luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEAgenția Europeană pentru Medicamente recomandă ca vaccinul anti-covid să fie utilizat pentru...

Agenția Europeană pentru Medicamente recomandă ca vaccinul anti-covid să fie utilizat pentru copiii cu vârste între ȘASE LUNI şi PATRU ANI fie parțial, fie integral în schema primară de vaccinare cu TREI DOZE

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a transmis, miercuri, un set de recomandări privind autorizarea unui vaccin anti-covid actualizat, precum și reguli privind vaccinarea copiilor pe anumite categorii de vârstă.

Astfel, EMA a recomandat autorizarea vaccinului actualizat de Pfizer-BioNTech, corespunzător subvariantei XBB.1.5 de Omicron.  Acesta urmează să fie cel de-al treilea ser adaptat al celor două companii ce va fi aprobat în blocul european, informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit unui anunț făcut miercuri de EMA, Comitetul său pentru medicamente de uz uman (CHMP) a recomandat ca acest vaccin actualizat să fie utilizat pentru copiii cu vârste cuprinse între sase luni şi patru ani fie parțial, fie integral în schema primară de vaccinare cu trei doze, în funcție de numărul dozelor primite anterior.

Serul poate fi utilizat ca o singură doză pentru cei care au în curs de finalizare schema primară de vaccinare anti-covid sau înainte de o infecție cu SARS-CoV-2, a precizat același comitet.

Adulții şi copiii cu vârste de peste cinci ani care vor să se vaccineze ar trebui să primească o singură doză, indiferent de istoricul lor de vaccinare împotriva covid.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Autoritatea europeană a medicamentelor este o instituție care are ca prim scop uciderea copiilor. Să forțezi injectarea copiilor cu o injecție a căror efecte sunt complet cenzurate e crimă. Voi chiar credeți că cenzurarea efectelor adverse ne va face să credem că e “sigur și eficient”? Puteți să cenzurați cât vreți voi, noi vedem împrejurul nostru oameni care au luat injecția și s-au îmbolnăvit la scurt timp sau au murit. Cum e posibil ca SADS (sudden adult death syndrome) să nu fi fost atât de comun înaintea injectării in masă dacă injecțiile “anticovid” nu au avut un impact clar în creșterea incidenței? Explicația “schimbări climatice” nu ține. UE a devenit o hazna a necurățiilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate