ȘTIRIVIDEO | Un TIR condus de un șofer român a fost atacat...

VIDEO | Un TIR condus de un șofer român a fost atacat cu pietre de imigranții din Franța

Un șofer român de TIR care a fost prins într-un blocaj rutier din apropierea portului Calais din Franța, a fost atacat cu pietre de către imigranții care intenționau să se urce în camion, informează Gândul.

Jean-Marie Puissesseau, Președintele portului Calais, a transmis faptul că în cursul dimineții de vineri, în jurul orei 03:25, imigranții au ieșit pe autostradă și au creat un blocaj. Aceștia au început să arunce violent cu pietre. Șoferii erau nevoiți să încetinească, iar imigranții se năpusteau asupra autoturismelor, încercând să intre în ele.

„O inițiativă sortită eșecului, deoarece controalele sunt foarte stricte. Mai multe camioane au fost avariate de pietrele aruncate de imigranți. Un șofer, ușor rănit la cap, a fost transportat de pompieri la spitalul din Calais pentru a primi îngrijirile necesare.

Poliția a mers repede la fața locului și a folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe indivizi. Toți imigranții au fugit când s-au apropiat și niciunul dintre ei nu a fost arestat. Ar trebui să-i pedepsim, dar nimeni nu a fost prins. Deoarece sunt imigranți, nu le putem face nimic. Dar în peste câteva zile, sigur, imigranții vor repeta scena. Blocajele rutiere de pe autostradă sunt distracția lor preferată.”, au transmis reprezentanții prefecturii Pas-de-Calais, potrivit NordLittoral.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din păcate acest caz nu este unul singular, întrucât un alt șofer relatează cum a încercat să îndepărteze un imigrant care se apropia de camionul lui, însă poliția i-ar fi transmis că dacă îl atinge, șoferul român va sfârși cu cătușele la mâini. „Aceste drame le trăim de fiecare dată când trecem către Anglia.”, a precizat șoferul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

2 COMENTARII

  1. Cum adică poliția franceză nu le poate face nimic pentru că sunt imigranți, păi ei pot sa agreseze șoferii , să le spargă parbrizele și poliția ii mângâie pe creștet?unde ajungem așa,ca maimuțele sa dicteze majorității care plătește impozite pentru ei??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT