luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEDupă ce a criticat ortodocșii că nu au respectat măsurile sanitare, Alina...

După ce a criticat ortodocșii că nu au respectat măsurile sanitare, Alina Mungiu a fost prinsă de DSP că a ÎNCĂLCAT…regulile sanitare impuse de autorități

Alina Mungiu Pippidi a fost amendată de DSP pentru nu ar fi completat formularul de localizare la sosirea în ţară. Pippidi spune că la mijloc e vorba de o eroare a celor de la DSP şi că informațiile există inclusiv în baza de date a operatorului aerian.

Ea se arată supărată pe statul român, mai ales pe procedurile acestuia.

„Nu există nici o formă de contact, telefon sau email, pe amenzile în care DSPul ne anunță că nu își găsește în baza de date digitală ceea ce a ratat să controleze, în schimb ni se cere ca în 2 săptămâni de la constatare să prezentăm la judecătorie dovezile contrare, dacă le mai avem. Trebuie să recunosc că ați dus pe culmi statul de drept cu amenzi gigantice (3000 de lei fiecare) pentru nimic (voi ați construit o bază de date care nu reține datele, deși emite coduri QR și formulare digitale solicitanților, vedeți alăturat), unde dovezile contrare pot fi prezentate doar instanței la o dată anterioară celei la care ați pus voi scrisoarea la poștă. Nu e tentant ca în loc de o plîngere individuală să vă facem o plîngere colectivă pentru abuz în serviciu și încă 3-4 infracțiuni care sar în ochi?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Am auzit că un deputat USR a scris deja o lege să șteargă amenzile diasporei. Bravo lui. Dar dincolo de asta abuzul rămîne. Ca și prostia. Introduci digitalizare de formă, dar nu funcționează , pierzi formulare digitale, creezi contestații doar pe hîrtie și doar în instanță (cînd putea exista un palier administrativ digital, unde voi publicați contestarea și noi publicam dovada), și trimiți hîrtia la o lună după ce ai întocmit-o și la două săptămîni după ce a trecut termenul.Nu mai vorbesc de eficiența dpdv carantină. În schimb cu amenințări că ANAF o să pună poprire, că după ce treci linia la statul de nedrept ce te mai costă să și ameninți. Sper că nu vă plătește nimeni nici o amendă și să o să curgă acțiunile penale pentru abuz în serviciu. De cum o scriu pe a mea o și postez ca să o ia lumea de model și să o poată trimite fără avocat. O fi și acesta un motiv pentru care nu regulile nu au autoritate și managerizarea pandemiei merge prost? Aștept neîntîrziat scuze și rezolvare colectivă pentru toți cei 50000, care sper că nu cresc de la o zi la alta”, scrie Pippidi pe siteul România Curată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Necazurile sociologului vin după ce Pippidi a dat vina pe ortodocși pentru un presupus număr mare de victime cauzate de virusul chinezesc în România.

Procedurile greoaie ale statului se aplică doar în cazul său, pentru ortodocși au fost ușoare, se pare .

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

10 COMENTARII

 1. in perioada urmatoare ii vom vedea cersind pe la tomberoane pe multi din cei care ne-au implantat sistematic ideologia anticristica in ultimii 30 de ani. Din pacate, fiind criza alimentara, nu prea vor mai fi nici fecale, desertul dansei preferat.

 2. pipidi din ce neam de rahat ai ajuns aci? neamurile tale e mulțumite cu ce zici tu de țara asta? nu le e rușine să fiți în aceeași familie?

 3. Alina Mungiu Pippidi este supărată pe statul român si că la mijloc e vorba de o eroare ? Eroarea este in creierul ei virusat.

 4. Ammvv…păi ce făcuși, măi, nene, măi? Tocmai tu, luptătoarea luminii, Halina Muingiu Pipi-dee să iei amendă? Nu se poate așa ceva! Tocmai tu, aia care guițai cel mai tare din tot cotețul cu porci soroșiști? Ce să zic acu’… dacă tot te-ai obișnuit, ia cu pâine!

 5. Foarte bine zice duamna cu pricina.
  Dansa era cu vaxxinarea obligatorie.
  Altii trebuie să respecte regule mneai nu.
  Egalitate voi dar nu pentru catei.

 6. Guitzz guitz guitz,
  Foarte bine zice duamna cu pricina.
  Dansa era cu vaxxinarea obligatorie.
  Altii trebuie să respecte regule mneai nu.
  Egalitate voi dar nu pentru catei.

 7. Alina Mungiu este răutate și otravă acumulată adipos.

  Ea e un pericol pentru sistemul de sănătate, nu s-a abținut de la mancare și pune presiune pe sistem, dar ea urlă contra oamenilor sănătoși să ei sunt pericol!

  un om nefericit plin de venin care alt sens in viață nu are decat să blasfemieze și să profereze un permanent discurs de ură la adresa creștinilor, mai ales a ortodocșilor precum mama, bunica sau străbunica ei – un om instrăinat de țara și credința lui, se văd efectele: pentru 30 de arginți de la Soroș sau ceva fundații germane ăși scuipă națiunea și credința.

  acum au ajuns-o și pe ea aberațiile fascismului sanitar și e indignată că pe ea n-o scutesc de la hărțuire că doar ea e diva fasciștilor sanitari, cum să ii violeze eidrepturile, doar ea era cea care legitima violarea drepturilor celorlalți, nu?

  măi DSP, respectați fascista vaccinistă și faceti excepție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate