vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATECriza alimentară | Joe Biden spune că nu doar Rusia va plăti...

Criza alimentară | Joe Biden spune că nu doar Rusia va plăti prețul sancțiunilor economice: Lipsa de alimente va fi ceva real și va afecta și alte națiuni din Europa

Președintele american Joe Biden a susținut o conferință de presă, la Bruxelles, după terminarea summit-ului NATO:

„Am vorbit despre lipsa de alimente și va fi ceva real. Nu doar Rusia plătește prețul sancțiunilor, este plătit și de alte națiuni din Europa și inclusiv de țara noastră. Rusia și Ucraina au fost grânarul Europei“,  a declarat președintele american.

Biden a mai spus că a vorbit cu Xi Jinping, președintele Chinei, căruia i-a spus să nu ajute Rusia:

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Am avut o discuție cu Xi Jinping (n.r. președintele Chinei), nu l-am amenințat, dar i-am spus foarte clar ca să înțeleagă care ar fi consecințele dacă va ajuta Rusia“, a spus Joe Biden.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Putin se baza pe o diviziune în NATO. Mi-e clar că nu credea că vom susține această coeziune. NATO nu a fost niciodată mai unit ca astăzi. Putin primește fix invers față de ce se aștepta când a atacat Ucraina“, a mai precizat președintele american în conferința de presă după summit-ul NATO.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE