ACTUALITATEDeși nu vor avea voie decât vaccinații și cei trecuți prin boală...

Deși nu vor avea voie decât vaccinații și cei trecuți prin boală la sărbătoare, fostul ministru al Sănătății (USR) spune că Ziua Națională va aduce valul 5

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă (USR-PLUS), a declarat că Ziua Națională a României de anul acesta va cauza o explozie de infectări. Aceasta a spus că Florin Cîțu va face cadou românilor „valul 5” și că acesta, alături de Klaus Iohannis, transformă ziua de 1 Decembrie într-o „petrecere Covid”, conform Aleph News.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a stabilit deja măsurile legate de Ziua Națională de anul acesta. La toate evenimentele vor putea participa doar românii care pot demonstra că au trecut prin boală și cei vaccinați. Testarea nu se admite.

În plus, există limitări și în privința numărului de persoane. CNSU a propus Guvernului ca la ceremoniile ocazionate de Ziua Națională a României desfășurate în aer liber să ia parte doar 200 de persoane, în reședințele de județ și 400 de persoane, în Capitală. La fel, în interior vor avea voie doar 300 de persoane – în cazul instituțiilor centrale – și 150 de persoane în cazul celor locale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„De 1 decembrie, Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei. Nimic nu poate fi mai lipsit de patriotism decât să expui populația voit la risc de infecție cu virusul SARS-COV2 de dragul unor manifestări publice. Între timp, în Europa de Vest, guvernele fie întăresc, fie dezbat întărirea măsurilor de protecție pentru a preveni un val 5 puternic”, scrie aceasta pe Facebook.

Totodată, Ioana Mihăilă oferă ca exemple Austria, țara care intră în carantină totală și care va impune vaccinarea obligatorie începând cu luna februarie (2022), și Olanda, țara care va elimina de tot testarea pentru obținerea certificatului verde care devine obligatoriu în din ce în ce mai multe locuri.

„Austria: rată de vaccinare completă cca 70% – intră în lockdown total pentru 3 săptămâni și face vaccinarea obligatorie de la anul. Germania: rată de vaccinare completă cca 67% – guvernele regionale cer vaccinare obligatorie. Olanda: rată de vaccinare completă cca 70% – guvernul vrea să elimine testarea din componența certificatului verde.

România: rată de vaccinare completă cca 38% – guvernul permite evenimente cu 1.000 de persoane (vaccinate / trecute prin boală, în aer liber). Ziua Națională este un prilej de sărbătoare, dar, în mod tragic, Florin Cîţu alături de Klaus Iohannis o vor transforma într-o «petrecere Covid». Iar la umbra scăderii temporare a numărului de cazuri și sub perdeaua de fum a formării noului FSN, legea certificatului verde s-a pierdut complet”, conchide fostul ministru.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ea a amintit și de legea certificatului verde, care a fost capul de listă al dezbaterilor parlamentare în ultima vreme. Aceasta prevede inclusiv impunerea acestuia la locul de muncă în mod obligatoriu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...