joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEMinistrul Sportului, Eduard Novak: Spectatorii pot participa din nou la competițiile sportive,...

Ministrul Sportului, Eduard Novak: Spectatorii pot participa din nou la competițiile sportive, dar doar până la ora 21:00

Competițiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune în limita a 30% din capacitatea arenelor, atât la exterior, cât și la interior, dar doar în intervalul orar 05:00-21:00, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sportului, citat de Agerpres.

„Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competițiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în ședința de Guvern de astăzi (…). Astfel, potrivit noilor reguli, competițiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului, atât în spații închise.

Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00. Această măsură reprezintă un câștig major pentru sport, sportivi și iubitorii sportului”, se arată în comunicatul Ministerului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ministrul Eduard Novak a precizat că este o măsură „în favoarea sportului”.

„Este o primă măsură în favoarea sportului, pe care noul Guvern o adoptă din prima zi, după cea de reorganizare a MTS ca Ministerul Sportului. Desigur, este nevoie de multă responsabilitate și pe mai departe. Este nevoie de respectarea măsurilor în vigoare și de continuarea campaniei de vaccinare, pentru că doar așa putem limita efectele negative ale acestei pandemii și reveni spre normalitate”, a spus domnul Novak.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE