miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATECristian Terheș: PSD și PNL guvernează, evident, la ordin din afară, România...

Cristian Terheș: PSD și PNL guvernează, evident, la ordin din afară, România / Nu cred că Trump va vinde România lui Putin

Creșterea mișcărilor suveraniste la nivel european este un răspuns „natural, organic” la „toate aceste ipocrizii și utopii neomarxiste promovate la nivelul Uniunii Europene de către Ursula von der Leyen”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș, în podcastul lui Mihail Neamțu.

În opinia lui Terheș, nu există nicio diferență între PNL și PSD, cele două partide care guvernează România. Acest lucru este demonstrat de numirea Ramonei Chiriac în fruntea listei comune a celor două partide pentru europarlamentare, afirmă europarlamentarul.

„O să vii după după cinci ani de zile, după ce tu ai avut 18 europarlamentari combinați de la aceste două partide și tu să nu găsești nici unul capabil să-ți deschidă lista, să trebuiască să-ți vină o persoană fără experiență politică fără mandat, ales din partea poporului, o persoană care a lucrat împotriva României o persoană care a fost în slujba unei instituții străine României? Că ne place nu ne place Comisia Europeană nu este o instituție românească.

În fond și la urma urmei, Comisia Europeană are propriul interes propria agendă. Mă rog, uneori agenda respectivă intră în contradicție cu interesele României. Cred că spune totul despre cine sau ce a ajuns PSD și PNL. […] Aceste două partide guvernează, evident, la ordin din afară România”, a explicat europarlamentarul, conform mihailneamtu.eu.

Terheș, care candidează pentru un nou mandat din partea AUR, neagă ideea că Trump, dacă va ieși președinte, „va vinde România lui Putin”.

„Nu cred că Trump va vinde România lui Putin. Întrebarea este însă ce fac oficialii români pentru a promova interesul României, așa cum se cuvine, ori de când că veni vorba și de America? Știți foarte bine,  în mediile conservatoare americane, cu excepția mea, a dumneavoastră și încă două-trei persoane, România este total absentă”, a spus Terheș.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. Aha: unele ordine vin „din afară”, și sunt infinit preferabile celor venite de la … Putin. Trăiască Prostia Prostimii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE