joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEMeciurile de la Cupa Mondială vor fi transmise integral în format audio...

Meciurile de la Cupa Mondială vor fi transmise integral în format audio de Flashscore

Cupa Mondială din Qatar va putea fi urmărită integral și pe site-ul Flashscore.ro și în aplicația Flashscore datorită comentariilor audio în limba română. Astfel, echipa de comentatori Flashscore va acoperi în direct toate cele 64 de meciuri ale turneului final într-o adevărată demonstrație de forță cu dorința de a-i ține aproape pe toți iubitorii fotbalului din România.

Cupa Mondială va începe duminică, 20 noiembrie, la ora 19, cu partida Qatar – Ecuador, care va fi comentată de Călin Vegheș. Ceilalți membri ai echipei de comentatori Flashscore sunt: Cristi Frisk, Gabi Safta, Bogdan Socol, Ionel Luțan, Sorin Mățăoanu, Vlad Podar, Dan Mihai Bădescu și Dorin Dușa.

Ei voi comenta în direct și integral, în format audio, toate confruntările de la primul Mondial din istorie desfășurat iarna.

„Suntem foarte mândri că putem oferi, cu titlu de gratuitate, tuturor Campionatul Mondial pe Flashscore. Persoanele cu dizabilități de vedere, dar și cei care sunt la serviciu, ori pe drum, pot asculta meci cu meci, minut cu minut, fază cu fază, gol cu gol, Campionatul Mondial din Qatar. Pe de altă parte, avem și o premieră absolută. Suntem singura instituție media care duminică, 20 noiembrie, transmitem atât finala Campionatului European feminin de handbal, cât și uvertura Campionatului Mondial. Promisiunea noastră, pe Flashscore, este că veți avea 64 de finale comentate cu suflet și cu pasiune. Serviciile noastre de comentariu radiofonic vor fi însoțite și de serviciul știri, lansat de curând și care vine în completarea transmisiunilor directe”, a declarat Cristi Frisk, Audio Country Manager România pentru Flashscore.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate