Semnatarii au creat o platformă de informații COVID “rezervată exclusiv medicilor – și oamenilor de știință”, astfel încât cetățenii să poată lua decizii în cunoștință de cauză pentru familiile lor “fără întreruperi, manipulări, politizare sau profituri din partea unor forțe externe, din afara relației medic-pacient”.

      Medicii care doresc să semneze declarația, o pot face acum pe platforma Global Covid Summit.

     • @Stelian
      Au ajuns datele in posesia lui Thomas Renz, bun. Unde sunt? Nu sunt niciunde, acele date nu exista. Din 2 searchuri reiese clar ca el si-a bazat “cazul” pe marturia unui anonim (ca sa vezi) din sistem care stie lucruri dar pe care nu ni le arata. Ne-a dat doar concluzia dupa ce a interpretat gresit niste cifre din VAERS si pe care le-a inmultit cu 5 (nu explica cum a ajuns la factorul asta). Care sunt persoanele respective, cei 45k?
      Plus ca nu e un personaj credibil, a devenit avocat acum 2 ani dupa 5 incercari in coditii dubioase. Datele din VAERS sunt publice, ar trebui sa poata oricine sa gaseasca mortile alea. De ce nu ofera instructiuni cum sa faca asta oricine sa verifice?
      Uite un factcheck – doua:
      https://www.snopes.com/fact-check/45000-people-die-covid-19-vaccine/
      https://leadstories.com/hoax-alert/2021/07/fact-check-anonymous-whistleblower-did-not-document-45000-dead-from-covid-vaccine.html

      Declaratia semnata de >5000 de persoane nu stiu ce ar trebui sa dovedeasca. Are un text vag vis-a-vis de importanta profesionalismului in tratarea pacientilor. Nu face afirmatii despre niciun vaccin, studii sau covid (in afara de faptul ca apare in titlul summitului).
      In plus, initiatorul din cate imi dau seama, Robert Malone, acrediteaza prin alte locuri ideea ca ar fi inventatorul mRNA, lucru fals. Nu mai petrec timp pe ceilalti nefiind o concluzie formulata referitor la ce vorbim noi. Mai bine ne uitam pe cifre.

      Citezi niste publicatii super dubioase. activenews sunt printre cei mai nocivi vectori de propaganda fakenews la noi in tara.
      Dar in fine, iau un exemplu. Uita-te la articolul cu studiul din UK in care pretind ei ca ‘mor vaccinatii de la Delta’, ce ai copiat in mesajul tau. Sursa din UK la care fac ref. este asta https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018547/Technical_Briefing_23_21_09_16.pdf

      La pag 19-20 tabelul folosit de ei este de fapt pentru monitorizarea cazurilor care au necesitat vizite la spital. Are alt scop dar in toate cifrele nevaccinatilor sunt mai mari decat ale celor cu schema completa de vaccinare. Decesele se refera la survenirea lor in 28 de zile maixim de la proba pozitiva. Daca a depasit, nu e prins aici.

      Ce vrei tu sa scoti in evidenta este la pag 34 din acelasi raport; vezi tabelul 7 cu headerul “Table 7. Summary of evidence on vaccine effectiveness against different outcomes for the Delta variant” defalcat pe infectari, spitalizari si mortalitate. Toate arata ca vaccinurile FUNCTIONEAZA foarte bine pentru varianta Delta. Mai detaliat gaseti un raport tot de PHE special pe vaccinare, link mai jos
      https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1019992/Vaccine_surveillance_report_-_week_38.pdf

      (vezi pag 13 de ex, sumarizeaza foarte bine)
      Asta se intampla daca iei de bune info de la siteuri de mana a 10a care nu stiu sa citeasca un tabel dintr-un raport sau cel mai probabil te mint intentionat.

   • “Dar cum iti explici nr de internari din toata lumea? Sunt toti vorbiti sa faca acelasi lucru? Si chinezii si rusii si americanii si indienii?” – Manipulare media. Iti filmez cateva secvente cu zone ATI aglomerate la un moment dat, ti le alatur, si iata expresia “nu mai sunt locuri”…e simplu, manevra de cameraman, orice cameraman iti poate trunchia niste serii de imagini de zici ca s-a reluat razboiul din Vietnam daca vrea…e ordin pe unitate ( a se citi pe mapamond) deci se executa intocmai si la timp

    “Genocid impotriva poporului? Si toate guvernele sa faca asta? E mai mult decat absurd. Ce logica are sa elimini oameni care lucreaza si mentin sistemul in miscare? E un nonsens. Revenind la o cifra de mai sus, sunt pe glob peste 3,3 miliarde de vaccinati, vii si sanatosi. Cand ar trebui sa se intample ceva genocidar cu ei?” – cam pe aici e numarul, poate chiar un pic mai mare de oameni in plus pe planeta, conform zicerilor lui Rockefeller, Rotschild, Soros etc…pot fi eliminati 3,3 miliarde, nesemnificativ, chiar asta se si doreste, nu-i bai…vei vedea cum vor crapa tot mai multi, in 3-4 ani maxim se curata daca nu va incepe razboiul care cam bate la usa si va fi si mai prapad

    “Ma indoiesc ca este vorba de mintea de pe urma a poporului. Dintre compatriotii nostri fac parte 40-45% analfabeti functionali. Ce fel de opinie isi pot ei forma? In niciun caz una informata” – asta e o jignire la adresa poporului roman, nu o iau in considerare, probabil nu esti roman

    “Daca ar fi toata presa mituita, adica toata din Alaska pana in Dubai, cine da banii? Sunt deja bani pt presa sa zica de spitale, bani pt corpul medical sa zica ca sunt pline spitalele, bani pt agentiile de statistica si de stat si independente, bani pt cercetatori si tot personalul din laboratoare, studenti si profesori de la medicina care ar putea sa ii contrazica cu dovezi, bani pt toti bolnavii care au trecut prin boala si famiile lor sa pretinda la fel… efectiv e un nonsens. Ar fi mai multi implicati in conspiratie decat „victime ” ale ei” – crezi ca ptr baietii care au declansat diversiunea Covrig, multimiliardari in dolari, conteaza cateva sute de milioane aruncate la cei despre care vorbesti, cand tinta lor este controlul intregii lumi? chiar nu realizezi dimensiunea planetara a operatiunii? pt ei e un mizilic fata de ce castiguri vor avea

 5. @Derian

  Pai din start te intreb, de ce trebuiau aceste mici beneficii, cum le numesti, ptr stimularea vaccinarii? oamenii, daca observau ca intr-adevar acest covrig e atat de `criminal` cum se trambita peste tot, se duceau ei singuri, de bunavoie si nesiliti de nimeni, sa se vaccineze…cu astfel de masuri nu castigi increderea oamenilor, ci pe langa ca bagatelizezi un act medical sa-i zicem, pui si sub semnul intrebarii ideea in sine, caci omul va gandi ca ceva e putred daca se ajunge la astfel de solutii…dar noi ce vedeam aici: cioclii apocaliptici ai covrigului care cu morgi cazute anuntau ca nu mai sunt locuri la ATI, ca e nenorocire, e prapad etc. am cunostinte in sistemul sanitar, sa-ti spun ca mi-au zis ca nu era nicidecum asa? intr-adevar, au fost cazuri, dar nu la nivelul enormitatilor care se anuntau pe tv zi de zi. ia intreaba-l pe presedintele Asociatie bolnavilor cronici din Romania, cati oameni ce sufereau de alte boli cumplite nu s-au mai putut trata si au murit acasa sau plimbati intre spitale caci nu mai erau primiti la unitatile sanitare, ca ce sa vezi, nu mai sunt locuri…multi s-au desteptat si au realizat uriasa masina de propaganda la nivel nu doar national, ci mondial…ai atatea surse alternative de informatii, cu declaratii ale unor virusologi straini de renume care au aratat ce este cu covid-ul asta, cum a fost creat, cum a fost `scapat`, si care e rolul sau, doar sa le cauti pe net si le gasesti (Tim Spector, Sucharit Bhakdi, Joseph Mercola, Michael Yeadon etc). Iar acesta din urma, care a fost si vicepreședinte al Pfizer, a spus cu gura lui: „Dictatura COVID a fost pregătită și repetată de ani de zile, ca niște manevre militare!”. Cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide! P.S. Iar cu intrebarea ce se va intampla cu cei vaccinati, asta vei vedea tu singur, cu siguranta intr-un viitor nu foarte indepartat…Si iti mai spun ceva inainte sa inchei, caci istoria este ciclica, doar actorii si modul de actiune se schimba: in urma cu 80 si ceva de ani, sub pretextul necesitatii `spatiului vital` si clamand suprematia rasei ariene, indicandu-i pe evrei si alte natiuni ne-germanice drept Untermensch si vinovati de toate relele din lume, Hitler declansa cel de-al doilea razboi mondial. Acum, sub pretextul salvarii omenirii de covidul ucigas prin facutul binelui cu forta (a se citi vaccinare dar pe fond o actiune mascata de control asupra omenirii), fiind aratati cu degetul si pusi la stalpul infamiei cei care nu vor sa fie siluiti (nevaccinatii), da-ti tu singur raspunsul ce crezi ca se urmareste de fapt si unde crezi ca se va ajunge intr-un final…

 6. Consens intre natiuni?Esti un alt creier spalat ,nu atat cat sa bagi in buzunar banii satanei,dom doctor.Pe lumea cealalta te asteapta pacientii pe care i-ati trimis la moarte cu protocoalele lui arafat pe care il urmayi ca orbii.Si nu o sa va fie moale.

 7. Nu este adevarat ca este experimental. Stii de unde vine ideea asta?
  Ati preluat aceleasi texte rasuflate fara substanta.
  Fara sa intram in detalii complicate, orice om normal la cap cu macar 8 clase poate sa isi dea seama ca in privinta vaccinului este un consens intre toate natiile pamantului printre care multe sunt politic si economic rivale. Cum iti imaginezi ca se intampla sa fie toti in acord? Poate pt ca acolo conduc observatiile facute independent de cercetatori?
  N-are cum, i-a platit soros pe toti. Sau bilgheit acum, ca sunt si ei asignati pe proiecte diferite.

 8. Si la liceul Lazar din Bucuresti a inceput apocalipsa certificatului verde mai devreme. La sala de sport a liceului clubul de karate din care fac parte tine antrenamentele de ani de zile. Sambata este antrenament. Am fost anuntati ca putem intra in sala numai daca suntem fie vaccinati, testati cu 48 de ore inainte, etc…Normal ca nu o sa mai ma duc la acea sala. Bine ca mai sunt si membru la alt club (nu-i dau numele sa nu fie vreun spion pe-aici care sa anunte hingherii lui arahat), unde nu e nici un fel de restrictie, asa incat pot sa-mi vad de pasiunea pentru Shotokan mai departe.
  Referitor la ce spune comentatorul Stelian, am putea spune ca noi si bulgarii nu suntem chiar asa prosti, in comparatie cu turma europeana. Dimpotriva, suntem pe ultimele doua locuri la vaccinare, adica la coada clasamentului prostiei pe natiuni. Ceea ce ne onoreaza, orice-am spune. Problema ar fi ca si acest procent (27% am auzit ca ar fi oficial, eu cred ca e mai mic) este mare pentru un popor Crestin-Ortodox. Nu pot concepe in ruptul capului ca cineva care se inchina lui Hristos si Maicii Domnului s-a oferit de buna voie pentru injectarea cu serul satanic.

   • Din moment ce serul aduce moartea, ce este? Cine este cel ce vrea moartea, demonul. Ce zicea bilgates? Că prin vaccinuri controlează populația.
    ???

    • Ce fakenewsuri urmaresti? Da un search pe net sa vezi din ce context s-a rostogolit gogorita si iti demontezi singur aberatiile cu bilgheiț

   • Nu e satanic, doar experimental pana in 2023. Vreti sa fiti cobai de buna voie? Nu ne condamnati pe noi, cei ce nu vrem asta. A impartit vaccinul tara in doua. Foarte urat. Si aici cred ca intervine partea satanica: am ajuns sa ne uram frate pe frate, sa ne param, sa ne ascundem. Fereasca Dumnezeu ce micime sufleteasca am ajuns sa avem!

 9. …nu posesorii de certificat verde, ci sclavii posesori de certificate verzi…eu i-as baga chiar in niste custi, sa manance acolo shaorma cu de toate acesti sclavi…in momentul in care trebuie sa prezinti un certificat ca esti “liber”, ei bine atunci nu mai esti liber….daca prostia si idiotenia ar durea cred ca aproape toata tara s-ar tavali in chinuri

  • Nu prezinti certificatul ca sa arati ca esti liber, ci ca esti imunizat intr-un fel si nu raspandesti virusul ca un bou necivilizat.

   • Vai, dar ce te faci cand si vaccinatii sunt purtatori ai virusului si il pot transmite si altora? Sau nu ati aflat asta, voi, astia, civilizatii🙊

    • E comic sa acuzi de neinformare tocmai tu, cu convingeri anti ratiune.
     Un vaccinat POATE transmite virusul DACA este infectat. Si aici e partea care va scapa: sansele ca un vaccinat sa fie infectat sunt mult mai mici decat ale unui nevaccinat.

     • Iar te-ai uitat Labe 1 (scuzati expresia)? Mai scoate nasul din tv ca o sa mori cu seringa in vena, bineinteles imunizandu-te…

   • Inclusiv raspunsul este unul de sclav (al propagandei)…spalati pe creier, daca o sa va zica astia sa va aruncati de pe bloc ca asa e bine si nu o sa muriti, sunt convins ca o sa o faceti…vai de voi…

    • De ce crezi tu ca ceva din ce am scris are legatura cu spalatul pe creier? Asta e o replica generica fara continut aruncata in lipsa de argumente reale. Nu intelegi lucruri elementare despre cum se formeaza o teorie stiintifica si cum se valideaza niste observatii.
     Nu o sa sara nimeni de pe bloc la indemul cuiva de la tv (pe care nu il urmaresc de mai mult de 10 ani) pt ca nu poate ajunge o astfel de idee sa fie inaintata de cineva din mediul academic sau medical si pentru ca ai acces la date si poti rationa si singur.
     Uiti ca poti sa te informezi independent, ai mii de giga de studii, analize, observatii documentate din care poti trage singur concluzii si intelege cum au ajuns la anumite concluzii cei din ‘mainstream’.

     Spui de propaganda. Este propaganda faptul ca agentii virali pot provoca boli? Ca pasteurizarea lactatelor elimina bacteriile? Ca poti observa la microscop microorganisme sau ca am eradicat boli prin vaccinare? Ce e diferit in cazul sars cov 2 sa consideri medicina de baza aplicata pe cazul asta propaganda?

     • Daaa, este propaganda! Unde ai mai intalnit pana acum sa se dea mici si bere ca sa faci un vaccin? ba chiar si reducere la masaj erotic!!! de ce tin neaparat astia sa-ti faci vaccinul? numai si la auzul numelui firmei BioNtech ma cutremur, asta e nume de companie care se ocupa cu fabricarea de produse medicale??? sa-mi fie cu iertare dar minciuna mai mare pe lumea asta nu cred ca a existat vreodata…trezirea prietene, da-ti cu apa rece pe fata si pune-ti creierul la contributie caci e plin de prosti pe lumea asta….chiar nu vezi ca de la o inchipuita lupta cu covrigul se ajunge sa-ti pierzi toate libertatile tale ca om? de ce au murit tinerii aia in decembrie 1989? sau nu erai nascut atunci? ca sa vina alti neocomunisti si sa-ti impuna cand ai voie sa iesi din casa si cand nu? sa ne explice ei cum trebuie sa stai seara in casa caci virusul ucigas te pandeste dupa colt, dar ziua e ok, poti merge unde vrei? tu chiar ii iei pe astia in serios, nu vezi ca fac misto de tine si rad cu spume de prostia ta??? ei s-au strans 5000 la congresul peneleprelor fara nicio problema, cu masca pusa la mishto, acolo nu bantuia niciun virus, in schimb tu trebuie sa arati certificat verde daca vrei sa stai la un restaurant!!! desteapta-te romane caci nici nu stii ce te asteapta in scurt timp, o sa-ti musti pumnii dar va fi prea tarziu…se vede ca multi au capul ala pe umar doar ca sa-l pieptene caci in rest…

     • @Stelian
      Peste tot prin lume au fost adoptate masuri de stimulare a vaccinarii prin diverse mici beneficii, tombole etc care popularizeaza campania – acolo am mai pomenit.

      Stii ca Pfizer/BioNTech nu sunt singurii care au dezvoltat un vaccin? Despre celelalte rusesc, chinezesc si englezesc ce zici, suna mai bine denumirile?
      Amesteci lucrurile si gandesti polarizat in termeni de ei si noi. Tine observatiile medicale separate de parerile politice.
      Alta eroare logica… Indiferent ce face un partid sau altul realitatea pandemiei nu se schimba. Faptul ca folosesti argumentul asta arata ca nu filtrezi autonom informatiile. Doar nu intrebi PNLul ce sa faci cu durerea de masea.

      Citind mai departe comentariul tau vad ca nu intelegi ce se intampla in jurul tau. Cum ai ajuns tu la concluzia ca “varianta oficiala” propune ca virusul nu circula ziua si circula noaptea?
      Iti pasa de libertatile tale, corect? Nu ai o problema cu faptul ca nu poti conduce o masina fara un permis din partea autoritatilor? Nu te limiteaza ca om liber? Ce libertate e aia sa imprastii virusuri si sa imbolnavesti lumea? Doar un om bolnav ar crede ca are libertatea de a-i imbolnavii pe altii.

      Ce crezi tu ca se intampla daca te vaccinezi anti-covid? Serios te intreb.
      S-au vaccinat cam 3,3 miliarde de persoane pe glob. Ce crezi ca se intampla cu ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate