UNDE-S TREI, PUTEREA CREȘTE

Dragă prietene,

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți pasă de munca pe care o realizăm aici, la R3Media.

O să trec direct la subiect: fără contribuția cititorilor săi, acest site nu poate exista. Acest proiect a fost finanțat exclusiv din economiile familiei mele. Am trecut cu brio de primul hop: cumpărarea unui domeniu, a unei găzduiri și achiziționarea unei teme wordpress. Pentru configurarea siteului, avem o factură pe care, grație bunăvoinței beneficiarului, o putem achita după ce strângem banii. De-acum înainte începe greul.

Grație vouă, am trecut cu bine de prima lună, timp în care am lucrat pro bono, dar acum avem nevoie să munci mai mult ca să vă putem oferi mai mult.

Atât eu, cât și colega mea Raluca Oanță, muncim pro bono, dar situația nu poate dura pe termen mediu sau lung.

Așa că iată de ce avem nevoie până la 31 decembrie 2020:

261 lei – găzduirea și domeniul

1.800 lei – colaborări pentru articole de autor

6.500 lei – costurile pentru întreținerea siteului și modificările tehnice efectuate

1.500 lei – publicitate pe facebook

7.500 lei – cheltuieli cu salariile redacției.

Total: 17.561 lei. Raportat la cele trei luni ce-au rămas, înseamnă aproximativ 5.800 de lei pe lună ca și cheltuieli totale.

Pentru comparație, trebuie să țineți cont că majoritatea publicațiilor corporatiste plătesc această sumă pentru salariul unui singur om!

În această lumină, suma de care avem nevoie pentru a funcționa este derizorie. Dacă fiecare cititor zilnic al siteului ar dona 1 leu pe zi, am termina campania în trei zile!

Este mult? Dumneavoastră decideți. Dacă merită să plătim abonamentul la cablu TV pentru a vedea ceea ce dorește Guvernul sau multinaționalele care comandă publicitatea, nu merită să dăm 10 lei lunar pentru un site curat, de unde să citim ceea ce nu găsim nicăieri în altă parte?

Deocamdată, puteți dona făcând click pe butonul de PayPal de mai jos sau prin intermediul Patreon.

  Vă mulțumesc, Mihai Șomănescu Publisher R3Media.ro

Instrucțiuni pentru donație:

  1. Apăsați butonul DONEAZĂ de mai sus
  2. În ecranul următor, vi se va cere să alegeți suma. Sunt presetate trei sume (10, 20 sau 50 de euro). Dacă doriți să donați ORICE ALTĂ SUMĂ(minimum este 1 euro), scrieți suma în ultima căsuță (OTHER AMOUNT).
  3. Bifați „Donate with debit sau credit card” sau, dacă aveți cont PayPal, „Donate with Paypal).
  4. Pentru a face o donație lunară, recurentă, bifați „Make this a montly donation”. ATENȚIE: Această opțiune este valabilă doar dacă aveți cont PayPal.
  5. În ecranul următor, unde scrie „Country/Region”, selectați în care vă aflați: în loc de SUA, alegeți România sau țara unde vă aflați. Se va schimba limba în care sunt afișate opțiunile. Introduceți datele personale cerute în fiecare căsuță.
  6. Bifați apoi „De acord și donează”.

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate