joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEConflict Rusia - Ucraina | Matteo Salvini avertizează că războiul trebuie să...

Conflict Rusia – Ucraina | Matteo Salvini avertizează că războiul trebuie să se încheie înainte ca 20 de milioane de migranți africani să plece în Europa din cauza penuriei de alimente: Cu cât vor fi mai multe arme, cu atât pacea va fi mai îndepărtată

Matteo Salvini avertizează că alimentarea războiului din Ucraina cu mai multe arme ar putea prelungi conflictul, ar putea duce la o criză alimentară în Africa și, în cele din urmă, la un nou val de migranți în Europa.

Dacă războiul din Ucraina nu se încheie în mai, penuria de alimente africane ar putea declanșa un val masiv de imigrație, a avertizat liderul partidului Liga Italiei, Matteo Salvini.

Fără cereale ucrainene, „se așteaptă o foamete semnificativă pe continentul african, care va fi o problemă umanitară, apoi socială și în sfârșit o problemă italiană. Fără pace va fi foamete în toamnă și 20 de milioane de africani vor fi gata de plecare”, a spus Salvini.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a adăugat că de aceea pacea trebuie atinsă până în luna mai, care este „esențială și pentru Ucraina, și pentru Rusia și pentru Italia”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Salvini a anunțat că a cerut o consultare cu premierul Mario Draghi, care s-a întors joi de la Washington, de la o întâlnire cu președintele american Joe Biden, potrivit media maghiară Magyar Hirlap.

„Dacă se cheltuiesc 80 de miliarde de euro pe arme în Europa, va fi dificil să se ajungă la pace. Cu cât vor fi mai multe arme, cu atât pacea va fi mai îndepărtată”, a spus el.

Liderul Ligii, care face parte din partidele de guvernământ din Italia, a declarat că i-a cerut lui Draghi să fie purtător de steag al celor care îndeamnă la pace.

„Sunt unii în Europa care sunt în favoarea războiului, dar Italia, Franța și Germania trebuie să acționeze pentru pace”, a spus Salvini. El a menționat că sondajele arată că majoritatea italienilor își doresc și pacea.

Draghi l-a asigurat pe președintele SUA că Roma va trimite un al treilea transport de arme în Ucraina și va întări NATO cu trupe suplimentare în statele membre învecinate cu Ucraina.

Potrivit cotidianului Corriere della Sera, transportul către Kiev include echipamente de înaltă tehnologie, precum și arme grele. Pentru acestea din urmă, un alt partid de guvernământ, Mișcarea Cinci Stele (M5S), a cerut un vot parlamentar, dar Draghi l-a exclus, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Hopaaaa… Păi să-i țină la ei în „cizmă”. Pînă mai ieri-alaltăieri s-a putut, acum nu se mai poate?
    Și, doi la mână, păi să acționeze, să nu mai dea arme racheților cioloveci, să nu mai contribuie la „sancțiuni”….

    Ia comparați „Sunt unii în Europa care sunt în favoarea războiului, dar Italia, Franța și Germania trebuie să acționeze pentru pace”, a spus Salvini.” cu „Draghi l-a asigurat pe președintele SUA că Roma va trimite un al treilea transport de arme în Ucraina și va întări NATO cu trupe suplimentare în statele membre învecinate cu Ucraina.”

    Macaronarul ăsta crede că în Europa sunt numai votanți de-ai săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE