ACTUALITATEFinanțare UE de 38,7 milioane de euro pentru Muzeul Naţional de Istorie...

Finanțare UE de 38,7 milioane de euro pentru Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor

Finanțare UE de 38,7 milioane de euro pentru Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România, asigurată prin PNRR, la intervenția deputatului PNL, Alexandru Muraru.

Deputatul PNL, Alexandru Muraru, a anunțat că- în urma demersurilor pe care le-a făcut în calitate de reprezentant Special al Guvernului- finanțarea necesară pentru deschiderea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului va fi asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Valoarea investiției este estimată la 38,7 milioane de euro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„În urma demersurilor pe care le-am iniţiat în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pe lângă Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, această investiţie, în valoare estimată de 38,7 milioane euro, va fi prinsă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Potrivit acestuia, Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România va fi inaugurat în toamna anului 2024.

„Concursul de soluţii pentru amenajarea expoziţiei permanente şi a spaţiilor conexe ale MNIEHR a fost câştigat de un grup format din două firme din România şi una din Israel. Muzeul va funcţiona în clădirea Banloc-Goodrich, situată pe Calea Victoriei nr. 218.

Este important de menționat efortul făcut de Institutul National pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, fiind practic promotorul acestui obiectiv”, a precizat Alexandru Muraru.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

    • Nu exista dovezi serioase in sprijinul cifrelor vehiculate in problema asa zisului holocaust din Romania! Oficialitatile din Israel stiu asta dar sunt cativa holocaustologi din Romania si din SUA (mai ales) si mai putin din Israel care vor neaparat sa ne ia banii prin inshelaciune!

  1. Daca avem slugi la varful tarii….asta se intampla.

    Ce ar fi fost sa fie finantat un memorial al victimelor comunismului in Romania si Basarabia? Nu ca asta ar fi principala oroare pe care a infruntat-o poporul nostru in ultimul secol si era firesc sa fie abordata.

    In schimb subiectul cu asa-zisul holocaust romanesc e cel putin disputat, daca nu discutabil.

    Rusinea merge inainte. Lobby-ul propagandist-sionist si istoria adevarata ocultata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT