vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEFacebook i-a suspendat contul lui Donald Trump, până în 2023. Replica fostului...

Facebook i-a suspendat contul lui Donald Trump, până în 2023. Replica fostului Președinte: S-a terminat cu cinele la Casa Albă pentru Zuckerberg când o să mă întorc acolo

Contul Facebook al fostului președinte Donald Trump va fi suspendat până pe 7 ianuarie 2023, cel puțin, – doi ani de la momentul în care a fost suspendat inițial, conform unei decizii a platformei de socializare, scrie CNN.

Facebook a declarat că va evalua apoi circumstanțele pentru a permite revenirea contului.

Trump nu va putea posta pe contul său de Facebook, care avea zeci de milioane de urmăritori, înainte de alegerile din 2022. Anunțul Facebook lasă însă deschisă posibilitatea ridicării suspendării înainte de alegerile prezidențiale din 2024.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nick Clegg, vicepreședinte al afacerilor globale al companiei, a declarat vineri într-o postare că, odată ce perioada de doi ani se va încheia, Facebook “se va adresa experților pentru a evalua dacă riscul pentru siguranța publicului s-a redus. Vom evalua factori externi, inclusiv cazuri de violență, restricții la întruniri pașnice și alți indicatori ai tulburărilor civile. Dacă stabilim că există încă un risc serios pentru siguranța publică, vom extinde restricția și vom continua să reevaluăm până când acest riscurile vor scădea”.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Într-o declarație, Trump a numit decizia o „insultă” pentru susținătorii săi.

„Data viitoare când voi fi la Casa Albă n-o să-l mai primesc, la cererea sa, pe el și pe soția sa. O să discutăm numai afaceri”, a replicat Trump.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Lucrurile sunt clare gorila Biden este in complicitate cu puscariabilul mondial George Soros , doar acesta are la facebook indivizi platiti sa cenzureze pe toti cei care nu fac parte din turma ascultatoare. Lbertatea de exprimare este interzisa de facebook in interesele mafiotilor pe careii slugaresc. personal sunt cenzurata pentru ca am facut apel la discirminareaindirecta , abuzuva, batjocoritoare a romanilor in fata tiganimii, etnie in Romania, tiganime interlopa, traficanta d earme, droguri, tiganime care doar terorizeaza oriund es-ar afl a,a sa cum recent s-a intamplat si pe aeroportul din Luton. Considerarea tiganimii interlope a fi romani este o enorma insulta, discriminare adusa cetatenilorromani, cand se scrie despre tigani din romania ar trebui sa sespecifice acest fapt, nusa s espuna depre ei a sunt romani. RUSINE FACEBOOK. https://www.cotidianul.ro/facebook-reteta-cenzurii-lui-george-soros/

  2. Pentru toată turma care crede că trăim intr-o lume liberă, de gândit cum anume o corporație privată are puterea să cenzureze ditamai președintele SUA inainte de alegeri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE