UNDE-S TREI, PUTEREA CREȘTE

Dragă prietene,

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți pasă de munca pe care o realizăm aici, la R3media.

Grație vouă, am trecut cu bine de prima lună,  timp în care am lucrat pro bono, dar acum avem nevoie să munci mai mult ca să vă putem oferi mai mult.

Apoi, tot mulțumită vouă, am trecut următoarele trei luni. Rezultatele s-au văzut și ați contribuit în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2021.

Acum am luat-o de la început, pentru a duce acest proiect mai departe. Așadar, iată de ce avem nevoie până la 31 decembrie 2021:

 • 840 de lei hosting și domeniu
 • 3.000 de lei publicitate
 • 13.000 de lei realizare materiale video
 • 7.000 de lei, întreținerea tehnică a siteului
 • 15.000 de lei, plata colaboratorilor, a traducătorilor
 • 3.160 de lei, investiții în tehnică necesară muncii, călătorii în interes de serviciu
 • 3.000 de lei, angajarea unui jurnalist pentru 6 luni

Total: 45.000 de lei, adică 5.000 de lei pe lună. E mult? Realizați că redacțiile care scriu ce nu vă place plătesc dublu de-atât pentru un singur om. Noi, cu aceste cheltuieli mici am reușit să facem o medie de 240.000 de cititori unici pe lună, inclusiv un record de peste 300.000.

Dar vom face și mai mult decât atât și veți vedea că în curând vom avea surprize plăcute pentru dvs: obiectivul final este să ajungem la 240.000 de cititori pe zi! Așa că aveți încredere în R3media și vă vom îndeplini așteptările.

Deocamdată, puteți dona făcând click pe butonul de PayPal de mai jos sau prin intermediul Patreon. Cine dorește altfel, poate să-mi scrie un email la adresa mihai.somanescu@r3media.ro

Vă mulțumesc,

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

 

Instrucțiuni pentru donație:

 1. Apăsați butonul DONEAZĂ de mai sus
 2. În ecranul următor, vi se va cere să alegeți suma. Sunt presetate trei sume (10, 20 sau 50 de euro). Dacă doriți să donați ORICE ALTĂ SUMĂ(minimum este 1 euro), scrieți suma în ultima căsuță (OTHER AMOUNT).
 3. Bifați „Donate with debit sau credit card” sau, dacă aveți cont PayPal, „Donate with Paypal).
 4. Pentru a face o donație lunară, recurentă, bifați „Make this a montly donation”. ATENȚIE: Această opțiune este valabilă doar dacă aveți cont PayPal.
 5. În ecranul următor, unde scrie „Country/Region”, selectați în care vă aflați: în loc de SUA, alegeți România sau țara unde vă aflați. Se va schimba limba în care sunt afișate opțiunile. Introduceți datele personale cerute în fiecare căsuță.
 6. Bifați apoi „De acord și donează”.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...