ACTUALITATEDeși nu vor avea voie decât vaccinații și cei trecuți prin boală...

Deși nu vor avea voie decât vaccinații și cei trecuți prin boală la sărbătoare, fostul ministru al Sănătății (USR) spune că Ziua Națională va aduce valul 5

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă (USR-PLUS), a declarat că Ziua Națională a României de anul acesta va cauza o explozie de infectări. Aceasta a spus că Florin Cîțu va face cadou românilor „valul 5” și că acesta, alături de Klaus Iohannis, transformă ziua de 1 Decembrie într-o „petrecere Covid”, conform Aleph News.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a stabilit deja măsurile legate de Ziua Națională de anul acesta. La toate evenimentele vor putea participa doar românii care pot demonstra că au trecut prin boală și cei vaccinați. Testarea nu se admite.

În plus, există limitări și în privința numărului de persoane. CNSU a propus Guvernului ca la ceremoniile ocazionate de Ziua Națională a României desfășurate în aer liber să ia parte doar 200 de persoane, în reședințele de județ și 400 de persoane, în Capitală. La fel, în interior vor avea voie doar 300 de persoane – în cazul instituțiilor centrale – și 150 de persoane în cazul celor locale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„De 1 decembrie, Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei. Nimic nu poate fi mai lipsit de patriotism decât să expui populația voit la risc de infecție cu virusul SARS-COV2 de dragul unor manifestări publice. Între timp, în Europa de Vest, guvernele fie întăresc, fie dezbat întărirea măsurilor de protecție pentru a preveni un val 5 puternic”, scrie aceasta pe Facebook.

Totodată, Ioana Mihăilă oferă ca exemple Austria, țara care intră în carantină totală și care va impune vaccinarea obligatorie începând cu luna februarie (2022), și Olanda, țara care va elimina de tot testarea pentru obținerea certificatului verde care devine obligatoriu în din ce în ce mai multe locuri.

„Austria: rată de vaccinare completă cca 70% – intră în lockdown total pentru 3 săptămâni și face vaccinarea obligatorie de la anul. Germania: rată de vaccinare completă cca 67% – guvernele regionale cer vaccinare obligatorie. Olanda: rată de vaccinare completă cca 70% – guvernul vrea să elimine testarea din componența certificatului verde.

România: rată de vaccinare completă cca 38% – guvernul permite evenimente cu 1.000 de persoane (vaccinate / trecute prin boală, în aer liber). Ziua Națională este un prilej de sărbătoare, dar, în mod tragic, Florin Cîţu alături de Klaus Iohannis o vor transforma într-o «petrecere Covid». Iar la umbra scăderii temporare a numărului de cazuri și sub perdeaua de fum a formării noului FSN, legea certificatului verde s-a pierdut complet”, conchide fostul ministru.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ea a amintit și de legea certificatului verde, care a fost capul de listă al dezbaterilor parlamentare în ultima vreme. Aceasta prevede inclusiv impunerea acestuia la locul de muncă în mod obligatoriu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate