joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATERevolte islamiste în Suedia | Magdalena Andersson, premierul de stânga al țării,...

Revolte islamiste în Suedia | Magdalena Andersson, premierul de stânga al țării, recunoaște că integrarea a eșuat, s-au creat societăți paralele, iar imigranții alimentează criminalitatea și violurile

Suedia nu a reușit să integreze numărul mare de migranți pe care i-a primit țara în ultimele două decenii, iar acest lucru a dus la crearea unor societăți paralele și a bandelor violente, a declarat prim-ministrul suedez stânga, Magdalena Andersson, în timp ce a prezentat mai multe inițiative de combatere a crimei organizate, conform Remix News.

Mulți suedezi au fost recent șocați de revoltele care au dus la rănirea a o sută de polițiști în weekendul de Paști, cu vehicule de poliție arse și cu tinerii care au părăsit țara în stare de șoc. Violența a izbucnit după ce politicianul suedez-danez Rasmus Paludan a ars cartea sfântă a musulmanilor, Coranul, la un miting. De asemenea, acesta a vrut să organizeze evenimente similare în cartierele cu imigranți majoritari.

Reuters a raportat că Andersson a criticat islamiștii radicali și susținătorii de extremă dreapta într-un discurs neobișnuit de simplu. Potrivit premierului țării, Suedia a permis acestor elemente extremiste să se dezvolte.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Segregarea a mers atât de departe încât avem societăți paralele în Suedia. Trăim în aceeași țară, dar în realități diferite”, a spus Magdalena Andersson.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Rezidenții suedezi născuți într-o altă țară s-au dublat la 2 milioane în ultimele două decenii, iar imigranții reprezintă acum o cincime din toți oamenii care trăiesc în această țară scandinavă, o rată mult mai mare decât țările vecine, Finlanda, Norvegia și Danemarca, care au elaborat o legislație mai dură împotriva imigrației. Din ultimii 40 de ani de guvernare în Suedia, social-democrații sunt la putere de 28 de ani, inclusiv în ultimii opt.

Integrarea a fost slabă și, împreună, am experimentat o imigrație intensă. Societatea noastră era prea slabă, în timp ce banii pentru poliție și serviciile sociale erau prea puțini”, a recunoscut Andersson.

Suedia a cunoscut o creștere a ratei criminalității, agresiunilor sexuale și violurilor, toate legate de creșterea populației de migranți.

Suedia, care se confruntă cu alegeri parlamentare anul acesta, și-a înăsprit semnificativ politica de imigrație în ultimii ani. Cu toate acestea, în timpul crizei migrației din 2015, țara a primit cei mai mulți refugiați pe cap de locuitor. La rândul lor, majoritatea suedezilor doresc oprirea imigrației în țara lor, o poziție populară care are puțin sprijin din partea guvernului de stânga al țării.

În ciuda faptului că Suedia are unele dintre cele mai generoase beneficii sociale și programe de integrare din lume, Amnesty International critică guvernul din Stockholm pentru presupusul tratament dur față de migranți.

După indignarea publică în urma revoltelor de luna trecută, prim-ministrul Suediei ar putea încerca să liniștească preocupările cu noi inițiative. Ministrul de Interne și Justiție, Morgan Johanssosays, spune că dorește să fie înființate comisii de criminalitate pentru tineri în care asistenții sociali să lucreze cu poliția. De asemenea, scopul are rolul de a recunoaște indiciile în rândul tinerilor înainte ca aceștia să facă vreo infracțiune. Cu toate acestea, astfel de metode au fost încercate de nenumărate ori de-a lungul deceniilor în Suedia, atât cu sume masive de bani pentru îmbunătățirea integrării, cât și diferite programe concepute pentru a reduce criminalitatea, dar rezultatele nu au apărut.

O retorică similară a fost folosită și în alte țări. De exemplu, fostul cancelar german Angela Merkel a spus că „multiculturalismul a eșuat total” înainte de a permite ca peste 1 milion de migranți din Orientul Mijlociu să intre în Germania, în 2016. De atunci, criminalitatea din partea populației migrante a Germaniei a crescut, iar integrarea s-a blocat, în ciuda miliardelor cheltuite privind combaterea problemei. Totodată, și președintele francez Emmanuel Macron a susținut de nenumărate ori că eforturile de integrare au eșuat în Franța, dar continuă să permită un număr de imigranți fără precedent.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Politica așa zis”de stânga” sau “liberală” a occidentului cu prinde în cvasimajoritate doar trădători care nu se identifică cu țara gazdă. De asta se comportă ca o armată de jefuitori. Răul pe care îl produc este intenționat și plănuit cu grijă, din timp.

  2. La 20% prezență cum stau cu cetățenia?dar cu reprezentarea parlamentară?
    La cat sunt de stângiștii suedezii probabil în curând vor fi mai mulți credincioși străini decât suedezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE