duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEGuvernul Ciolacu și-a dat acordul pentru aducerea a încă 140.000 de muncitori...

Guvernul Ciolacu și-a dat acordul pentru aducerea a încă 140.000 de muncitori străini în țară

Guvernul Marcel Ciolacu a stabilit că un număr de 140.000 de muncitori străini vor fi nou admiși pe piața de muncă din România, arată o Hotărâre de Guvern lansată în dezbatere publică.

În 2023, inițial, contingentul fusese de 100.000 de lucrători străini cu permise de muncă, suplimentar ulterior la 140.000. În 2022, contingentul a fost de 100.000. Cei mai mulți dintre acești muncitori provid in Asia :Bangladesh, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, India. Alții vin nordul Africii și Turcia.

Recent, o companie de recrutare a anunțat că dorește aducerea în țară, anual, a peste 12.000 de muncitori din Tanzania.

Conform Economedia, publicație dintr-un trust apropiat PNL, motivul acestor „importuri” este acela că plecarea românilor în Occident a creat un gol pe piața muncii. Totuși, niciun Guvern din ultimii ani nu a făcut nimic pentru a-i convinge pe românii din străinătate, să se întoarcă, așa cum a reușit Polonia, spre exemplu.

Un proiect de lege propus de AUR, care ar acorda drept de muncă etnicilor români din jurul granițelor – peste 2 milioane de persoane – este aproape de a fi respins de către majoritatea PNL-PSD-UDMR, deși acești oameni ar acoperi o parte semnificativă din gaura de pe piața forței de muncă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Incredibil, ne expulzează in final din propria țară, “pas cu pas”. Voi știți că acești imigranți sunt mai bine plătiți decât românii? În toată Europa e invers, imigranții sunt mai prost plătiți decât localnicii. La noi de ce e invers? Se știe de ce… “Pas cu pas”… O masă de imigranți e mai ușor de direcționat politic. Ați auzit ce se întâmplă în Germania? Localnicii săraci sunt alungați din case pentru a face loc migranților. Asta e o crimă împotriva propriilor cetățeni… În viitor, in România va fi la fel.

 2. dacă anual băgăm 100.000 de migranti, in 2 decenii avem 2 milioane,

  La care adăugați și pe cei care vin separat, nu aduși de firme care deja sunt vreo 20.000 de musulmani pe an (10.000 turci plus restul sirieni, pakistanezi), vedeti pe INS că asta e rata de intrare de 15 ani deja.

  La care adăugați și cotele obligatorii pregătite de UE (migrantii ilegali din grecia și italia), prin care Germania și Franta vor goli țara lor de cei mai necalificați și inasimilabili și ii vor turna pe capul nostru in Clujul lu pește și Timișoara lu Fritz

  La care adăugați cei 60.000 de musulmani din Dobrogea și incă vreo 400.000 deja adunati de 20 de ani (shaorme, firme de comerț)

  La care adăugați studentii care rămân, tot mai multi aduși de minister și distribuiti in toate universitatile.

  La care adăugați ilegalii care oricum vin pe mare și pe ruta balcanică

  La care adăugați și natalitatea explozivă (deja e plin Bucureștiul și TM de mămici salafiste cu 3-4 prunci.

  In Franta și-au adus 10 milioane in 50 de ani. La noi vor fi 2 milioane in 20 de ani. Copiii voștri o să aibă un UDMR musulmani in Parlament si pe stradă vor fi făcuti rasiști , intimidați și extorcați.

  Visul european, marea Europă de centru dreapta diemocrată care se va islamiza

 3. Romania este colonizata pe fata, la lumina zilei, iar romanii sint total dezinteresati! Consecintele vor veni si vor regrata amarnic faptul ca n-au facut nimic atunci cind inca mai era posibil! Culmea este ca pe noi ne-au distrus cu legenda cretina a vestului luminos si a unei lumi, chipurile, civilizate, care nu stiu ce-o sa ne dea si in care au crezut aproape toti, desi nu existau dovezi pt nimic, iar istoria ajuta f mult, dar romanul nu citeste, deoarece se simte bine in lumea inchipuirilor. Toti ignorau faptul ca viata s-a degradat continuu si refuzau sa vada cauza, una f simplu de idintificat: vestul din povestile romanesti n-a existat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE